Лято в Албена 2022 г.!

• 51 468
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Аз с тия кърпи по шезлонгите нямам проблеми. Отиваме към 9-10ч, че и по-късно, мятам 2-3 кърпи или направо в басейна или на пясъка и воала свободни места. Изобщо не ми дреме в 5ч ли са сложени или в 1ч.

# 346
.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 14:21 от Анонимен

# 347
  • Германия
На ден?!???

# 348
.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 14:22 от Анонимен

# 349
Щом е само слух, не пишете. Когато имате преверена информация, тогава пишете тук. Безсмилено е.

# 350
  • София
От сайта на Албена :
от 15.06.2022 г. до 30.09.2022 г.:

Зелена зона: 20 лв - влизане и паркиране за 24 часа
Синя зона: 10 лв - влизане и паркиране за 24 часа
Паркинг „Автогара“: 5 лв - влизане и паркиране за 24 часа
При влизане с автомобил е необходимо да вземете билет, който да представите при излизане

# 351
Здравейте, някой знае ли как да резервирам онлайн с приорити карта. Досега не съм резервирала онлайн, направих си профил но на стъпка 3 не ми дава да си попълня номера на картата ами има вариант само 'не използвай", а в самия профил пък имам само опция да си купя, не и да въведа съществуваща Frowning1

# 352
  • София
Здравейте, някой знае ли как да резервирам онлайн с приорити карта. Досега не съм резервирала онлайн, направих си профил но на стъпка 3 не ми дава да си попълня номера на картата ами има вариант само 'не използвай", а в самия профил пък имам само опция да си купя, не и да въведа съществуваща Frowning1
Здравейте,
И при мен имаше този проблем, писах им на FB страницата, казаха им да им дам имейла, с който съм регистриран в албена.бг и след това вече можех да си въведа приорити кард кода.
Успех!

# 353
Роналд, пак ли Гергана, или този път на другия край!

# 354
  • София
Роналд, пак ли Гергана, или този път на другия край!
Пак:)
Вие?

# 355
Ние още не сме решили-)

# 356
  • В средата на времето
Дали се знае вече каква ще бъде цената за чадър и шезлонг тази година?

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 21:18 от Izida

# 357
  • София
Не съм срещал информация, но не вярвам да е по левче отново.

# 358
Добре де, а не ви ли е страх каква ще е водата заради войната? Макар и на 400-500 км, то е вода, разнася се... само на потъналия крайцер "Москва" не се знае какви гадости е имало, химически, а може би дори и ядрени...пълно с мини, с кво ли не, и всичко това във водата...ние по принцип си ходим на море в България, само два пъти сме били в Гърция, но тази година, пък и следващите, май ще предпочетем Гърция... уранът и другите радиоактивни елементи имат период на полуразпад стотици години. Може и да има, може и да няма, ама кой да ти каже? И какви гадости изпускат във водата толкова военни кораби, само Господ знае.
По права линия от Албена до украинските пристанища е под 500 км. Все едно оттук до Шумен.

# 359
Дали се знае вече каква ще бъде цената за чадър и шезлонг тази година?
Цената ще бъде по 7 лв. за чадър / шезлонг.

Общи условия

Активация на акаунт