Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 717
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Кърджали
Оу, БРО, дано го изкараш леко. Гледай снимките на TheBürsin като силен имуностимулант

# 661
  • София
Мерси, Аквамарин! Blue Heart
Скрит текст:
Не се притеснявай, майка ми работи в една от най-големите болници в София, че и е пулмолог. Лекувам се и ме следят изкъсо. Simple Smile

Мерси, Алекс! Flowers Sunflower

Бюрсин точно така ми действа - като имуностимулант. Smirk Както беше казала Налбантова, внукът на доктор Куин лечителката - от него имам нужда сега. Grinning

Аз ли съм пропуснала нещо или?! Какво става с Ханде и Керем, каква е драмата?! За какви слухове пишат, Дилеми?? Simple Smile

# 662
Налбантова имам чувството, че поне от месец не се е включвала, дано и с нея всичко е наред...

# 663

БРО, визуализация - Керем / имунната система/ бори вируса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 664
Ето интервюто с Керем

В един невероятно студен и дъждовен ден, докато целият екип правеше последните ни приготовления, Керем се появи на вратата в най-ведрото си настроение. Обикновено се опитваме да вдигнем настроението на човека, когото снимаме, но този път беше обратното...Керем остави приятни моменти в спомените ни с шегите си. Усмивката, държанието и стойката му бяха толкова реални, че когато снимките приключиха, създаде усещането, че продължавам оттам, откъдето спряхме с моя близък приятел, когото не бях виждал от дълго време.

Вие сте в бързо темпо. Как минават дните ти? "Аз съм в натоварен период. Започвам деня със спорт, след това отивам в продуцентската компания. Когато казваме срещи и прочие, се събираме с приятелката ми. Или тя, или аз готвя. "

Говорейки за готвене, какво правиш?
„Обичам да опитвам различни неща. Ханде обича да готви по-традиционни ястия.“

Дойдохте на снимките толкова весели и позитивни, че вдигнахте настроението на всички ни. Винаги ли си такъв?
"Не винаги съм такъв, но се опитвам да бъда. Ако проблемите са извън вас, трябва да се насладите на момента. Аз също обичам да се смея в вкъщи. Хубаво е да се забавлявате."

Наскоро станахте говорител в Турция на движението HeForShe. Какво бихте искали да кажете за това смислено сътрудничество?
"Много се радвам да работя с тях. Мисля, че гледат на дискриминацията и неравенството въз основа на пола,което е световен проблем. HeForShe стартира през 2014 г. и дойде в Турция през 2015 г. Когато той дойде в Турция, участвах в рекламата. Ние сме в близки отношения от много години. Освен това, работя по тези въпроси от известно време от свое име. Получих и коучинг обучение по тези въпроси от Inspire Justice в САЩ. След това HeForShe видя моите усилия и сега сме по този път заедно."

Мечтаеш ли да станеш баща?
„Да, но мисля, че чувствам, че остарявам, защото винаги съм искал да бъда млад татко. Искам го и това е голяма отговорност. Внасянето на нов живот в такъв свят ме плаши. Не знам дали мога да направя това..."

Като те гледам, виждам те като човек, който ще има голямо семейство с две-три деца.
„Иска ми се да имах много. Една от най-големите ми мечти е да имам деца на краката, на главата, на ръката си, но както казах, за съжаление имам притеснения относно хода на човечеството."

„В края на деня всичко може да се случи в живота. Ако имам късмет от това, това е страхотно, ако не, няма проблем."

"Обичам да се забавлявам с човека, с когото съм, и да го разсмивам. Ако сте започнали връзка с някого, важно е да сте напълно нефилтриран и естествен, в противен случай мисля, че това не е здравословен път”

Кой те разсмива най-много?
„Моят приятел актьор в Америка, Мат Макгори, винаги ме кара да се смея много“

Кое беше последното нещо, на което се смяхте?
„На моя мениджър Гюнфер. Тя винаги ме кара да се смея толкова много.”

Има ли скорошни проекти, които ви вълнуват? "HeForShe наистина ме вълнува, освен че има няколко проекта, които обсъждаме за актьорството. Работим и по няколко неща в моята компания. Опитвам се да се забавлявам и да прилагам това, в което вярвам, в момента"

По какъв път вървите, когато пред вас изникне проект, какво ви вълнува най-много?
" Светът на този проект и разбира се персонажът са много важни за мен. Анализирам героя от лично място. Искам ли да прекарам толкова време с такъв човек? Защото гледам на това, сякаш започвам нова връзка. „Ще се разбираш ли с този човек, ще те измори ли, ще те развълнува ли?“ Защото, когато играете различен герой от вас, вие всъщност изглежда прекарвате това време с друг човек."

В края на деня, когато сетът приключи, можете ли лесно да излезете от душата на героя си или оставате за известно време под неговото влияние?
"Всъщност зависи от проекта. Защото понякога героят, който играете, е толкова забавен и лесен, че можете да се измъкнете от него . Някои герои могат да се износват психологически, малко по-трудно е да се измъкнем от това. Също така е различно усещане да снимаш тази сцена, да изживееш и усетиш тежестта на тази сцена. Емоциите могат да бъдат сложни, когато сцената приключи."

Как се събирате в такива моменти?
" Музиката е много добра за мен, много добре поддържа емоционалния ми поток"

Вие и Ханде обменяте ли идеи като двама колеги или се критикувате?
"Говорим за нашите идеи или професионални мечти, водим подробни разговори, докато гледаме филм, независимо дали е сценарий или не. Ханде се интересува много от кинематография.През повечето време превъртаме филма назад и говорим за различните кадри, които имат плановете, които привличат вниманието ни. От друга страна, ние внимаваме да не смесваме бизнеса в отношенията си твърде много."

- Мислите ли, че сте се променили след 30?  „Промених се и го усещам много. Станах по-спокоен човек от преди. Преди се тревожех много за всичко, бях по-стресиран, опитвах се да бъда редовен. Сега съм много по-спокоен.”

Какъв човек сте във връзка?
"Мисля, че съм страхотен. (смее се) шегата настрана, аз съм реалист. В една връзка никой не трябва да бъде ограничаван и не трябва да се опитва да промени другия човек. Защото тогава се случва нещо, променяш човека, тогава започвате да не харесвате човека, когото сте променили, тогава човекът, с когото сте били по време на процеса на раздяла, се връща към вашата същност и вие казвате: „Какъв прекрасен човек беше той/тя“. Обичам да се забавлявам с човека, с когото съм и да го разсмивам. Ако сте започнали връзка с някого, важно е да сте напълно нефилтриран и естествен, в противен случай смятам, че това не е здравословен път."

Романтичен ли си?
"Променя се според деня.
Каква е вашата зодия? - Близнаци

Е, току-що говорихме за усилията на всички да се покажат щастливи в социалните медии. Как се позиционирате в социалните мрежи? Как реагирате на коментарите, които получавате? "Мисля, че използвам социалните медии по реален начин. Ако не съм в настроение,  не ми се споделя нищо. Обичам да подкрепям приятелите си и местни проекти чрез социалните медии. Каквото и да чувствам вътре, аз се държа по същия начин в социалните мрежи. "

„Не мога да понасям неуважение. То не просто трябва да е срещу мен, не мога да понасям, когато се прави на някого, защото говори много за характера на човека. Неприемливо е да се отнасяте неуважително към някой, който е в по-лошо положение от вас. Също не понасям хвърляне на боклук на земята. Много се ядосвам, особено когато видя хора да изхвърлят боклука от колата.”

