Лято в Албена 2022 г.!

• 51 282
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • БГ
Здравейте , никога не сме почивали в Албена. Семейство с две госпожици на 16г. и 12г. Приемам всякакви предложения.

Може би Ралиците - Делукс, Аква клуб или Вили - ще ви харесат. Не са на плажа, но разходката до плажа, отнема 10 мин, по сенчеста пътека. Басейните и Аквапарка (включен в цената) са подходящи за следобедни развлечения. Храната и тази, и миналата година, в пик сезон, беше много добра, хигиената също.

# 76
  • София
И мъжът ми спомена нещо такова, но аз като влизах в сайта май не беше така.
Ако е вярно, това е една голяма смешка, ето какво.
Мръсната Мура, в която чистене е да ти изхвълят коша в 2 на обяд и в която гониш някоя камериерка за прахосмукачка, с която сам да си почистиш. 4 звезди?
За третиране на баня и коридори на хотела с дезинфектант и дума да не става.

2021 г. беше страшно в Мура.  Сами си сменяме кърпи, бельо. След 14 ч., редовно идваше камериерката с надежда да не отворим. Беше трагично. Пълно беше с румънци, които крещят до полунощ на басеините.  В ресторанта мърсотия и никаква хигиена.
Ако вдигнат звездите, означава по- високо качество на услугите и се очаква  по-добро обслужване. Дали ще се случи?

# 77
Подкрепям коментара за хотел Мура - беше пълен ужас

# 78
  • София
Ако вдигнат звездите, особено за Мура и Славуна, означава по-високи цени и нищо друго.

# 79
Здравейте , никога не сме почивали в Албена. Семейство с две госпожици на 16г. и 12г. Приемам всякакви предложения.

Може би Ралиците - Делукс, Аква клуб или Вили - ще ви харесат. Не са на плажа, но разходката до плажа, отнема 10 мин, по сенчеста пътека. Басейните и Аквапарка (включен в цената) са подходящи за следобедни развлечения. Храната и тази, и миналата година, в пик сезон, беше много добра, хигиената също.
Освен това, анимацията е най-добрата в Албена, аквапаркът също е от значение.

# 80
Аз се надявам тази година да напръскат за комари. Миналата година, в началото на юли беше ад

# 81
  • Асеновград
Направих запитване за нашето семейство и ето цените за 6 нощувки от 25,07 до 31,07, - Трима възрастни ( голямата дъщеря е водят възрастен ) и дете .
1.Елица - две двойни стаи - 2680лв.
2. Орхидея - двуспален апартамент - 2050лв.
3.Вита Парк Албена - две двойни стаи - 2660лв.
Мура - Апартамент - 4050лв.

# 82
  • В.Търново
Направих запитване за нашето семейство и ето цените за 6 нощувки от 25,07 до 31,07, - Трима възрастни ( голямата дъщеря е водят възрастен ) и дете .

За тия пари ще намерите по-добро място по нашето Черноморие. Не си заслужава да ги хвърлите в коша. За Албена бих дала до 1400лв за 2+1 и то пак за 2-3 хотела, не повече.

# 83
Русалка_1 къде предлагат подобни просторни, хубави и спокойни плажове? Аз харесвам Албена понеже е някак чисто и уредено, няма чалга и цигания по плажа и самия комплекс е спокоен. С радост бих опитала и други места, но всяка година си казвам че ще отидем другаде и всеки път не ми се рискува.

# 84
Дъщеря ми миналата година беше на 13, тази ще е на 14, синът ми на 6, тази на 7. Най-добрата цена, която ни устройва, беше в Калиопа, имат двойна стая с двуетажно допълнително легло. Така плащаме 3+1 и цената е супер приемлива. Да, със закуска и вечеря е, но за обяд ходим в едно заведение да ядем боб или рибена чорба на народни цени.

# 85
  • В.Търново
Русалка_1 къде предлагат подобни просторни, хубави и спокойни плажове? Аз харесвам Албена понеже е някак чисто и уредено, няма чалга и цигания по плажа и самия комплекс е спокоен. С радост бих опитала и други места, но всяка година си казвам че ще отидем другаде и всеки път не ми се рискува.
Ако сте готови да направите компромис с лошата хигиена и некачествена и неразнообразна храна, добре. Simple Smile

# 86
  • Русе
Дъщеря ми миналата година беше на 13, тази ще е на 14, синът ми на 6, тази на 7. Най-добрата цена, която ни устройва, беше в Калиопа, имат двойна стая с двуетажно допълнително легло. Така плащаме 3+1 и цената е супер приемлива. Да, със закуска и вечеря е, но за обяд ходим в едно заведение да ядем боб или рибена чорба на народни цени.
Кое е заведението?

# 87
  • Асеновград
Ще потърся и други дестинации .
 Може би Златни Пясъци? , там също никога не сме почивали.
 От години само на южното черноморие , и за това ми се иска да разнообразим малко.

# 88
Кое е заведението?
Ето това
Kits Food And Drinks Има и меню, но не знам от кога е.
По спомен една боб чорба и рибена чорба бяха около 3 лв, бира 2.50.

# 89

Аз получих оферта за Калиакра маре - апартамент, 3 възрастни, 9 нощувки от 21.08. -2430 лв. Изглежда добра на фона Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт