Коледните празници вече отминаха и остават 3 дни до края на 2021 година. Това е и време за равносметка, но и време за поглед в бъдещето.
Отиващата си година бе много успешна за Ханкер- могат да я изпратят с аплодисменти.
Сериалът " Почукай на вратата ми" постигна невероятен успех , освен това и двамата снимаха много реклами, фотосесии, даваха интервюта, получиха много награди, признание, участваха в класации ,но и спечелиха любовта на милиони фенове.
Още от рекламата на Ханде за бижута с марката Atasay

Ханде снима и фотосесия в Мардин

Преуморено ми изглежда нашето момиче от многото ангажименти. Време е Керем да я гушне и отведе някъде да си починат заедно , а и наближава Нова година. Засега няма информация за тяхно участие в новотодишните празници. Време е за релакс, да презаредят батериите, да се отпуснат , да бъдат заедно..

Фенове са снимали магазина за бижута, в който Серкан Болат заведе Еда , за да си избере годежен пръстен. Красивия пръстен-цвете !
Припомням

Вчера имах много емоционална среща с приятелка от детството. Отдавна емигрираха в САЩ с мъжа и и двете им деца -близначки. Децата са пораснали, едната близначка е вече омъжена и има две деца. Много дълго време не се бяхме виждали - смяхме се, плакахме от умиление, припомяхме си много неща от детството. И тя сподели с мен , че въпреки дългите години прекарани в чужбина се чувства българка и носи родното в сърцето си. Децата и са посещавали и българско училище. Разказа ми ,че Бъди вечер и Коледа в САЩ посрещат по различно от нашите традиции и че са и липсвали през годините тези обичаи, както и родителите,приятелите.Така е - много българи има пръснати по света. Сигурно и в темата ни има момичета , които имат близки, роднини в чужбина, както и момичета в темата ни учещи и работещи в чужбина. Знам,че никак не им е лесно да се борят всеки ден, за да успеят.
Към всички вас момичета, живеещи в чужбина е моят поздрав в навечерието на Новата 2022 година - бъдете здрави, силни , борбени, успешни и много щастливи! Носете в сърцето си частица от България! Нека Бог ви закриля и помага !❤

След финала на сериала очаквахме Ханде и Керем да заминат в САЩ. Поради изявленията на Ханде ,че иска учи и се усъвършенства професионално там. Това не се случи до момента, даже разбрахме,че тя се обучава дистанционно. Не знам какви са били плановете им , но аз лично се радвам ,че не заминаха да живеят в чужбина. Мисля,че много по-добри възможности за развитие биха имали ,ако останат да живеят в Турция. Е, ако има ново временно предложение за участие в чужбина - защо не; както и нов проект в платформите - защо не....Времето ще покаже какви ще бъдат ангажиментите им. Да им пожелаем нови още по-големи постижения !Стари снимки

Момичета, желая ви щастлив ден!❤

Чок красив мъж, никой не може го стигне. В моите очи е най. Гледам снимките и припадам. 

)
)

стискаме палци и чакаме репортажи от мястото на събитието... 

Засега протича леко - болки в гърлото и в цялото тяло, главоболие, отпадналост и температура. Надявам се така и да мине.
, за съжаление Турция се отлага засега, но при първа възможност, след като оздравея и е безопасно - ще пътувам, имам екзистенциална нужда да го правя. Пътуването е храна за душата за мен.