Лято в Албена 2022 г.!

• 50 994
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, някой да в бил тази година в Лагуна Бийч,? Може ли инфо какво е положението.

# 691
Привет! Отзиви от Ралица Супериор за тази година? Някой знае ли каква е политиката за вечерната анимация сега?

# 692
Привет! Отзиви от Ралица Супериор за тази година? Някой знае ли каква е политиката за вечерната анимация сега?
Вечерната анимация е в залата, за щастие. Не знам, обаче, колко пъти в седмицата. Ама тия дни ще питам и ще пиша.

# 693
Вечерната анимация е в залата, за щастие. Не знам, обаче, колко пъти в седмицата. Ама тия дни ще питам и ще пиша.

Ей, супер. Отиваме в неделя, ще пиша Simple Smile

# 694
В Сенди дали има анимация тази година?

# 695
Как е с мерките - София май пак влиза в жълтото, докато за област Добрич е зелено положението, спазват ли се т.нар противорепидимични мерки ?

# 696
  • София
Не, мерки няма, само дезинфектанти има на някои места разположени. Махнати са и плексигласните прегради пред храните.

# 697

Ей, супер. Отиваме в неделя, ще пиша Simple Smile
Ние в понеделник идваме: ще се радваме на отзиви преди това Simple Smile
Има ли много хора вече или още е спокойно?
Най - много ме интересува морската вода, дали е чиста, че съм с две малки притенции, които се плащат от щипалии, водорасли и прочие..

# 698
  • у нас
И аз макам инфо за Калиакра Маре Simple Smile напълни ли се курорта?

# 699
  • Северо=Западналия край
Разрешено ли е изнасяне на плажа на напитки от бара ( хотелите на първа линия) ? По принцип знам, че навсякъде пише, че е забранено, но пък съм виждала много хора да си носят чашите.

# 700
  • София
Няма проблем, разбира се. Даже сипват в пластмасови чаши, в стъклени не е много желателно, ясно защо.

# 701
Загледах хотел "Гергана" за края на август, началото на септември. Познавам комплекса, харесвам външно този хотел. Четох отзив от миналата година, че стаята имала нужда от ремонт. По спомен след наводнение реновираха хотела. Въпросът ми е : има ли все още стаи, които не са реновирани? Благодаря!

# 702
  • София
В Гергана, след наводнението през 2014 г., издигнаха изцяло ниво крило, само със студиа, с гледка предимно към реката и странично море. Те са луксозни и големи, съотв. и доста по-скъпи.
Останалите стаи в комплекса не са лоши, но някакъв основен ремонт скоро не е правен. Стаи с гледка море са супер (гледката е супер), имат хубав балкон със сушилка, маса и столчета, стаите са оборудвани с хладилник, телевизор, климатик, бюро и малка маса, разтегателен диван и сешоар. Обзавеждането е семпло, но е чисто, пък и колко време ще се прекарва в стаята…..

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 12:22 от Ronald

# 703
Това трябва да last minute промоция - ще си “изям” от яд ранната резервация - догодина ще е друго Simple Smile

https://albena.bg/bg/oferti/otstapki-za-izbrani-hoteli-v-albena- … amp;fs=e&s=cl

# 704
  • В средата на времето
Как е анимацията за децата в Амелия, ако някой има впечатления вече?

Общи условия

Активация на акаунт