# 665
  • София

Аз ли съм пропуснала нещо или?! Какво става с Ханде и Керем, каква е драмата?! За какви слухове пишат, Дилеми?? Simple Smile

Скрит текст:
Възможно аз да не свикнала в клюкарските истории за по-известните хора в Турция, все пак от съвсем скоро гледам и следя новините, главно около ХанКер.  Thinking Основното е, че Х и К не са вече заедно. Rolling Eyes  но езикът, епитетите... ужас?!?!  Angry

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 18:07 от Dilemi

# 666
Бързо оздравяване ти пожелавам и аз БРО, да минава леко Flowers Four Leaf Clover Hug
Този Керем е ..... Heart Eyes

# 667
  • София
Дилеми, съветвам те да не се товариш излишно и да четеш всяка клюка по адрес на Керем и Ханде. Чудят се какво да пишат за тях, това е - или темата е кога ще вдигат сватба, или са разделени, или Ханде е бременна. Глупости на търкалета. Като гледам коментарите им под снимки в IG - всичко си е наред между тях. Порових се да видя какво е казала Ясемин - потвърдила е, че са заедно и щастливи. Няма какво да им се сърдим на приятелите им, че не заемат позиция. То най-доброто в случая е да не коментират. Няма какво да се връзват на журналята и да изпадат в обяснителен режим. Всяко чудо за три дни. Simple Smile

Миси Hug, благодаря!

Благодаря, Мира, за интервюто. Керем е голям човек. Това е. За пореден път се убеждавам какъв страхотен мъж е. Heart

# 668
БРО, бързо да минава! Дъщеря ми е със същите симптоми като теб от два дни и все й се лежи. Не беше гледала втори сезон на сериала и реши сега да го изгледа.
И една дозичка лекарство...

# 669
Бързо да минава БРО !

Miraland, много ти благодаря за интервюто.

# 670
  • София
Златна Hug, благодаря! Бързо и леко да й минава на дъщеря ти - втори сезон е идеално лекарство, допълващо медицинската грижа. Simple Smile

Ей така, за усмивка и добро настроение - сцената с падналото зъбче на Кираз, смееща се Еда и погнусен татко Болат. Grinning

Диаманд Hug, благодаря!

# 671
  • София
Скрит текст:
Мерси, Аквамарин! Blue Heart
Скрит текст:
Не се притеснявай, майка ми работи в една от най-големите болници в София, че и е пулмолог. Лекувам се и ме следят изкъсо. Simple Smile

Мерси, Алекс! Flowers Sunflower

Бюрсин точно така ми действа - като имуностимулант. Smirk Както беше казала Налбантова, внукът на доктор Куин лечителката - от него имам нужда сега. Grinning
БРО, от няколко дни недоброжелателите на ХанКер се опитват да създадат изкуствени проблеми. Като няма за какво друго да се хванат сега са подели старата връзка на Керем със Серенай. Даже и един от техните известни анализатори се е включил в кампанията. Бил е гост на Беяз бей и е говорил, че лично познавал Керем и Серенай. Когато го попитали, какво ще каже за любовта между Ханде и Керем той е казал, че може Ханде да му се разсърди, но ще каже че Керем е бил лудо влюбен в Серенай. Толкова силно я обичал, че и предложил брак и искал дете от нея. И предполага, че все още не може да я забрави и затова не бил готов да се ожени за Ханде и да стане баща. Ето това снощи го прочетох и страшно много ме заболя. Мислех да ви кача интервюто, но се отказах, защото прецених, че всичко това е нарочно.
Сещате ли се сега, как реагирах лично аз, след онова интервю на Керем в предаването HeForShe. Точно това очаквах като последствия. Тези негови думи да се използват манипулативно. Надявам се Ханде да не се повлияе, защото това може само да им охлади отношенията. Тя е разумно момиче и вярвам че ще постъпи правилно в тази ситуация.

# 672
Керем за списание Alem
Невероятно красив,  привлекателен.

Открих превод част от интервюто за списанието

Много е искрен когато говори за Ханде

# 673
  • София
Ама те не се спряха бе - какви са тези въпроси за деца и брак?? Постоянно това ги питат от известно време насам. Това са толкова лични и съкровени неща. Никакъв морал, възпитание и съвест нямат тези журналисти. Трупат слава на гърба на Ханде и Керем. Толкова прекрасни хора са и двамата, дано са достатъчно зрели и интелигентни, че да не се влияят от тези глупости. Завистта, глупостта и злобата ходят по хората, за съжаление.

За Серенай повече не ми се пише. Било, каквото било. Дори да са имали голяма любов, тази връзка е приключила и всеки е продължил с живота си. Wink

# 674

Общи условия

Активация на акаунт