Лято в Албена 2022 г.!

• 51 316
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
🤣🤣🤣🤣🤣Ако "трябва" да си поставям експериментална течност(неколкократно, както се оказва), причината НИКОГА няма да бъде заради отиване на хотел или екскурзийка в чужбина😉. Ще си наема апартамент и ще си изкарам повече от добре-най малкото ще ям качествена храна, а не каквото ми тръснат от ОИ

# 106
Никак не е лоша идеята, ама не ми се готви и на почивката.... Това е сигурно. Sweat Smile

# 107
  • Пловдив
Както казваш 10 лв. не е проблем и да се отиде с тест, но почивката е 5-6 дни. После там ли трябва да се прави тест?
Ами до колкото съм чувала., иска се само при регистрация. Като доказателство,че като се отишъл, си ок. Не знам дали е така, така съм чувала .
Никой не е казал,че вируса ще изчезне някога. Просто става ендемичен . Като настинката. И тя е коронавирус. Минава и заминава. Това е,което си говорят лекарите. Друг е въпроса, Никой няма да го каже на глас. Но, исторически, няма пандемия, продължила повече от 3 години. Сори ,на някои хора не им се ще да е така.

# 108
  • София
Амелия според мен не е завършен още, потребител по-назад беше писал, ч е се строи ударно.

Инфинити басейна горе изглежда любопитно, но май няма да е особено голям, и всъщност ...не знаем въобще какъв ще е. Реални снимки може би ще има като го завършат, което дали ще стане в края на май....

Скрит текст:
Ризова, последно и спирам по темата: вирусът НЕ се интересува какво някакви лекарки си говорят, нали го разбираш добре, че да ми го цитираш като някаква последна инстанция? В случая е важно учените какво казват.
А ако ни осветлиш на кои хора "това не им изнася" мисля, че би било чудесно.
Да не забравяме само, че до неотдавна за някои "лекарки" вирус нямаше, нали.... Като гледам сега някои потребители наричат експериментална течност ваксина, която е поставена на над 3 милиарда души. Ама иначе муат НЕекспериментални кебапчета еври Божи дей, нали....

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 17:46 от Ronald

# 109
  • There I was on a July morning
Хотел Амелия си има съществущо делукс крило, с рецепция и ресторант.
Това са реалните
  стаи .
Останалото го достроявят /от там са снимките от 3D-проектите/.
За обслужването и храната ще се разбере през лятото - дали ще защитят 5-те звезди, които са заявили.
.......................
Аз не се наемам да правя прогнози за противоепидемичните мерки Mask и разпространението на короната след половин година, затова и не бързам да резервирам все още. Thinking

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 20:19 от Скубиду

# 110
  • София
Мерси, Скубиду!
Амелия всъщност стар хотел ли е, не е ли чисто нов или ...името ще се сменя?
Трябваше да има инфинити басейн на покрива, ама не като локвата, която са проектирали, а такъв като...поне наподобяващ онзи басейн на покрива в известния хотел в Сингапур, Марина ли там, как се казваше

# 111
"Амелия" е бившият "Дружба". Не е новопостроен като "Парадайз блу" и "Фламинго"-тата.

# 112
  • София
"Амелия" е бившият "Дружба". Не е новопостроен като "Парадайз блу" и "Фламинго"-тата.
И винаги е имал басейн на тавана?

# 113
2015та бяхме в Амелия. Тогава имаше реновирана и нереновирана  част.
След това реновираха целия, а сега построиха нова част, която свързва Амелия с Парадайс Блу. Миналата и по миналата година Амелия не работеше.

# 114
  • There I was on a July morning
Да, стар хотел е Амелия. Обаче делукс крилото е почти ново - 2013 г. го построиха, тогава почивахме там.
Сега запазват това крило и дострояват около него - към Парадайс блу и на мястото на старото крило на Амелия, което не знам дали са го бутали, или само са го реконструирали?
Досега Амелия не е предлагал ОИ, нито е имало анимация. И басейн нямаше - можеше да ползваме този на Калиопа. Тази концепция ОИ премиум е нова, но и цените си ги бива, де.

# 115
  • София
Така трябваше да изглежда басейна на Амелия, според проекта от преди пандемията:

https://albena-design.com/bg/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8 … 0%BB%D0%B8%D1%8F/

# 116
Както бях споделила преди, Арабела 4* ме отврати преди  години от Албена. Но пуста носталгия, синът ми, пораснал вече, там изкара ваканциите си. Битката с румънци в ресторантите и басейните ме плаши доста, но поех риска. Колкото до препоръката на Роланд, Роналд или каквото там  беше - нИдей!

# 117
  • В.Търново
Арабела е обновена, поне се вижда на новите снимки.

# 118
Междудругото, Парадайс е построен върху бившите Дружба, Камелия и Доростор и не е буквално нов, защото са използвали частично скелетата на тия сгради.

# 119
  • БГ
Междудругото, Парадайс е построен върху бившите Дружба, Камелия и Доростор и не е буквално нов, защото са използвали частично скелетата на тия сгради.

На мястото на Доростор и Камелия - да, но на мястото на Дружба е Амелия.

Общи условия

Активация на акаунт