Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 32 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с положителни емоции и много усмивки Wink

# 616
Добро утро и честит празник на всички именници днес 🍀

и малко Керем

💖

# 617
Добро утро на всички!
Честит празник на всички които празнуват днес. Бъдете здрави, бъдете щастливи, обичайте се.

Взривоопасна ДОБРА комбинация

Коледно с Мая

Башак

Ханде с племенницата си

# 618

Nature Star2Добър ден, прекрасници!
Честит имен ден на празнуващите днес! Танцувайте ..., като нашите любимци!
https://www.youtube.com/watch?v=iZu7IH3qD2M
Филан/Филан не удържа и се включи отново с анализ...
Хубави дни, Ви пожелавам - танцувайте, радвайте се, изпратете с настроение 2021г. и посрещнете с любов и щастие Новата 2022г.Revolving Hearts

# 619
Здравейте прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Честит празник на всички които празнуват. Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един спокоен, мързелив почивен ден. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
  • София
Момичета, Дядо Коледа пита дали случайно не е пропуснал да донесе подаръци на някоя от вас или пък някоя да не си харесва подаръка?? Сега е моментът за поръчки и желания. Wink

# 621
Ново от Ханде

# 622
Този път хареса по-бързо и от мен. Satisfied

# 623
  • София
Ох, момичета, не знам за вас, но на мен Керем започва много да ми липсва на екран. Ханде не чак толкова, признавам си. Нея я харесвам повече като жена, като човек, отколкото като актриса. Възхищавам се на красотата й, на добрината, която се излъчва от очите й, на позитивизма и естествения й чар, на прекрасната усмивка и енергията й, съчетала в себе си меланхолия, невинност на дете, жажда за живот и приключения. Ханде е прекрасен човек и й желая всичко най-хубаво. Ще следя развитието й, но не изгарям от нетърпение да я видя на екран. Докато с Керем се чувствам точно така. Виждам другите добри турски актьори в какви проекти участват, какви роли правят и ми се иска и Керем да има този шанс да се докаже веднъж завинаги. Да, Сен чал беше и е турбо успешен проект, Керем разгърна потенциала си като Серкан Болат и даде добра заявка на какво е способен, но ми се иска да участва в проект, за който лоша дума не може да се каже - такъв със силен сценарий, силен екип (режисьор, продуцент, оператор и сие) и силен актьорски състав, висок рейтинг дори в Турция, в тъй тачения жанр - драма (само да не е историческа).
Хади бакалъм! Hands Pray

# 624
Здравейте, прекрасни и романтични момичета !☺❤🎄

Честит празник - Стефановден ! Празнува се на третия ден на Коледа и е  последния празник в годината. За него поверието е ,че " затваря кръга на старата година " и погледа се отправя към новата година с вяра, надежда и любов.

На именниците честито! Да им е живо и здраво името и да им носи много здраве, късмет, щастие и успехи !

Тази нова седмица е специална и различна....

Flowers Hibiscus Коледа - най- прекрасното време от годината! Топлина, усмивки, семеен уют, щастие въпреки носталгията по отиващата си година.
Коледа подаръци под елхата и мигащи лампички.Коледни песни  и аромат на мандарини.И любимите хора, с които да споделим всичко това.
Коледа - най-любимия ми празник още когато бях дете и досега.
Когато бях малко момиченце винаги с нетърпение очаквах Коледа/ като всяко дете/.
Нямах търпение да украся елхата и да получа така желаните подаръци, а преди това пишех писмо на Дядо Коледа.

Сега вече като зряла жена все още съм запазила детското в себе си , още харесвам да слагам коледните украси.Все още се радвам на подаръците/ кой ли не обича подаръци?/, но те далеч не са най-важното.

Защото има един подарък, който е по-важен от всички други.Един подарък, който е безценен - това е присъствието на любимите хора, на  роднините, приятелите.. Времето прекарано с тях е най-ценният подарък ,който можем да получим или да дадем по Коледа.

Незаменим подарък, който няма как да не ни стане, да се окаже ,че вече го имаме или че няма да влезе в употреба. Винаги ни стои по мяра, никога нямаме точно същия и винаги влиза в употреба. Подарък, който едновременно струва нищо и всичко.
Нематериалният подарък,който придава смисъл на материалните неща. За какво иначе да окичваме с гирлянди, да рисуваме снежинки с изкуствен сняг, да украсяване елхата, да готвим вкусни ястия, да печем коледни сладки, ако нямаме с кого да споделим всичко това ?
Защо да даваме пари за подаръци , а да не усетим радостта и да видим искрата в очите на децата, на близките ни, когато ги отварят ?
Коледа у дома е там където винаги ще ни чакат, ще ни обичат, където присъствието ни е най-важното .Защото знаем ,че близките ни искат да бъдат с нас , да се наслаждаваме на уюта и топлината от общуването, а подаръците са само допълнение към същественото- да сме сред любимите хора. Да, подаръците са традиция , но най-важнния подарък е ,че Коледа е най-вече ЛЮБОВ !❤❤❤

Flowers Hibiscus В тези празнични дни ми се иска да споделя красота от различни места в България/ снимките са в дните около  Коледа/
Пловдив в коледна украса

Моцарт в Пловдив

Коледната вечер в Боровец

Боянският водопад

Мальовица- снежна приказка

Патриаршеската катедрала" Александър Невски"

Народният театър" Иван Вазов"

Нощна София

Коледното утро в София

Драгалевският манастир

Кръстова гора

Зимна Рилска приказка

Пампорово-връх Снежанка

Още от Пампорово

Шипка

Рилският манастир

Параклисът" Св.Иван Рилски", Рила

Трявна

Теснолинейката  Септември-Добринище

Етъра

Зимно Равадиново

Варна с коледна украса

Лебедите във Варна

На Бъди вечер с лебедите и морето

Широка лъка

Русе

Плевен

Нощно Боженци

Морска Коледа в Созопол

В Поморие

Фламингово поморийско солено езеро

Зима в Беклемето

Зимна Копривщица

Силистра и Дунав

Пътят Батак- Доспат

Снежно от Боровец

Витоша - ледена приказка

Коледен изгрев в Кранево

Кръстова гора днес

Видин в коледна премяна

Празнично от Бургас

Виртуалната ни разходка из България мисля е достатъчна , за да ни създаде празнично настроение и за да оценим красотата на Роднината ни.

Flowers HibiscusБих искала да благодаря на ЛиндетоHeart тъй като много пъти в темата ни е поднасяла вълнуващи пътеписи за различни места в Турция , където Керем и Ханде почиваха, посещаваха, пътуваха. За мен бяха много  интересни.Благодаря и  на всички момичета❤ в темата , които споделяха коментари, мисли, впечатления и информация.

Flowers Hibiscus И да се върна отново към двамата ни любимци. Ханде и Керем изживяха една бляскава и забележителна за тях 2021. Годината на Ханкер бе изключително ползотворна  - незабравими ще останат за мен образите , които пресъздадоха на Еда Йълдъз и Серкан Болат.

Колко любов и нежност има между Еда и Серкан

А някои от феновете посрещнаха Коледа с любимия сериал

С нетърпение ще очакваме новите проекти на Ханде и Керем, но струва ми се , че вдигнаха много летвата и очакванията към тях ще са  високи. С всеки нов проект ще трябва да надскачат собствените си постижения.Няма да им е лесно , но  пътят към славата и известността е труден, изисква много усилия и труд.

Да им пожелаем нови още по-големе творчески постижения през Новата 2022 година!

А също така и да не пускат ръцете си в личен план . Надявам се да ни поднесат много приятни изненади  като двойка в живота и да не престават да ни радват и удивляват.

Момичета,  желая ви щастлив празничен ден !❤

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 14:32 от akvamarin007

# 625
Ханде качи това в сторито си

# 626
Криси, гледайки твоя пост ме караш да се почувствам, че живея в един вълшебен свят, със семейството, приятелите и тази малка но красива България. Карат
ме да се усмихвам дори когато всичко в нея е наопаки. Но когато има хора като теб да ни напомнят, че все пак има за какво да сме благодарни. Благодаря ти. Heart

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 16:42 от Sisi*9

# 627
България е богата на красиви кътчета.

Надявам се за Нова година ние също да се радваме на сериала излъчен  и в България

Как да не изядеш толкова сладко бонбонче

Гамзе и Джанер

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 18:34 от azisiq

# 628
  • София
Жената "Огън"!  Представям си какво изпитват мъжете, когато видят тази красива жена. Копнеж да я имат, да я докоснат, да и се любуват. Но това щастие притежава само един - Керем. Това е жена която притежава всичко красиво.

Дори и в кухнята от нея лъха сексапил.

Но на мен вече определено ми липсват ХанКер и ЕдСер. Не мога да си ги представя в момента поотделно. Защото и двамата достигнаха до този връх заедно. Като двойка на екрана и в живота. Успехът го дължат точно защото са двамата. Преди това са имали успешни и други роли, но не до такава степен каквото постигнаха в СЧК. Не мога да кажа, кой е бил по-добрият. Защото и двамата дадоха всичко от себе си за този грандиозен световен феномен наречен ХанКер.

# 629
  • Плевен / София
Този клип не бях го виждала... Не ми е тамън, но вкус различен...

https://www.vbox7.com/play:aecd376c60

Общи условия

Активация на акаунт