Валенсия- 2

• 43 180
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Ползвала съм Wizz дисканунт, да.

Ние изпълнихме плана, така както го бях мислила:
Ден 1 - Биопарк
Ден 2 - Океанографик
Ден 3 - Музей на науката + разходка по центъра
Ден 4 - наехме велосипеди за разходка из парка и до плажа, надвечер отново бяхме по центъра

# 106
Здравейте! Успях да купя билети за Валенсия за края на януари за 100 лв. на човек, в двете посоки. Ще сме с две деца на 8 и 11. Тъй като крайната дестинация ни е в друго населено място на 100 км. от Валенсия, имам идея, след като кацнем (около 9ч. сутринта), да заведем децата в някое от следните места: Океанографик, Музея на науките или Биопарка. Не мога да избера на кое от трите да отидем. Децата обичат и морския свят, и животните. Ще се радвам, ако споделите мнения и ми помогнете да реша. Четох половината от първата тема и ми се иска да посетим всичко, но за половин ден няма как да се случи. По-добре да изберем едно и да се насладим, отколкото да препускаме от бързане и накрая нищо да не видим. Като цяло, цялото семейство обича по-лежерните почивки.

# 107
Децата са малки и според мен или Биопарка или Океанографик. Не бързайте с покупка на билети, вижте времето как ще бъде. Януари няма тълпи от туристи и ако времето е хубаво, в Биопарка ще е по-добре,  а ако вали, тогава Океанографик

# 108
  • Пловдив
Записвам се да следя...
Съфорумци ме запалиха за посещение на Валенсия Simple Smile жалко, че няма билети на сметка...гледах и през първата половина на януари, че имам повод, но не...
Ще чета и ще се оглеждам още.

# 109
  • София
Привет,
Картите Т1,Т2 само за метро ли могат да се използват
и един билет от летището до центъра 1.50€ ли е?
Благодаря

# 110
Привет,
Картите Т1,Т2 само за метро ли могат да се използват
и един билет от летището до центъра 1.50€ ли е?
Благодаря

За от и до летището на нас ни струваше 2 евро един билет. Мисля TuiN се водеха.

# 111
  • София
Някой качвал ли се е на кулите Серанос?
Много ли се изкачва и струва ли си

# 112
  • Бургас
Ние се качвахме. Гледката е страхотна. Заслужава си а и не е толкова много изкачването.

# 113
Привет, в момента има билети за края на м. януари около 35-40 лв на посока. Изкушавам се да купя, макар че е доста спонтанно решение, но пък ще е подходящ коледно-новогодишен подарък за семейството. С девойка на 14 г. сме. Може ли препоръки за бюджетни, но вкусни ресторантчета?

Не мога да реша дали да сме по-близо до парковете или до морето... Старият град е до парковете, нали?

Океанографския музей част ли е от Музея на изкуството и науката? Един ден достатъчен ли е за целия комплекс?

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 18:07 от shark

# 114
Ние бяхме току до Стария град и въпреки че всеки ден ходихме до плажа ей така за кеф с автобус, че и пеш единия ден, като бяхме до Града на изкуствата и науките, сега отново бих се настанила около или в Стария град.
Според мен един ден за Града с Океанографико е предостатъчен.

# 115
Ние също се качихме на кулите. Направихме го между другото в едната вечерна разходка. Не е кой знае колко изкачването, да ни е отнело 30 минути престоя там. Не съжалявам.

Ние бяхме цял ден в океанографика - от към 10.30-11ч до 17ч. То да видим тази зала, другата, шоуто с делфини, обяд, 4D киното, останалите животни, пък десерти да хапнем. Лежерно се движихме.

В музея на науката пак от към 10.30-11ч до към 14-14.30ч.

Билети обаче купихме комбинирани за двете, като се уточнява в един ден ли са посещенията или на кои дати точно.

Бяхме отседнали до площадката на Гъливер. 10 минути пешеходно до Града на науката и изкуствата и 15 пешеходно до Стария град. До плажа ходихме само единия ден - с велосипеди.

# 116
  • До морето
Здравейте, аз също успях да купя билети за 200 лв за 2 възрастни и 2 деца в посока до Валенсия с Уиз дискаунт. Че даже и приорити имаме двамата възрастни.

Някой знае ли да ли Гъливер вече работи?

# 117
Не мога да реша дали да сме по-близо до парковете или до морето... Старият град е до парковете, нали?
Океанографския музей част ли е от Музея на изкуството и науката? Един ден достатъчен ли е за целия комплекс?

В никакъв случай до морето, там е имигрантски квартал и няма нищо освен разруха и мизерия и не си представям да замръквате вечер.

Един ден е достатъчен за комплекса, даже ще ви остане, колкото и да се мотаете и барабар с шопинга в мола отсреща.

# 118
Гъливер не работеше преди 10 дни. Тече ремонт.

# 119
Подкрепям мнението на Doro. По- далече от морето. Търсете в района на стария град.

Общи условия

Активация на акаунт