Лято в Албена 2022 г.!

• 51 404
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Тази година някой ползвал ли е безплатния шатъл от автогарата? Интересува ме дали возят багажа. Преди години като го пуснаха,/мисля че беше 2019г./ оставяме ние колата на автогарата и с багажа чакаме шатъла. като дойде и човека каза че не може да вози багаж, само хора. Да, но докато се разправяме може да мине половиния безплатен час... Айде излизаме от паркинга и отиваме до хотела, разтоварваме багажа, после пак на автогарата. Чакаме шатъл до хотела и така...После звънях в управлението да питам защо така, но нищо не ми обясниха...албенска му работа както винаги. Следващите години не сме ползвали шатъла, паркирахме до хотелите. И затова сега не знам какво е положението.

# 511
И миналата не можеше. Отиваме с колата до хотела, оставяме багажа и се връщаме до автогарата в позволените безпалтни 30  мин. След това,който е оставил колата, идва до хотела с шатъла.

# 512
Отвориха ли Амелия? Датата беше 10.06.

# 513
Аз искам да попитам къде се предлага маникюр/педикюр и как е като цена и услуга?

# 514
Амелия сега в петък ще бъде официално открита.

# 515
  • София
Аз искам да попитам къде се предлага маникюр/педикюр и как е като цена и услуга?
В хотел Гергана със сигурност има, но цена не мога да кажа. Звъннете на хотела и питайте -:)

# 516
В Албена първият ред чадъри не е много близо до водата.

Е как да не е - ставаш, 2 крачки и си във водата...При бурно море до 2-ред са залети от вълните....
Свободната зона е между чадърите на хотелите, НЕ е пред чадъри първа линия

На нашето море си е така - плиска си се водата и хората си се разминават точно пред шлезонгите за да не се намокрят Simple Smile и си духа здраво откъм морето, за мен спре ли вятърът става страшно, жегата ще те унищожи, но гледам и да съм на завет Simple Smile абе няма угодия Simple Smile имало е дни да си обръщаме чадърът легнал към морето за да има завет, сами сме си намирали място и създавали плажни удобства и досега не сме ходили на места с гарантирано място на плажа, дано да е ок с тази почивка и да повторим пак Simple Smile

# 517
И до басейна на Ралиците има, а предполагам и в почти всеки "комплект" хотели.

# 518
Не знам как е като цена самият маникюр, ама на майка ми ѝ бяха поискали 30 лв само за сваляне на Албена преди няколко години. П0-скоро потърсете в Балчик или във Варна.

# 519
  • Русе
Тази година някой ползвал ли е безплатния шатъл от автогарата? Интересува ме дали возят багажа. Преди години като го пуснаха,/мисля че беше 2019г./ оставяме ние колата на автогарата и с багажа чакаме шатъла. като дойде и човека каза че не може да вози багаж, само хора. Да, но докато се разправяме може да мине половиния безплатен час... Айде излизаме от паркинга и отиваме до хотела, разтоварваме багажа, после пак на автогарата. Чакаме шатъл до хотела и така...После звънях в управлението да питам защо така, но нищо не ми обясниха...албенска му работа както винаги. Следващите години не сме ползвали шатъла, паркирахме до хотелите. И затова сега не знам какво е положението.
Аз ползвах, но не вземат багаж.

# 520
Много са вдигнали цените тази година, няма да е Албена. Гледам на Обзор им добри ол инклузив на прилични цени все още и е перфектно за деца

# 521
Ако искате да ви излезе по-евтино в Албена резервирайте най-късно декември -януари за да се възползвате от отстъпката за ранно записване. Аз така процедирам,защото иначе цените стават доста високи

# 522
  • София
Някой знае ли колко звезди е хотел Мура? В сайта на Албена на някой места е с три, на някой с четири?

# 523
Някой знае ли колко звезди е хотел Мура? В сайта на Албена на някой места е с три, на някой с четири?
3 звезди е. Не му е правен скоро ремонт, нито някакви подобрения, за да е прекатегоризиран. Действително и аз на няколко места видях да го пишат 4 звезди, но не е.

# 524
  • Русе
Много са вдигнали цените тази година, няма да е Албена. Гледам на Обзор им добри ол инклузив на прилични цени все още и е перфектно за деца
За кой хотел говорите в Обзор?

Общи условия

Активация на акаунт