Коледните празници вече отминаха и остават 3 дни до края на 2021 година. Това е и време за равносметка, но и време за поглед в бъдещето.
Отиващата си година бе много успешна за Ханкер- могат да я изпратят с аплодисменти.
Сериалът " Почукай на вратата ми" постигна невероятен успех , освен това и двамата снимаха много реклами, фотосесии, даваха интервюта, получиха много награди, признание, участваха в класации ,но и спечелиха любовта на милиони фенове.
Още от рекламата на Ханде за бижута с марката Atasay

Ханде снима и фотосесия в Мардин

Преуморено ми изглежда нашето момиче от многото ангажименти. Време е Керем да я гушне и отведе някъде да си починат заедно , а и наближава Нова година. Засега няма информация за тяхно участие в новотодишните празници. Време е за релакс, да презаредят батериите, да се отпуснат , да бъдат заедно..

Припомням

Така е - много българи има пръснати по света. Сигурно и в темата ни има момичета , които имат близки, роднини в чужбина, както и момичета в темата ни учещи и работещи в чужбина. Знам,че никак не им е лесно да се борят всеки ден, за да успеят.
Към всички вас момичета, живеещи в чужбина е моят поздрав в навечерието на Новата 2022 година - бъдете здрави, силни , борбени, успешни и много щастливи! Носете в сърцето си частица от България! Нека Бог ви закриля и помага !❤

Стари снимки

Момичета, желая ви щастлив ден!❤