Против данъка върху дамските превръзки

Затова и реших да споделя тук, в темата, че съм коронясана
, защото знаех, че ще ме залее вълна с положителна енергия. Страхотни сте в повдигането на духа, благодаря ви още веднъж!!! 

Не, че ваксината е гаранция , но забелязвам напоследък покрай мен само положителни ваксинирани. 

, бързо оздравяване , ти си млада , грижат се за теб добре , а нашите приятелки тук са се погрижили да те имуностимулират с Керем
, така ,че всичко ще се оправи . Жалко за почивката в Турция , следващия път .

си плаща, за да се пише за нея. Дали е вярно, не знам. Във всяка лъжа, казват, че има и по-малко истина. Не ми се вярва да е много доволна от успеха на Керем и от факта каква жена дойде след нея. Иначе ако трябва да погледна и от нейната страна и тя не е оставена на спокойствие последната една година. Постоянно я свързат с Керем и Ханде, с бившите 50 годишни севгилита и нито дума за нови проекти.
, благодаря на всички, които се включиха с добри пожелания за скорошно оздравяване - Миднайт, Фили, Мики и s…v! Да, ваксинирана съм, но това не е гаранция за нищо. И ваксинираните се разболяват, преносители на вируса са, дори да нямат симптоми, а някои дори не го карат чак толкова леко. Но засега всичко е под контрол, надявам се да си остана с тези оплаквания и всеки следващ ден да съм все по-добре.
Препоръчани теми