Благодаря за снимката на първа страница, това са моите бАнбонки, но тогава все още се учих кое, как се прави и не са от най-сполучливите, но ги правих с голямо вълнение, това си спомням, ей, как си лети времето.....Ала-Бала - цунки!!
Показвам снощните бисквити със сушени боровинки. Рецептата не е нова, но снимките бяха отвратителни, ама учих се все още, както по-горе написах да бъркам бисквитки и ги повторих отново и снимах отново и се получиха чудесни бисквити, те също са с маслено тесто, но има и нишесте и оризово брашно, което прави бисквитата по - въздушна, не е така тежка ,както е само масленото тесто, хубава е, за сутрешна коледна закуска с горещо кафе и бисквитка, една-две си е разкош и показвам тестото което отлежава на студено и ще се превърне в най-добрата бисквита, и накрая мисля, че повече няма да правя, това ми е достатъчно, не, излъгах, имам си моя някаква си традиция, ама тя ми е вътрешна традиция да направя нова рецепта и край, нова ,нова колко да е нова, като винаги бисквитите са маслени, само формата им е нова.
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/