Валенсия- 2

• 43 179
  • 753
  •   2
Отговори
# 225
Другото, което ме впечатли във Валенсия бяха жените. Всяка втора жена тук е супер модел. Всички спортуват, телата са им изваяни, изключително поддържани коси. Никъде не съм срещала толкова красиви жени, даже възрастните дами са като модели. Била съм и в Париж, вярно беше отдавна, но нито там, нито в Милано, жените не са ме впечатлявали толкова. Явно наистина тук животът на жените е хубав, щом се грижат така за себе си.
Това, което не ми направи добро впечатление, че в ресторантите няма меню на английски. В това отношение сме доста по-напред.
Винаги по крайбрежни градове основно лятото се вижда, че жените са много по-поддържано спряно градове от вътрешността на една страна.
Това го наблюдавам от години.
Обяснението ми е, че по морето освен, че ходят на плаж редовно, се обличат и по-разглобено, оттам идва и по-голямото внимание към тялото, а и към други неща

# 226
Хайде, развенча се митът за българката жена - красавица Grinning
Ама те нашите тук са попрекалили с някои разкрасявания Joy

Радвам се, че темата се радвижи. Надявам се в скоро време и аз да опиша моето впечатление.

Alexslav, посмях се с твоя коментар. Grinning

# 227
Задължително си поръчайте сангрия или вино във Валенсия. Аз принципно алкохол не пия, но все пак веднъж съм във Валенсия и си поръчах на плажа. Сервират я с маслини и ядки. Много е приятно. Въобще Валенсия става и за екскурзия с децата, става да отидеш и с любим мъж, става и на шопинг с приятелки. Има всякакви забавления за всякакви вкусове. Но за деца е топ дестинация, навсякъде са катерушки, паркове, биопарка, аквариум.

# 228
Здравейте,
Дали някой може да ми каже колко време предварително може да се купи билет за влак от Валенсия до Барселона. Искам да си купя билети за 9 март, но от доста време проверявам и за по-късна дата от 25 февруари не намирам.

# 229
Здравейте,
Дали някой може да ми каже колко време предварително може да се купи билет за влак от Валенсия до Барселона. Искам да си купя билети за 9 март, но от доста време проверявам и за по-късна дата от 25 февруари не намирам.
Аз търся за Аликанте-Валенсия в началото на март, но и на мен изобщо никъде не ми дава вариант за влак. Възможно ли е да не са качили разписанието за март все още?! Със сайта на renfe още не съм се преборила - отваря се, но като задам някакво търсене ми дава грешка.

# 230
Билети около 10 дни преди пътуването се зареждат на сайта на renfe.

# 231
  • Mediterraneo
Валенсия- Барселона за 9 март излизат билети.
https://venta.renfe.com/vol/search.do?c=_IDeU
Аликанте- Валенсия- не.
Купувала съм от сайта на Ренфе билети 3 месеца предварително( Аликанте- Мадрид).

# 232
Тарталета, има ли закономерност в силния вятър и месеците във Валенсия или си е до късмет? Споменаха ми, че там по принцип март-април най-много духа и то доста силен вятър, а ние броим дните до почивката... не мисля да се настройвам предварително Simple Smile

# 233
Здравейте, за отсядане във Валенсия препоръчвам MonSuites Catedral. Прекрасни апартаменти на стотина метра от катедралата, в същото време тихо и спокойно място. В момента сме тук. Времето е чудесно. Градът е прекрасен! Но все пак за мен на първо място е Севиля! 🙂

# 234
Аликанте- Валенсия- не.
Купувала съм от сайта на Ренфе билети 3 месеца предварително( Аликанте- Мадрид).
Ами, при мен не става. И в момента пробвам, но дори не ми се зарежда сайта. И от линка, който дадохте не става. Ще пробвам пак.

# 235
Зависи от дестинацията. На мен за влака Малага-Севиля чак днес ми позволи да купя билети за 16.02.

# 236
  • Mediterraneo
Явно е, че не зависи от дестинацията.
Пробвай от друг браузър.

# 237
Здравейте ,ние също вчера се прибрахме от Валенсия . ☺Супер много ни хареса ,прекрасен град ,хубав климат ,вкусна храна . Времето само 1 ден ни беше студено ,другите дни беше прекрасно и слънчево . Бяхме две семейства с 2 деца ,наехме си апартамент на 7 Мин от метрото и на 2 Мин до автобусна спирка ,в центъра беше на спокойно място но близо до всичко . Английски говореха повечето хора ,и в ресторантите също се разбирахме супер . Ние си взехме една карта за метрото ,която зареждахме когато свърши . Обиколихме всички атракции за деца ,много им хареса . Караха и воден джет в Града на Науките (само 5 евро на дете ).  Имаше и супер намаления ,пазарувахме си. Ние сме на Yettel и имахме супер интернет навсякъде ,без проблем . Насреща съм, ако нещо ви интересува . Препоръмвам за семейства с деца 🥰

# 238
  • Mediterraneo
Тарталета, има ли закономерност в силния вятър и месеците във Валенсия или си е до късмет? Споменаха ми, че там по принцип март-април най-много духа и то доста силен вятър, а ние броим дните до почивката... не мисля да се настройвам предварително Simple Smile
Разбира се, че е до късмет. По принцип няма, времето е непредвидимо. На 30 март децата са се къпали в морето, друга година е много студено. Декември беше невероятно топъл, сега сви студ, необичаен за тук. Та, късмет е.

# 239
Аликанте- Валенсия- не.

Тарталета, вие може би живеете във Валенсия. Това може би е някакво обяснение, че вие виждате билети за 9 март на сайта на Fenfe, а от България сайта дори не може да зареди резултат. IP адреса от който се прави запитването явно е причината. Поне такова е моето предположение. Но същевременно доста ме притеснява това, защото нямам сигурност, че ще си подсигуря билети за придвижване до Барселона. Не зная дали ще има билети, когато съм на място, което е 7 март.

Общи условия

Активация на акаунт