Лято в Албена 2022 г.!

• 51 483
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • СИ
Аз на ваше място щях да изразя недоволството си  по въпроса пред управителя на хотела.

И какво? Управител на хотел в Албена... Днес е управител, утре го няма. Гледа да изкара сезона, че да си намери по-свястна и постоянна работа. Отдавна мина времето, когато управителите на хотели в Албена си разбираха от занаята. Ченгеджийска им работа. Даже се чудя, как ходят още хора там. По Албени, Златни и прочие.

# 481
  • Русе
При нас сложиха днес чадърите на първа и втора линия. Сега са пред Арабела и Калиакра маре!

# 482
Отдавна мина времето, когато управителите на хотели в Албена си разбираха от занаята. Ченгеджийска им работа. Даже се чудя, как ходят още хора там. По Албени, Златни и прочие.
[/quote]

Подкрепям казаното!!! До 2018г плътно почивах с дъщеря ми в Албена 2 пъти в годината. Хотели и на плажа и горе в гората-всеки път различна дестинация, звезди и условия. 2020г нямаше нищо общо с "онази Албена" и вече не ми е в списъка с място за ваканция. Управителя сме го засичали през годините и в други хотели, старае се човека, но не спира да си предлага собствените си "къщи за гости", които работели целогодишно...

# 483
В момента пред Боряна:

Една двойна дъга от вчера, след дъжда:

От вчера сме в хотел Боряна. Сутринта преди да дойдем са сложили още 3 реда чадъри, преди това са били 4 реда и е имало случаи да не стигат. Все още не се доплаща за чадъри. В момента поставят и за другите хотели чадъри в съседство.

Доволни сме за сега от храната, надяваме се и времето да се пооправи, че донесохме дъжда с нас.

# 484
Който не му харесва да не ходи в Албена .Тъкмо да не става пренаселено и да е по -спокойно за тези ,които я харесват .

# 485
  • при Arctic Monkeys
Няма да отида, защото се подиграват с клиентите си. А аз никак не обичам някой да ми се подирава, пък и парите си не ги бера по дърветата. Беше хубаво преди години, вече не. Плащането на паркинга отделно изобщо няма да го коментирам. Пет звезди с омазани тапети и дупка вместо брава на вратата на банята. Благодаря.

# 486
Е, недейте така, осем години не сме стъпвали там с ММ, а преди 10+ там имахме първа брачна нощ.
Не искам да се разочаровам.

# 487
Elizabeth, Калиакра Маре е реновиран ,на първа линия ,с добра кухня ,с Луна Парк наблизо ,с анимация в хотела ,добра кухня и не е прекалено скъп както 5 звездните хотели ,така че ще сте доволна.Аз също имам желание да го посетя някой път ,но мъжа ми си е харесал друг хотел в Албена и не иска и да чува да го сменяме.

# 488
Elizabeth, Калиакра Маре е реновиран ,на първа линия ,с добра кухня ,с Луна Парк наблизо ,с анимация в хотела ,добра кухня и не е прекалено скъп както 5 звездните хотели ,така че ще сте доволна.Аз също имам желание да го посетя някой път ,но мъжа ми си е харесал друг хотел в Албена и не иска и да чува да го сменяме.
Е това чакам да прочета 2 месеца вече. Благодаря ви.
Август месец сме там с жената и детето.
Пожелавам на всички прекрасно лято и колкото може повече почивки!!!

# 489
Аз не бих нарекла храната в Калиакра маре добра. Поне миналата година септември със сигурност не беше.

# 490
Кое не ви хареса в храната в Калиакра Маре септември месец миналата година ?

# 491
Аз на ваше място щях да изразя недоволството си  по въпроса пред управителя на хотела.
Отговорът му ще бъде,  че  хотел Фламинго не е на Ол Инклузив,  а Закуска и вечеря и те с удоволствие ще ви сервират кафе и напитки. Нищо, че една малка вода е 6 лв.

# 492
Кое не ви хареса в храната в Калиакра Маре септември месец миналата година ?

Ами нямаше нищо хубаво сготвено, ама нищо.

Не беше моята храна. Не ангажирам никой с мнение. Общо взето не сме останали гладни, но не сме се нахранили с хубава храна.

Мога да допълня и за питиетата - бира - супер разредена  - прилича на газирана вода с вкус на бира / плодови сокове от някакви концентрати , които се разреждат с вода, вино - наливно.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 10:30 от ravi

# 493
  • СИ
Отговорът му ще бъде,  че  хотел Фламинго не е на Ол Инклузив,  а Закуска и вечеря и те с удоволствие ще ви сервират кафе и напитки. Нищо, че една малка вода е 6 лв.

Бил съм няколко пъти във въпроснот Фламинго. Не за нощувки, а за срещи на кафе и нещо като коктейл. Ами нищо особено... След като Добруджа залезе и се амортизира отвсякъде, Фламингото трябваше да бъде голямата работа. А то си е пълна малко по-лъскава посредственост. За цени нямам спомен. Но това, което ни сервираха беше на ниво масов полуфабрикат. Единият път беше късна есен и наши познати бяха останали да пренощуват. На сутринта им тракаха зъбите от студ и съжаляваха, че не останали да спят във Варна.
А малка вода за 6 лева е подигравка с хората, които са там. Но сигурно има и такива, които я плащат.

# 494
Аз за 8 дни престой в Албена миналата година само веднъж попаднах на едно ястие ,което не ми хареса-едно телешко ,което беше много жилаво и го замених със свинско,което беше добре сготвено.

Общи условия

Активация на акаунт