Лято в Албена 2022 г.!

• 51 393
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Здравейте!
Имаме резервация за Магнолия,но днес ми звъннаха,че няма да работи и ни местят в Ралица Акваклуб.
Може ли отзиви за хотела?
На картата ми се видя доста далече от плажа.Има ли шатъл?
Аквапарка безплатен ли е?
За кои дати са ви резервациите

От 2 до 9 юли.
Ралица е 10 пъти по-хубав от Магнолия! Аквапарка е безплатен, имате обяд на плажа ако желаете да не се прибираме до хотела, а иначе разстоянието от хотела до плажа е 10 минути някъде според мен. Шатъли има. По интересното е, че и Орхидея явно няма да е отворила щом Ви местят направо в Ралиците.

# 541
Здравейте!
Имаме резервация за Магнолия,но днес ми звъннаха,че няма да работи и ни местят в Ралица Акваклуб.

От 2 до 9 юли.
Ралица е 10 пъти по-хубав от Магнолия! Аквапарка е безплатен, имате обяд на плажа ако желаете да не се прибираме до хотела, а иначе разстоянието от хотела до плажа е 10 минути някъде според мен. Шатъли има. По интересното е, че и Орхидея явно няма да е отворила щом Ви местят направо в Ралиците.
Ще работи. Нас ни местят от Компас в Орхидея.

# 542
  • Русе
Здравейте!

От 2 до 9 юли.
Ще работи. Нас ни местят от Компас в Орхидея.
От коя дата ще почивате в Орхидея?

# 543
25-31 юли
Резервацията ни беше за Алтея, направих я януари, абсолтно веднага ни я смениха за Компас, а преди няколко дни ни я смениха за Орхидея.

# 544
  • Lost in a fairytale ...
Някой знае ли колко звезди е хотел Мура? В сайта на Албена на някой места е с три, на някой с четири?
3 звезди е. Не му е правен скоро ремонт, нито някакви подобрения, за да е прекатегоризиран. Действително и аз на няколко места видях да го пишат 4 звезди, но не е.
Напротив, още 2020 реновираха стаите и от тази година ще е 4-звезден.

# 545
  • В.Търново
Как се съгласяте така да ви сменят хотелите? От Компас, както е първа линия в Орхидея, който е най-отзад. Когато бяхме в Боряна преди 2 години и имаше вероятност да не отвори и ми казаха, че има вариант да ни преместят в някой от Лагуните. Бях категорична, че в тези хотели не искам да бъда, тогава предложиха Гергана, но в крайна сметка Боряна отвори, но не бяхме въобще очаровани от изхранването и хигиената на някои места в хотела.

# 546
Компас не е на първа линия.

# 547
Компас и Орхидея са горе над ескалатора.
А Лагуните не са по-лоши от Боряна и пак са на първа линия.

# 548
  • В.Търново
Компас не е на първа линия.
Имах предвид Калиопа.А вие сте написали Компас, не знам защо съм си мислела за Калиопа, но Компас не е много окей за почивка, стара база, нереновиран. Поне Алтея е близо до плажа. Иначе много добре познавам хотелите в Албена като разположение и кой е реновиран, кой не. Като цяло мисля, че само 4-5 хотела си струват наистина там.

# 549
И Алтея не е близо до плажа. Предпочитам Компас и Орхидея, защото са по-близо до ескалаторите.
В Калиопа бяхме миналото лято,  писах на предната страница, вероятно затова сте се объркала.

# 550
  • София
Лагуните не бяха ли 3 хотела, един до друг, като лагуна гардън е близо до Добруджа, в центъра, подир него е лагуна маре (но не е на първа линия) и на брега е само Лагуна бийч?

# 551
Ronald точно така.
Ние тази година решихме да сме на Амелия.

# 552
➕ Нетна печалба от 2 922 000 лв. отчита за 2021 година „Албена“ АД.
➕ За периода дружеството е реализирало приходи от основна дейност в размер на 51 892 000 лв. Активите на компанията възлизат на 592 510 000 лв., а собственият капитал e 480 601 000 лв.
➕ Днес общото събрание на акционерите гласува да бъде изплатен годишен дивидент от 0,1 лв. на акция.

Дреме им, че недоволстваме в темата Simple Smile

# 553
  • при Arctic Monkeys
Странно. Имаш печалба, а не поддържаш и не развиваш бизнеса си и само гледаш да скубеш. Браво на тях. Дано се прежалят за вбъдеще да включват във вечерята по една чашка с вода. Има една лека подробност, че печалбата идва след дотации от държавата. Предната година са били с 11 милиона загуби. Всеки сам да си направи извода.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 18:00 от karmacoma

# 554
Да, сега се зачетох и се оказва, че печалбата от 3 милиона е след 6милиона субсидии.

Общи условия

Активация на акаунт