Лято в Албена 2022 г.!

• 51 469
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Здравейте,
Моля за мнение за Орхидея и Магнолията? Заслужава ли си - виждам, че имат някаква промоция до края на месеца...
Зависи какво търсите. Това са по ниско бюджетни хотели в парковата зона на Албена. Ако не сте много претенциозни ще Ви хареса.

# 331
След четири месеца, живот и здраве, сме в Албена! Нямам търпение.

# 332
Ооо, да и аз....дет се вика 'не остана'!

# 333
Наистина , че толкова остава. Ох, само да сме здрави!!

# 334
Тая година няма да сме в Албена - само като им видях цените, даже и на хотелите горе в парковата част...100лв??? Базите са от соц-а....чак пък 100лв на ден - какво ли ще им изям и изпия за толкова?? В последните 3 години храната им няма нищо общо с онова, което беше и като качество и като разнообразие.

# 335
Аз пък гледах едни бунгала в Шкорпиловци, там цената е 85 лева на ден, не ги е срам! А 75 лева на нощувка е за бунгало БЕЗ климатик! Съвсем се самозабравят, не ги е срам!
В Албена, Калиакра маре за 10 нощувки, други десет ще видим къде...

# 336
Аз пък гледах едни бунгала в Шкорпиловци, там цената е 85 лева на ден, не ги е срам! А 75 лева на нощувка е за бунгало БЕЗ климатик! Съвсем се самозабравят, не ги е срам!
В Албена, Калиакра маре за 10 нощувки, други десет ще видим къде...

Шкорпиловските цени - срамота е да искат 18лв на човек за нощувка в бунгало без климатик!! И аз съм възмутена. И няма осигурени чадъри и шезлонги на плажа...всеки ще си носи и ще си го забива където си иска....
Виж друго си е в Албена - 167лв на човек, ядене и пиене на корем /нищо, че остатъка се доизяжда под друга форма на следващия ден/, само за чадъри на плажа ще трябва да се ходи преди 5 сутринта, защото в 9 вече свободните са след 6-ти ред...И цената за паркиране е само колкото нощувка в бунгало...
Всеки си има своите приоритети и мераци за глезотии. Аршина за почивка е различен. Нека всеки остане доволен от избора си.

# 337
  • София
На Шкорпиловци, ако правилно разбирам, цената на ден за бунгало е 75 лв, и то ако държиш да е без климатик. Ама няма на човек и не на човек. И сам да идеш-тази е цената. Без климатик. Без чадъри, без дори закуска.
Значи, сигурен съм, че ако сте четиричленно семейство, с поне три хранения на ден, сок, сладолед и по една газиран напитка за възрастните, ще ви излезе по-солено на ден, отколкото в Албена…..

# 338
То е вечният спор ОИ или на свободно, но ако гледаме само финансовата страна- с мъжа ми миналата година ходихме една седмица в Албена, сравнително бюджетен хотел, но на първа линия и после в Царево, на квартира за 60 лева нощувката , без абсолютно нищо включено. Беше ни любопитно как ще излезе накрая и се оказа, че реално ни излезе абсолютно същите пари на ден, но вторият вариант ни беше доста  по-приятен:) количеството беше за сметка на качеството- хапвахме си по-малко, но качествени неща, без да се спазва график. Само с уточнението, че бяхме без дете втория път. С детето грам и не се замислям за нещо без  ОИ.  Така или иначе съм  обслужващ персонал, поне да ми е удобно Simple Smile

# 339
  • Русе
На Шкорпиловци, ако правилно разбирам, цената на ден за бунгало е 75 лв, и то ако държиш да е без климатик. Ама няма на човек и не на човек. И сам да идеш-тази е цената. Без климатик. Без чадъри, без дори закуска.
Значи, сигурен съм, че ако сте четиричленно семейство, с поне три хранения на ден, сок, сладолед и по една газиран напитка за възрастните, ще ви излезе по-солено на ден, отколкото в Албена…..
Според мен тази година свободната консумация ще излиза доста по-скъпо от ОИ при тези цени и очакваното поскъпване на всичко.

# 340
Аз съм също на мнение ,че свободната консумация ще е много по скъпа от ОИ.Аз съм доволна от храната в ОИ в Албена -всеки ден(миналото лято ) имаше няколко вида салати , риба 2-3вида  ,телешко и свинско поне по 2 различни ястия ,скара,десерти ,плодове. Какво повече да искам ?Ако нещо не ти хареса просто не го ядеш. Със сигурност ще има нещо ,което да ти хареса .

# 341
Аз съм също на мнение ,че свободната консумация ще е много по скъпа от ОИ.Аз съм доволна от храната в ОИ в Албена -всеки ден(миналото лято ) имаше няколко вида салати , риба 2-3вида  ,телешко и свинско поне по 2 различни ястия ,скара,десерти ,плодове. Какво повече да искам ?Ако нещо не ти хареса просто не го ядеш. Със сигурност ще има нещо ,което да ти хареса .

А в кой хотел сте били?

# 342
Лагуна Бийч. Страхотен хотел.Ако анимацията беше на български щеше да е още по добре,но и с анимация на френски човек пак може да си изкара добре (ако не държи много на това).

# 343
petya91 къде има в Шкорпиловци бунгала за 18 лева, линк, ако обичате? Цените, които цитирах са за бунгала Джордаш.

# 344
  • В средата на времето
Тази година ще почиваме за първи път в Албена. До сега сме ходили там само за плаж. Резервирах 7 нощувки от средата на юли в Амелия. Ще бъдем с малко дете и се надявам на сравнително топла вода и на по-лека борба за чадъри и шезлонги. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт