Лято в Албена 2022 г.!

• 51 284
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Русалка_1 ще препоръчаш ли тих, спокоен и уреден курорт с който да заменя Албена? С добри хотели, хубав плаж и храна.

# 91
  • В.Търново
Ще потърся и други дестинации .
 Може би Златни Пясъци? , там също никога не сме почивали.
 От години само на южното черноморие , и за това ми се иска да разнообразим малко.
Имайте предвид, че морето там е по-дълбоко, на места доста.

inska_maslinka, за тази година имаме резервация за Блу Меджик Сънрайз, обаче те май имат настаняване само за 2+2. Другият им хотел има повече опции за настаняване, малко по-назад е на около 300-400м от плажа.Има добри отзиви за тях. На около 3км от центъра, на картата ми го дава на 1,7км от парка на Обзор. Плажа им е голям, градчето има луна парк, хубав парк.
Този е задния хотел.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanrayz-ol-suit-rezort-obzor-19755/

Ние ще сме в този, ако нещо не стане да се откажем.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanrayz-blu-medjik … sort-obzor-24103/

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 11:42 от Русалка_1

# 92
  • Северо=Западналия край
Направих запитване за нашето семейство и ето цените за 6 нощувки от 25,07 до 31,07, - Трима възрастни ( голямата дъщеря е водят възрастен ) и дете .
1.Елица - две двойни стаи - 2680лв.
2. Орхидея - двуспален апартамент - 2050лв.
3.Вита Парк Албена - две двойни стаи - 2660лв.
Мура - Апартамент - 4050лв.

Аз резервирах апартамент в Елица за 1424лв., за същия период и хора, какви са тези разлики в цените......

# 93
А как стои въпроса относно зелените сертификати? Изисква ли се такъв?

# 94
  • В.Търново
Направих запитване за нашето семейство и ето цените за 6 нощувки от 25,07 до 31,07, - Трима възрастни ( голямата дъщеря е водят възрастен ) и дете .
1.Елица - две двойни стаи - 2680лв.
2. Орхидея - двуспален апартамент - 2050лв.
3.Вита Парк Албена - две двойни стаи - 2660лв.
Мура - Апартамент - 4050лв.

Аз резервирах апартамент в Елица за 1424лв., за същия период и хора, какви са тези разлики в цените......

Написала е , че цената за Елица е за две двойни стаи, за това.

# 95
И ние точно това коментирахме. Не знам как да постъпя, честно. Към момента се изисква, но към датата на настаняване едва ли някой може да каже от сега

# 96
  • Северо=Западналия край
Не вярвам, че сертификатите ще останат до лятото. Както винаги вируса ще се скрие лятото и ще се завърне на есен. Нали има врачки, те винаги предсказват какво ще се случи, и познават. ...... Simple Smile

# 97
  • В.Търново
И ние точно това коментирахме. Не знам как да постъпя, честно. Към момента се изисква, но към датата на настаняване едва ли някой може да каже от сега
Eто:

https://nova.bg/news/view/2022/01/07/352380/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D … 0%BA%D0%B0%D1%82/

# 98
  • София
Понеже отворихте темата за сертификатите, тенденцията следва да ви е ясна, особено след числата, които предстои да видим с Омикрон.

Та, вместо да питате ще се иска ли, няма ли, сякаш сме врачки тук, направете необходимото, за да не ви спира това почивката. Отново давам жокер - тенденцията е ясна, няма лято, няма зима (сертификати ще има, и у нас, и по света).

# 99
  • Пловдив
Напротив , много специалисти казват, че Омикрон е шанс за края на пандемията . И няма да подмине никой ,ако ще да имаш 8 бустера. Та, никой не знае , да. В интерес на истината, ваксината изобщо не пази от този вариант , не знам защо толкова напират за бустери. Разбира се, имаме Делта все още, а там вече е друго.
Та, до лятото много неща могат да се случат наистина . Ако толкова трябва , може и с тест да отидете, какво толкова. 10 лв са, не е много . Има време много, за да решите какво да правите. Отделно, лятото заболяванията са обикновено под 250/100 000, така че пак е вероятно да няма нужда от сертификат.

# 100
Както казваш 10 лв. не е проблем и да се отиде с тест, но почивката е 5-6 дни. После там ли трябва да се прави тест?

# 101
Понеже отворихте темата за сертификатите, тенденцията следва да ви е ясна, особено след числата, които предстои да видим с Омикрон.

Та, вместо да питате ще се иска ли, няма ли, сякаш сме врачки тук, направете необходимото, за да не ви спира това почивката. Отново давам жокер - тенденцията е ясна, няма лято, няма зима (сертификати ще има, и у нас, и по света).
Нали се сещаш, че за да се спаси сезонът отново от българи (и румънци за Албена), сертификатите, ако изобщо се изискват, ще са абсолютно проформа. Както е навсякъде у нас и в момента, междувпрочем.
Да не говорим, че евентуалното изискване на сертификати ще е промяна в общите условия при ранни резервации и ще станат жестоки скандали. Албена, че и другите курорти, да не са луди да си губят клиентите.
Така че хайде "необходимото" да си го прави който иска.

# 102
  • София
Ама моля ви се, правете каквото искате и разчитайте на какво искате. Нито съм Албена, нито министърът; споделих какво се очаква.

Надеждите, Ризова, надеждите са свързани, че омикрон би могъл, евентуално, ако и може би. Контрааргументите са, че...не, изобщо няма да е последния. Детайли защо няма да е "последния" - може сама да си потърсите. Ако ли не, живи-здрави, в края на лятото (най-късно) пак ще си пишем Wink

# 103
  • В.Търново
Тази година ще следя отзивите за Елица, Славуна, Боряна/дано се променят нещата в този хотел/, Гергана, Калиакра Маре и вече като компромисен вариант Ралиците, Сенди Бийч.

# 104
Вирусът няма да изчезне поне до 2024г. Това е сигурно. Омикрон може да е началото на края, но не и края. Да не останете с излъгани надежди.

Сертификати и според мен няма да се искат, а дори и да се искат, то не знам кой няма у нас вече. Че и по два даже...

Ще направя запитвания и аз за оферти, но имам въпрос - снимките от този хотел Амелия ми изглеждат като компютърно генерирани, а не реални, права ли съм? Информацията относно храната изглежда обещаваща. В букинг цената за 10 дни излиза като за хотел 6 звезди навсякъде в Европа, не че е безкрайно скъпо, но не мисля, че в бг имаме стандарт на обслужване като навън. А може в Албена да е различно. Аз съдя по обслужването по черноморието като цяло, което е под всякаква критика.
Та мога ли да се надявам там да е различно или?

Общи условия

Активация на акаунт