Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Това от сторито на Керем какво значи?

Против данъка върху дамските превръзки

# 691
  • София

Керем е в защита на премахване на данъка върху дамските превръзки.
Пише нещо от сорта: Вземи от данъка за яхтата, помогни за данъка на дамските превръзки

# 692
  • София

Е, току-що говорихме за усилията на всички да се покажат щастливи в социалните медии. Как се позиционирате в социалните мрежи? Как реагирате на коментарите, които получавате?
"Мисля, че използвам социалните медии по реален начин. Ако не съм в настроение,  не ми се споделя нищо. Обичам да подкрепям приятелите си и местни проекти чрез социалните медии. Каквото и да чувствам вътре, аз се държа по същия начин в социалните мрежи. "

от интервюто с Керем за ALEM

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 20:03 от Dilemi

# 693
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Flowers Four Leaf Clover Бро желая ти да го изкараш по леко, важното е да не падаш  духом и да пиеш повече течности, а ние ще се молим да си добре и да не ти развали празника. Стискаме палци скоро да минава. Heart Exl

Специално за теб:

На всички ви, приятна вечер, връщам се да чета.Flowers Hibiscus

# 694
  • София
Благодаря, Сиси, благодаря ви, момичета! Gift Heart Затова и реших да споделя тук, в темата, че съм коронясана People Princess, защото знаех, че ще ме залее вълна с положителна енергия. Страхотни сте в повдигането на духа, благодаря ви още веднъж!!! Hug

# 695

Против данъка върху дамските превръзки

Благодаря

Току що публикувано в сторито на Керем

# 696
БРО💓 да минава бързо и леко!🍀

Момичета, благодаря за всичко споделено.🌸

# 697
Бърборанка,бързо оздравяване Kissing Heart
Кака Сийка само да попита, ти не беше ли писала,че си ваксинирана? Thinking Не, че ваксината е гаранция , но забелязвам напоследък покрай мен само положителни ваксинирани. Rolling Eyes

Новата фотосесия на Керем е Nature Fire

# 698
Ханде хареса ли снимките на Керем?

# 699
  • София

Скрит текст:
Не, че ваксината е гаранция , но забелязвам напоследък покрай мен само положителни ваксинирани. Rolling Eyes
Новата фотосесия на Керем е Nature Fire
Доколкото съм запозната, ваксините срещу Ковид вируса все още не предотваратяват заразяване. Unamused
Просто боледуването минава по-леко. Rolling Eyes
Имам познат, който преди 10-тина дена си сложи и бустерната доза, и през празниците даде + тест /в домашни условия/ Но имаше само лека хрема и слаба кашлица. Smile

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 22:04 от Dilemi

# 700
Дружкиииии , пак сте изписали света Hug Grinning
БРО Heart , бързо оздравяване , ти си млада , грижат се за теб добре , а нашите приятелки тук са се погрижили да те имуностимулират с Керем Stuck Out Tongue Winking Eye , така ,че всичко ще се оправи . Жалко за почивката в Турция , следващия път .
Благодарение на вас съм в крак с новините за ХанКер , много им се радвам . А на недробожелателите - пълен игнор Flushed
Възхищавам се на мъже като Керем , личи си ,че не е балкански мъж . Късметлийка е Ханде , с такъв мъж до себе си е готова да превземе света Simple Smile

# 701
И на мен тези снимки са ми фаворити Heart Eyes
Ханде хареса ли снимките на Керем?

90% от познатите ми, които са болни в момента са ваксинирани (дори има и с 3 игла). И съвсем сериозно вече си мисля, че целта на ваксинирането май е друга, и ние простосмъртните ще разберем за нея доста по-късно (за съжаление)

# 702
Бро, нека да минава бързо. Flowers Hibiscus

Ваксината не е гаранция, че няма да се заразиш или че ще го изкараш дори по-леко. Покрай мен всички бяха заразени и с ваксини, някои дори и с прясна трета доза, но го караха доста по-зле от мен.
Спокойствие и почивка си трябва. Плодове, чайове и всякакви витаминозни бомби. Само парацатемол съм взимала и то първите дни, но желателно е консултация с лекар.

По отношение на фотошопираните снимки с бебета и сватби, основно го правят деца, тийнейджъри, които им се радват и си нямат друга работа. Не ми е приятно и на мен като попадам на тях.

Новините за раздяла тези дни не съм ги срещала, но неведнъж съм чела, че Animal Snake си плаща, за да се пише за нея. Дали е вярно, не знам. Във всяка лъжа, казват, че има и по-малко истина. Не ми се вярва да е много доволна от успеха на Керем и от факта каква жена дойде след нея. Иначе ако трябва да погледна и от нейната страна и тя не е оставена на спокойствие последната една година. Постоянно я свързат с Керем и Ханде, с бившите 50 годишни севгилита и нито дума за нови проекти.

Линде, какво мислиш за интервюто?
Диаманд, все още не. Другият зет Джанер, се отчета.

# 703
  • София
Дружки Heart, благодаря на всички, които се включиха с добри пожелания за скорошно оздравяване - Миднайт, Фили, Мики и s…v! Да, ваксинирана съм, но това не е гаранция за нищо. И ваксинираните се разболяват, преносители на вируса са, дори да нямат симптоми, а някои дори не го карат чак толкова леко. Но засега всичко е под контрол, надявам се да си остана с тези оплаквания и всеки следващ ден да съм все по-добре. Simple Smile

Нашият Керем си е космополитен мъж, в най-добрия смисъл. Ханде е късметлийка.

А за зложелателите имам следното:

# 704
Бро, искаше да ходиш до Турция, да удряш целуфан на Керем и само поздрави за Ханде. Да не казвам кой те коронася набързо. Турска корона ще да е. Satisfied

Шегата настрана, да минава бързо и ни осведомявай как протича. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт