Валенсия- 2

• 43 180
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Моето пътуване се провали, защото Виз ер ни промниха датата на полета за връщане...
Доста често им се случва напоследък това с отменени и променени полети, просто го имайте предвид.
А моята Валенсия остава за 2023!
И какво става в случай на промяна на полета?
Каква цена бяха билетите? С флекс ли?

Новата дата не ме устройва и ми върнаха сумата, мисля че беше - 10 % от платената сума. Можех да избера и да останат в профила ми за бъдещи пътувания + 20% от сумата, но избрах да си получа парите, защото не знам ще им се доверя ли пак. А и допълнително се набутах и с Wizz discount club...

# 136
  • До морето
Колко време преди полета Ви смениха датата?

Ние се върнахме миналата седмица. В денят, в който бяхме в Биопарка беше мрачно и около 20 градуса, но всички животни бяха навън.

# 137
Boho chic, моля, сподели къде бяхте отседнали Simple Smile
Търся апартамент под наем в центъра предполагам, удобен до детските атракциони или поне до възловите линии на метрото и транспорта до тях (Биопарка, Аквариума, Градът на науките и т.н.)
Благодаря Simple Smile

# 138
  • Пловдив
Бохо, а билетите евтини ли намери и не толкова?

# 139
  • София

Месец.

# 140
  • До морето
Бохо, а билетите евтини ли намери и не толкова?

Билетите хи купих в края на септември и за отиване и връщане бяха под 100лв.на човек.

За спане препоръчвам с 2 ръце SingularStays Parque Central Valencia. Страхотни апартаменти, чисти, удобни и модерно обзаведени.

# 141
  • София

Месец.

А казаха ли каква е причината?
С мейл ли ви уведомиха

# 142
  • София

Месец.

А казаха ли каква е причината?
С мейл ли ви уведомиха

Без да съобщават  причина, но виждам, че го правят постоянно без оглед на дестинацията.
Да, по имейл.

# 143
Малко не е по темата, ама влитам. Някой знае ли къде може да се намери испанския филм, сниман във Валенсия за български имигрант и испанско семейство “Васил”. Питам щото и мм(валенсианец) и аз го чакаме с нетърпение, но не сме в Испания или България.

# 144
Дами, резервирах Валенсия през туристическа агенция за 4 дни в края на януари и началото на февруари, освен биопарка, аквариума и някакъв музей на науките, за който прочетох тук, какво още би било интересно за дете на осем години? Интересува ме ако има някакви атракциони, както и информация за ресторанти на сносни цени! Нямаме гид, не знам още името на хотела и се притеснявам дали ще се оправим с градския транспорт. Ще съм благодарна на всякаква информация и предложения. Благодаря предварително!

# 145
Здравейте,
Моля някой, който знае да ми помогне. Търся информация как да се придвижва от Валенсия до Барселона(изключвам самолет). Търся вариант влак или автобус. Кое е по-добрия вариант, по-бърз и по-евтин. Избрали сме тези варианти за придвижването  ни между двата града, за да можем да разглеждаме околностите. Пътуваме за Валенсия за 3 дни и след това 3 дни Барселона и от там се прибираме. Също ще бъда благодарна за предложения за удобни(като местоположение) хотели за нощувки в двата града (изпитани).

# 146
  • Бургас
Дами, резервирах Валенсия през туристическа агенция за 4 дни в края на януари и началото на февруари, освен биопарка, аквариума и някакъв музей на науките, за който прочетох тук, какво още би било интересно за дете на осем години? Интересува ме ако има някакви атракциони, както и информация за ресторанти на сносни цени! Нямаме гид, не знам още името на хотела и се притеснявам дали ще се оправим с градския транспорт. Ще съм благодарна на всякаква информация и предложения. Благодаря предварително!
Кристина, близо до Музея на науките е парк Гъливер /огромна площадка във формата на Гъливер, която представлява множество на брой пързалки/. Тъпо го обясних, виж снимки в гугъл Simple Smile

# 147
  • До морето
Гъливер се превърна в любимо място за нашите деца докато бяхме там. Наистина е страхотен парк/площадка.
По маршрута Валенсия- Барселона има няколко влака на ден. Колкото е по-бърз влака, толкова е по- скъп билета. Чисти, топли и удобни. Тръгват от Хоакин Сороя и пристигат на Сантс. Хубаво е да си купите билети от сега, защото местата свършват, а и поскъпват.

# 148
Бих била много благодарна, ако ми дадете линк от къде да купя билети. Нещо не се оправям, не мога да намеря билети за влак, излизат ми само за автобус

# 149

Общи условия

Активация на акаунт