Лято в Албена 2022 г.!

• 51 482
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Аз миналата година бях в Албена ,но в друг хотел и не мога да се оплача от чистотата -всеки ден идваха 2 момичета да изхвърлят боклука и да чистят ,но някои дни мъжа ми им казваше ,че е достатъчно само да изхвърлят боклука без да чистят ,защото стаята не беше мръсна .

# 316
  • Северо=Западналия край
Има ли работеща уеб камера? Преди гледах камерите които са на Гергана и Боряна, но сега не намирам линк никъде.

# 317
Според вас, има ли вероятност да ни дадат по- висока цена за доплащане при вече направена резервация и платен депозит, предвид ситуацията ?

# 318
Според вас, има ли вероятност да ни дадат по- висока цена за доплащане при вече направена резервация и платен депозит, предвид ситуацията ?
Според мен не. Аз също платих депозит. Пратиха ми имейл, че хотелът,  за който резервирах,  няма да отвори и ми предлагат друг хотел на  същата цена. Ако вдигнат цените, ще отменя резервацията, но не ми се вярва да го направят.

# 319
  • Северо=Западналия край
Според мен не. Аз също платих депозит. Пратиха ми имейл, че хотелът,  за който резервирах,  няма да отвори и ми предлагат друг хотел на  същата цена. Ако вдигнат цените, ще отменя резервацията, но не ми се вярва да го направят.
Кой хотел няма да отворят?

# 320
# 321
  • Русе
В кой Ви предложиха преместване?

# 322
  • София
А уж щяха всички хотели да отварят тази година, имали ранни записвания като през 2018-2019.....
В кой хотел в и предложиха преместване? Въобще, давайте цялата инфо на куп, недйте на мнение по лъжичка Grinning

# 323
Компас, две стаи запазихме, защото сме с дете над 12 години и се води 3ма възрастни с 1 дете. В Алтея ни устройва цената с отстъпка за ранни записвания, 980 лв за 6 нощувки през юли. В Компас е по-скъпо, сравнявах ги.
На Компас хубавото е, че е близо до ескалаторите.
Иначе Алтея последните 2 или 3 години не е отварял.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 20:30 от alina_si

# 324
  • Сливен
Ние имаме резервация за Нона през визит.Ако ми поискат повече пари ще я откажа.

# 325
  • В.Търново
Кой ви предложиха?

# 326
От Албена АД казаха,че при направени вече резервации крайната цена няма да бъде променяна в никакъв случай.

# 327
Е да, ще си избият разходите с по-ниско качество на предлаганата услуга.
Те го могат, те са го доказали вече.

# 328
  • Русе
Има ли работеща уеб камера? Преди гледах камерите които са на Гергана и Боряна, но сега не намирам линк никъде.
Камерите отдавна не работят.

# 329
Здравейте,
Моля за мнение за Орхидея и Магнолията? Заслужава ли си - виждам, че имат някаква промоция до края на месеца...

Общи условия

Активация на акаунт