Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте , прекрасни !☺❤🎄

Коледните празници вече отминаха и остават 3 дни до края на 2021 година. Това е и време за равносметка, но и време за поглед в бъдещето.
Отиващата си година бе много успешна за Ханкер-  могат да я изпратят с аплодисменти.
Сериалът " Почукай на вратата ми" постигна невероятен успех , освен това и двамата снимаха много реклами, фотосесии, даваха интервюта, получиха много награди, признание, участваха в класации ,но и спечелиха любовта на милиони фенове.
Още от рекламата на Ханде за бижута с марката Atasay

Ханде снима и фотосесия в Мардин

Преуморено ми изглежда нашето момиче от многото ангажименти. Време е Керем да я гушне и отведе някъде да си починат заедно , а и наближава Нова година. Засега няма информация за тяхно участие в новотодишните празници. Време е за релакс, да презаредят батериите, да се отпуснат , да бъдат заедно..Heart

Flowers Hibiscus Фенове са снимали магазина за бижута, в който Серкан Болат заведе Еда , за да си избере годежен пръстен. Красивия пръстен-цвете !

Припомням

Flowers Hibiscus Вчера имах много емоционална среща с приятелка от детството. Отдавна емигрираха в САЩ с мъжа и и двете им деца -близначки. Децата са пораснали, едната близначка  е вече омъжена и има две деца. Много дълго време не се бяхме виждали - смяхме се, плакахме от умиление, припомяхме си много неща от детството. И тя сподели с мен , че въпреки дългите години прекарани  в чужбина се чувства българка и носи родното в сърцето си. Децата и са посещавали и българско училище. Разказа ми ,че Бъди вечер и Коледа  в САЩ посрещат по различно от нашите традиции и че са и липсвали през годините тези обичаи, както и родителите,приятелите.
Така е - много българи има пръснати по света. Сигурно  и в темата ни има  момичета  , които имат близки, роднини в чужбина, както и момичета в темата ни учещи и работещи в чужбина. Знам,че никак не им е лесно да се борят всеки ден, за да успеят.
Към всички вас момичета,  живеещи в чужбина е моят поздрав в навечерието на Новата 2022 година - бъдете здрави, силни , борбени, успешни и много щастливи! Носете в сърцето си частица от България! Нека Бог ви закриля и помага !❤

Flowers Hibiscus След финала на сериала очаквахме Ханде и Керем да заминат в САЩ. Поради изявленията на Ханде ,че иска учи и се усъвършенства професионално там. Това не се случи до момента, даже разбрахме,че тя се обучава дистанционно. Не знам какви са били плановете им , но аз лично се радвам ,че не заминаха да живеят в чужбина. Мисля,че много по-добри възможности за развитие биха имали ,ако останат да живеят в Турция. Е, ако има ново временно предложение за участие в чужбина  - защо не; както и  нов проект в платформите - защо не....Времето ще покаже какви ще бъдат ангажиментите им. Да им пожелаем нови още по-големи постижения !

Стари снимки

Момичета, желая ви щастлив ден!❤

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 11:57 от akvamarin007

# 646
Момичета, нося ви една зашеметяваща Ханде. Sparkling Heart

Habermetre направи списък с 10 имена, които бяха обект на новините през 2021 година. Ханде се класира на 8-мо място с 24 399 новини и тези новини бяха прочетени общо над 95 милиона пъти.

И любимата ми снимка от Hello. Кога излетя времето? Помня, миналата година по това време с фотосесията и участието в Гласът съвсем бях забравила, че имаме сериал. Толкова хубаво беше. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Керем за ALEM

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 14:39 от midnight__sun

# 647
Керем на корицата на Alem

# 648
Керем на корицата на Alem

Не знам зализана ли му е косата или подстригана, но много му отива така. Heart Eyes

# 649

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 16:32 от Miraland

# 650
  • София
Bu ne?! Неее, това не е библейско. Scream

Знаете какво казвам - Керем в черно разваля семейства. Sunglasses Чок красив мъж, никой не може го стигне. В моите очи е най. Гледам снимките и припадам. Ill

Чудна фотосесия. Чудна! Наистина много хубави снимки. Heart Eyes

Ще ме прощавате, но ще споделя и аз тези, които най-много ми харесаха. Започвам с черно-белите.

(“Защо ме гледаш така, момче?”)

(Чок готин аутфит, много му отива. Косата също му е супер така, каквото и да са й направили. Wink)

(Ах, тези ръце… тези пръсти… Блазе й на тази, която докосват. Сори, дами, не можах да се сдържа. Cold Sweat)

(Тук е много красив. Направо те омагьосва.)

(Мъж, та дрънка. Не знам защо, но тук ми прилича на някой испански мачо.)

(Брех, какви мускули е направил!)

След като се държах като разгонена тийнейджърка, отивам да дебна в Инстаграм, защото очаквам някаква активност от мосю Бюрсин. Wink

Определено имам нужда от тези приятни емоции, особено днес - позитивен тест и “бай, бай, Турция за Нова година”. Поне се надявам да прекарам оставащите почивни дни вкъщи, не в болница. Стискайте ми палци! Hands V

# 651

Определено имам нужда от тези приятни емоции, особено днес - позитивен тест и “бай, бай, Турция за Нова година”. Поне се надявам да прекарам оставащите почивни дни вкъщи, не в болница. Стискайте ми палци! Hands V
[/center]

Бърборанке, ще стискам палци 👍👍👍
Леко да минава! 👍👍👍

# 652
Минавам и заминавам...

БРО, пий си лекарствата и повече течности. Миналата година по това време бяхме с Ковид. Гадно е, оцелява се. И така, оправяй се. Турция вече две години я отлагаме все зради обстоятелствата около него. Ето ти малко лЮкарство- според Пипи.

# 653
  • София
Бърборанке,  Smiley стискаме палци и чакаме репортажи от мястото на събитието...  Stuck Out Tongue Closed Eyes
където и да се случва. Stuck Out Tongue Winking Eye
Късмет с тестовете, лек път и весело, забавно и неповторимо посрещане на Новата година! Heart Exl

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 18:48 от Dilemi

# 654
  • София
Бърборанка, не се паникьосвай. Изкарахме го и ние миналата година по това време, като обикновен грип. Само малко по-продължителен. Спазвай всичко, каквото ти препоръчва твоят лекар и много почивка. Целувки от мен и от твоят любимец Керем.

Продължавам темата за Керем. Сега ще ви кача едно кратко клипче за да видите, как сладко ревнува Керем. При думите на един лудо влюбен в Ханде фен, че ще я изяде и че много вече му липсвала. Това видео е от старта на новия сезон на СЧК .

# 655
Бърборанке, много си права... за припадането. 😁 Бързо оздравяване ти пожелавам, да минава леко 🍀💖

# 656

Бро, да минава възможно по-леко Flowers Four Leaf Clover

# 657
  • София
Мира, Марги, Линде, Славена, Стели, благодаря ви! Hug Засега протича леко - болки в гърлото и в цялото тяло, главоболие, отпадналост и температура. Надявам се така и да мине. Flowers Four Leaf Clover

Дилеми Flowers Cherry Blossom, за съжаление Турция се отлага засега, но при първа възможност, след като оздравея и е безопасно - ще пътувам, имам екзистенциална нужда да го правя. Пътуването е храна за душата за мен. Simple Smile

Секси Керемчик Heart Eyes

# 658
  • София

Скрит текст:
Много съм pissed off от глупостите, които се изписаха за Керем и Ханде в последните няколко дена. Къде са приятелите им, къде са инфлуенсърките на Ханде, които се греят на нейното слънце?!?!
За партита, подаръци, пътувания винаги са на линия около нея и пускат като луди сторита и туитове, а сега си мълчат като.... Тази, Дилара-та, дето забраняваше да се публикуват напълно невинни снимки, нерде е!?!?!? Нямам представа каква е истината и какво и дали нещо се случва в розовата къща и обитателите й, но трябва някой да каже нещо?!?!?
Едва днес Yasemin Özilhan каза няколко думи за тях. Иска ми се като Керем да изкрещя, ама ядосано f...f... f... Imp  

Съжалявам, Бро, не съм разбрала. Frowning1
Леко да минава! Heart Exl

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 18:49 от Dilemi

# 659
БРО, Heart кураж ! Стискам здраво палци , да го изкараш по-леко. Изкарахме го и ние вкъщи - първо аз, после ММ и накрая момчетата/, но те много леко за 2-3 без обоняние /, а аз бях без температура , но с ужасна кашлица.
Много е  важно адекватното и навременно лечение,   веднага . Днес е все още официален почивен ден, но си има дежурни лекари. Съветът ми е да внимаваш !!! И ако трябва и утре като работен ден да се консултираш със специалист.
Пожелавам ти бързо да мине,и без усложнения!
Пиши в темата - как си, ако с нещо можем да помогнем.
За по-бързо възстановяване е важен и здравия дух ! Водя ти Керемчик

В младите му години като музикант

И Керем  се натъжи...

Прегръщам те , за подкрепа !❤

Общи условия

Активация на акаунт