Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
За първи път ми прави впечетление, че Керем говори толкова " много" за Ханде. Хареса ми интервюто. И сме една порода с него - Близнаци " ти на него, той на мен" Joy

Може и да е слагано, последните няколко дни не можах да следя темата много обстойно

Ханде танцува

Този пуловер е бил на майка им

Hande Erçel стана рекламната физиономия на бижутериен бранд. - този превод на гугъл ме накара да се смея, само каква физиономия Sunglasses

Източника https://www.gecce.com/haber-hande-ercelin-fotografinda-duygulandiran-detay

# 676
Скрит текст:
Мерси, Аквамарин! Blue Heart
Скрит текст:
Не се притеснявай, майка ми работи в една от най-големите болници в София, че и е пулмолог. Лекувам се и ме следят изкъсо. Simple Smile

Мерси, Алекс! Flowers Sunflower

Бюрсин точно така ми действа - като имуностимулант. Smirk Както беше казала Налбантова, внукът на доктор Куин лечителката - от него имам нужда сега. Grinning
Аз ли съм пропуснала нещо или?! Какво става с Ханде и Керем, каква е драмата?! За какви слухове пишат, Дилеми?? Simple Smile
БРО, от няколко дни недоброжелателите на ХанКер се опитват да създадат изкуствени проблеми. Като няма за какво друго да се хванат сега са подели старата връзка на Керем със Серенай. Даже и един от техните известни анализатори се е включил в кампанията. Бил е гост на Беяз бей и е говорил, че лично познавал Керем и Серенай. Когато го попитали, какво ще каже за любовта между Ханде и Керем той е казал, че може Ханде да му се разсърди, но ще каже че Керем е бил лудо влюбен в Серенай. Толкова силно я обичал, че и предложил брак и искал дете от нея. И предполага, че все още не може да я забрави и затова не бил готов да се ожени за Ханде и да стане баща. Ето това снощи го прочетох и страшно много ме заболя. Мислех да ви кача интервюто, но се отказах, защото прецених, че всичко това е нарочно.
Сещате ли се сега, как реагирах лично аз, след онова интервю на Керем в предаването HeForShe. Точно това очаквах като последствия. Тези негови думи да се използват манипулативно. Надявам се Ханде да не се повлияе, защото това може само да им охлади отношенията. Тя е разумно момиче и вярвам че ще постъпи правилно в тази ситуация.

Смятам че това са поредните спекулации относно тяхната връзка. Жълти клюки.
Ето изказването му за списание Alem

Турските актьори класирали се на конкурса за 100-те най красиви лица.

# 677
Бро, бързо да минава

# 678
Започвам сериозно да се замислям, дали някоя от бг мама не му е хвърлила око на Керем и да праща актуално инфо на журналистите за живота и битието на двойката Керем$Ханде Rolling Eyes

# 679
Най популярните звезди за 2021

# 680
  • София
И сме една порода с него - Близнаци " ти на него, той на мен" Joy
Моята дъщеря е родена на същата дата, на 04.06, само че нe същата година. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ще черпя, заедо с Керем! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 681
  • София
С глас се смея. Grinning
Започвам сериозно да се замислям, дали някоя от бг мама не му е хвърлила око на Керем и да праща актуално инфо на журналистите за живота и битието на двойката Керем$Ханде Rolling Eyes

Аз пък наскоро четох подигравки относно танца на Ханде, който Славена сподели. Подмятания от сорта “тя за Серенай Саръкая ли се мисли”. Пишеше, че Ханде е смешна, че си мисли, че може да бъде забавна и дива като Серенай. Че танцът й бил смешен и щяла бързо да омръзне на Керем. Реших, че няма смисъл да ви напрягам и затова не съм ви донесла по-рано тези писания. Но те са само поредният пример за болния мозък на някои хора, “фенове” или “журналисти”.

# 682
Като си омръзнат бързо и Керем ще е свободен... А сега де,  според турската леля Ванга кога ще бъде това събитие? За една приАтелка питам, не за мен...Close

# 683
  • Кърджали
Грам не обръщам внимание на разни писания. Вчера ги разделяха, днес го женят. То угодия няма на папараците.

# 684
  • София
Залагам на… след поне 50 години щастлив брак, а когато това с омръзването се случи, Ханде ще пусне съпруг Бюрсин в отпуск за една седмица и ще го повери на мамите, не знам какво ще го правим 84 годишния Керем тогава, но все нещо ще ни хрумне. Може да си упражним уменията по игра на табла заедно. Grinning Grinning

После ще й го върнем като нов за още 50 години щастлив семеен живот. Joy

Като си омръзнат бързо и Керем ще е свободен... А сега де,  според турската леля Ванга кога ще бъде това събитие? За една приАтелка питам, не за мен...Close

# 685
Да кажа, че превода е на чичко Гугъл

https://www.alem.com.tr/roportajlar/kerem-bursin-hakkinda-bilinm … nler-1077121?s=09

Що се отнася до другото ще кажа, че до голяма степен фенската маса също е виновна за тези слухове. На журналята това им е работата да задават въпроси, те стоят в мрежата и четат коментари в Туитър, Инстаграм, фейсбук и т.н. Ето сега пак има коментари към Керем да прави деца, да не се стеснява и тем подобни глупости със смеещи се емотиконки. Кому е нужно това? Да не говоря за постоянните фотошопи със сватбени рокли, предложения за брак и бебета в ръцете му - Абсолютно неуважение за мен. Та това са лични неща, кой им дава право на тези да се намесват в интимното пространство на хората. Говоря по принцип, не за Керем и Ханде, Ами ако тези хора имат някакъв проблем не дай си Боже как ще се почувстват виждайки това... Всичко това веднъж завинаги трябва да спре. Ама надали. Разни блогърчета също постоянно си измислят разни новинки, които после винаги се оказват лъжа. Спрете се. Оставете ги намира. Дали ще се женят, дали ще раждат деца - Това е тяхно решение, техният живот, Не Вашият

Малко се отнесох, сори 😞

# 686
Грам не обръщам внимание на разни писания. Вчера ги разделяха, днес го женят. То угодия няма на папараците.

И на феновете Joy

# 687
  • София
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 19:21 от Dilemi

# 688
Дали ще е възможно да го пуснеш с превод (с гугъла)
Нещо не иска да ми го превежда
Благодаря ти предварително Hug

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 19:34 от Diamand_007

# 689
Това от сторито на Керем какво значи?

Общи условия

Активация на акаунт