Валенсия- 2

• 43 188
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате сайт, от който да купим билет за влак Валенсия - Мадрид? Гледам thetrainline.com и omio.com,  като вторият ми дава по-скъпи билети?!

# 151
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате сайт, от който да купим билет за влак Валенсия - Мадрид? Гледам thetrainline.com и omio.com,  като вторият ми дава по-скъпи билети?!
Нискотарифен високоскоростен влак - https://www.ouigo.com/es/
И испанските държавни железници renfe с по-високи цени като цяло, но изпадат и оферти. Сравнете двата за вашите дати.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 09:20 от Розова маслинка

# 152
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате сайт, от който да купим билет за влак Валенсия - Мадрид? Гледам thetrainline.com и omio.com,  като вторият ми дава по-скъпи билети?!
Нискотарифен високоскоростен влак тук.
И испанските държавни железници renfe с по-високи цени като цяло, но изпадат и оферти. Сравнете двата за вашите дати.

Първият линк нещо не работи..или е само при мен?!

# 153
Нещо не ми дава да вмъкна линка като хората, потърсете ouigo.com и изберете испанската версия, като вероятно първо ще ви излезе за Франция.

# 154
Благодаря за линковете. Имам и друго питане, свързано с транспорта в града. Ще го посетим през март, с две деца сме на 3 и 8 г. Ще имаме 3дни за целта. Планираме да посетим аквариума, музея на науките, биопарка, гъливер и плажа. Гледам, че кма Валенсия турист карт, която е 25 евро/човек за 72 часа, предполагам обаче с нея не влизам безплатно на местата, които ще посетим. Та по-скоро ще се ползва само като карта за градския транспорт. Та въпросът ми е има ли смисъл от нея или да си го караме на друг тип билети за градския? А и още нещо къде кое от децата пътува безплатно?

Мерси Simple Smile

# 155
Купете си тридневна карта за градския транспорт. Тя важи за три денонощия, даже и на 4-я ден, зависи от момента на чекиране. Цената мисля беше 12,50 евро на човек и 1 евро за пластиката.

# 156
  • София
Купете си тридневна карта за градския транспорт. Тя важи за три денонощия, даже и на 4-я ден, зависи от момента на чекиране. Цената мисля беше 12,50 евро на човек и 1 евро за пластиката.
Тази карта не важеше за летището или се бъркам 🤔

# 157
Важи. Ние я закупихме от летището. Долу на перона преди да се качите на влака. Иначе горе предлагат само туристическа, по-скъпа карта.

# 158
Здравейте отново. Нещо не мога да се оправя със сайта на рефне. Първо - не  мога да купя билети за 2ма възрастни и две деца - изписва ми, че не може пътник да купи толкова билети?!
Другото е, че не се ориентирам дали за всеки от нас се включва ръчен + кабинен багаж или само за възрастните, или само за един от възрастните.
Трето - ако не си платя за седалки да седим всички заедно, какво ще стане - Всеки ще седи където го разпредели системата, дори децата ще седят всяко само някъде из влака?!

ouigo не ме устройват часовете на пътуване. В OMIO и thetrainline се ориентирам някак по-лесно, макр че са някакви посредници и не знам добра идея ли е да ги ползвам? Вие ползвали ли сте ги тях? Цената навсякъде ми излиза що годе една и съща, но искам сайта да е проверен.

# 159
С ренфе AVE пътувахме Севиля-Мадрид двама възрастни без закупени места, дори ни бяха сложили в различни вагони. Simple Smile
OMIO и thetrainline ще ви продадат билети на ренфе. Сега проверих в сайта на ренфе за произволен влак, на мен ми дава да закупя 2+2. При ренфе се трупат и някакви точки в профила.
Има и английска версия, ако ви е по-лесно. Само да не попаднете на някой регионален влак, че има по 8 часа пътуват.

# 160
В крайна сметка купихме билети за високоскоростния влак oiugo или както се казваше, както ми беше препоръчано вчера. Не приеха 3 карти, та се наложи да платя с пейпал.

# 161
  • София
Четох, че до края на юли 2023 г. транспортът за лица до 30 г. ще бъде безплатен, някой да има повече информация, това само за испанци ли важи

# 162
за български имигрант и испанско семейство “Васил”.
Само на DVD го има като че ли. Ако намериш online stream, пиши ми, моля те. И аз много искам да го гледам.

Вместо "запис": 2020 ни отмениха резервацията за Валенсия, през август мисля да пробваме пак. Като цяло два пъти вече "котка ни минава път". След осем пъти Испания вече е срамота Angry Да се разбра като "много много, ама много искам да се получи" Flowers Four Leaf Clover

# 163
  • До морето
Аз пак да кажа, че такситата във Валенсия са много евтини. Нито веднъж не сме дали повече от 8 евро, където и да сме били. За сравнение - с автобус ни излизаше 6 евро.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 19:03 от Boho chic

# 164
  • Пловдив
Ох, да...само самолета да поевтинее Simple Smile за другото записах, че всичко е супер! Blush

Общи условия

Активация на акаунт