Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 42

• 73 220
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Печено рагу(🍖 кокали) с пържени картофки и морковена салата

Сирене във фолио

# 91
  • Sofia
Класика у нас - пилешка супа. Simple Smile

Честити празници у вас, Карина! Здрави и щастливи да сте! Simple Smile

# 92
закуска оризови банички

обяд и вечеря чушки бюрек, сърмички, наденички, гъбки... в гювеча, бобена салата, имаше и домашна руска, но не я снимах, не е интересна, но пък много вкусна. Обожавам руска салата, но само ако аз или мама сме я правили, купена не ям. Имаше и червено цвекло, мариновано със сол, оцет и зехтин, от градината на тати и виното е негово производство Simple Smile

разбира се и питките на майстора Simple Smile

# 93
Ау, какви питки! Като от списание!

# 94
мда, майстор е Simple Smile
чак му се възхищавам с какъв кеф и ищах меси хляб. Преди 13 г. с дете на две, аз мнооого бременна с второто, съпругът ми, който обожава хляб, но не може да яде купешки, защото консервантите и набухвателите му предизвикват киселини заяви че ще купи машина за хляб. Категорично отказах, защото той не готви и му обясних че аз И хляб няма да правя. Та, така обеща ми, че наистина няма и толкова му хареса, че вече прави всякакви вкусотии от тесто. Пиците му са уникални, питките, професионални... Simple Smile

# 95
Картофена пица(блат от сварени и настъргани картофи)

Салата

# 96
  • София
Всички ви поздравявам с празниците, които сте има ли, имени дни, рождени , всички, нещо все ги пропускам, но не е с лошо, просто не ги следя, рожден ден специално аз не празнувам, отхвърлила съм го този ден, може би и затова не обръщам  внимание на вашите, моля, да бъда извинена и показвам това което хвърлих във фурната, сармички направих и ги пекох на ниска температура по-дълго време, разкошни са, а и малко повечко олио, защото киселото зеле и мазнинката са любов от пръв поглед

# 97
Каринка, Честит ви двоен празник.
Пожелавам много щастие на теб и дъщеричката. Бъдете живи и здрави. Весел празник.

Тази вечер - бъркани яйчица с праз и сиренце, туршийка и мезенце:

# 98
  • In transit
Карина да сте живи и здрави с дъщеря ти. Hug

Натуся, останаха ми очите в питката ти. Браво и на мъжа на Стефи, супер неща прави. Марчева е отличничка на тема сладки...аз още се туткам. Joy

Прясно зеле яхния

Салата с козе сирене на тиган

Пиле Жаж бил Лабан

и един ордьовър, който изрепетирах за Коледа - мус от пушена сьомга и краставица

# 99
# 100
Едни панетонета от снощи

# 101
  • Варна
Добро утро!
Тиганици или бухти, не знам как да ги кръстя. Никак не ме бива с пърженето, но съм упорита и пробвам.

# 102
И от мен Добро съботно утро!
С кафе:

Скрит текст:

И закуска:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 11:18 от Джаста Праста

# 103
  • Бургас
Мекиций

# 104
  • Mediterraneo