Валенсия- 2

• 43 202
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Кристина, приятна почивка и очаквам отзиви, понеже и аз съм набелязала точно това място Wink
Даже моля да пишеш с подробности и снимки на ЛС, ако е удобно Hug

# 181
Всичко ще ви разкажа с подробности! Само ми стискайте палци всичко да мине безпроблемно.

# 182
  • София
Моля за актуална информация на летището във Валенсия задължително ли е бордните карти да са принтирани

Някой 🤔

# 183
Моля за актуална информация на летището във Валенсия задължително ли е бордните карти да са принтирани

Някой 🤔
Навсякъде пише, че трябва да са принтирани и всички го казват.
Имаше само едно, две мнение, че МОЖЕ и да не са. Обаче не бих разчитала. За по-голяма сигурност, си ги разпечатете и пишете и Вие после в темата от личен опит, за да сме наясно другите Simple Smile

# 184
  • София
Ще пиша после за бордните карти.
Моля ви за мнение за следната програма (ще бъдем 3 пълни дни):

Ден 1 - иска ми се да включа стадиона Mestalla, кулите Серанос (може и без изкачване), Стария град - катедралата (евентуално изкавчане на Micalet), площадите - Reina, Verge, централния пазар, La Lonja - само отвън, площад Ajuntamento;
Ден 2 -  Градът на изкуствата и науките, посещение само в Oкеанографика, пристанището, плажа;
Ден 3 - иска ми се да видим магазините по Colon и La Gran Via, El Corte Ingles, Mercat de Colon, Porta de la Mar, евентуално парка.
Струват ми се малко дни и многоо неща, сигурно изпускам и още.. 
Не знам дали ще стигне времето за всичко това?

# 185
Ще ви стигне времето, спокойно.

# 186
Цитат на: magityy_k link=topic=1394639.msg4589785
7#msg45897857 date=1674213176

Някой 🤔
Навсякъде пише, че трябва да са принтирани и всички го казват.
Имаше само едно, две мнение, че МОЖЕ и да не са. Обаче не бих разчитала. За по-голяма сигурност, си ги разпечатете и пишете и Вие после в темата от личен опит, за да сме наясно другите Simple Smile

Аз пътувах от Валенсия до София началото на януари. Не са ми искали разпечатана бордна карта.(Отиването ми беше през друга дестинация и после с влак до Валенсия).

# 187
  • София
Благодаря на всички!
Може ли някой да ми каже студено ли е за кожено яке в момента 🤔

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 18:39 от magityy_k

# 188
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте, може ли някой да ми каже къде са спирките на автобус 150 от летището? Желая да си резервирам апартамент наблизо до спирка. Благодаря.

# 189
Здравейте, може ли някой да ми каже къде са спирките на автобус 150 от летището? Желая да си резервирам апартамент наблизо до спирка. Благодаря.
https://moovitapp.com/index/en/public_transit-line-150-Valencia- … -2215929-725683-1
https://transviago.com/wp-content/uploads/2021/07/linea-150.jpg
Имайте едно наум автобуса е малък и много претъпка има шанс да не успеете да се качите.

# 190
Странно изискване за локация.
Има метро, гледайте място което ще ви хареса и е централно.

# 191
Момичета, ще спим в Flats Friends Torres Quart Turia 1, Extramurs, Valencia, ES 34-96-3219955. Кацане на 29 неделя, някой от вас дали може да ме ориентира кой номер автобус трябва да хвана от летището. Доколкото разбрах този апартамент е в центъра. Но пък в темата четох, че автобус 150, който ходи в центъра, не върви в неделя. Според вас такси ли е по-удачно да вземем. Благодаря предварително.
Като цяло ще съм ви благодарна за всички съвети и предложения. За първи път ходя във Валенсия и доста се вълнувам и притеснявам.

Ние също летим в неделя на 29ти 🥳
Аз също видях че няма автобус в неделя и затова апартамента който запазих е близо до метро, линия 3 която тръгва от летището .
 Аз не разбрах каква карта да си купим за метрото за 4 дни най-изгодно и има ли някакви семейни ? Ще бъдем с деца .
 Благодаря предварително 🙏

# 192
Какви са тия глупости, че няма автобус в неделя къде ги четет хайде малко с конкретни доказателства ,а не една леля ми каза. На официлани сайт на летището го пише ясно, че автобус 150 се движи събота и недяла и празниците на всеки 35 мин. Разписането https://transviago.com/wp-content/uploads/2021/07/linea-150.jpg Google maps също предоставя актуално и нфор като зададете дата и час и ще излязат различни начини за предвижване.
Едо и също се повтаря и пита.

# 193
Рага, аз тук прочетох, че автобус 150 не се движи в неделя. Мисля, че трябва да сте малко по-обрани и да отчете факта, че сме с деца и се притесняваме дали всичко ще мине добре. Все пак темата е за взаимопомощ, а не за овикваме. Миналата година пак ходих сама, без екскурзовод в Малта, но бях без деца и без мъж и не ми пукаше кой знае колко.

# 194
  • Бургас
Ragga, не подвеждайте хората. Първо давате снимка с разписание и дни от седмицата понеделник-петък. После в сайта на летището ясно си пише, че в неделя и празниците няма автобус номер 150.

https://www.aeropuerto-valencia.com/transportes/autobus-aeropuerto-valencia.htm

Ето разписанието за събота и неделя (неделя = domingo)

И ето тук можете да видите спирките на линия 150 https://fernanbusapp.transviago.com/stops?bus=133&busCode=150&bu … ises&color=25D5FF

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 14:28 от Verano ®

Общи условия

Активация на акаунт