Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Пълнолуние, на мен ми правиха офис хистероскопия след аборта, има лека болка като при болезнен Ц, но аз съм с висок праг на търпимост на болка, мен док ми каза, че мога да пия болкоуспокояващ преди процедурата ако искам. А самата процедура продължи около 10 Мин. Ако искаш подробности пиши на ЛС 🍀

# 136
Това за мъжете явно е обща болка. Аз също много трудно накарах мм да си пие редовно добавките и витамините, ежедневно напомняне и повтаряне, а той е от тези хора, които не пият изобщо лекарства и хапчета. Лека полека взе да разбира сериозността на нещата, та стана сериозен и постоянен от един момент нататък. Имаше само една изцепка, която много ме ядоса. Лекувахме уреаплазма и пиехме антибиотици, доста дълъг курс на лечение беше и нашият накрая ми съобщава, че докато сме били на антибиотиците, той спрял другите хапчета /витамините и добавките/ защото много му идвало да пие хиляда хапчета. Лелее полудях! Сега за всеки случай отново всеки ден питам и напомням. Grinning

# 137
Дейзи, аз на снимката поне не виждам нищо, съжалявам. Но twip е препоръчително да се ползват 17 дни след полов акт. Докато не ти дойде, знаеш, надежда има...

# 138
Greyspirit, абсолютно си права. Аз даже се чудя дали да не пусна още днес един кръвен и да се знае.. Предполагам кръвен ще отчете вече.

# 139
Единственият начин ММ да се сепне и да започне да мисли като голям човек е да ревна неудържимо с глас. Само това може да го стресне наистина. Въпросът е защо да стигаме до там.

Тязи сутрин реших, че няма да правя тест. Нагледах се на I . И гърдите не ме болят толкова вече, та предполагам прогестеронът спада вече и най-късно утре ще ми дойде. Ама какъо казвате вие - докато няма М, има надежда.

# 140
Кръвен тест е най-сигурен. Аз обаче през последната година, защото все уж ми закъснява, на няколко пъти ходя за кръвен в една и съща лаборатория, и все резултатът е отрицателен, та вече ме е срам...

# 141
Дейзи, на мен ми се мярка също някаква сянка, не искам да ти давам празни надежди. И другите ще кажат. Стискам палци.
И ние не се кефим много на секса по график, амааа аз гледам да ги зивъртам нещата, че не е пографик и се нормално редовното правене...май минава номера. По-скоро при мен е проблема, че като заспи и се напрягам повече от необходимото.

# 142
Лекарите казват секс през ден, например единият месец на 12ти ден, 14 ти ден и 16 ден. Следващият месец 11ти ден, 13ти и 15ти. Ако овулацията е около 14 ден.

Нямам предвид да имаме запазен час за секс, не че е нещо лошо. В крайна сметка важно е да има резултат. Секса по график е най-малкият проблем според мен.

# 143
Драмата при нас с целенето на О е, че графиците ни малко се разминават. Той сам си пита кога са фертилните дни и трябва да се действа. Нооо работи с Щатите и като трябва да е по срещи до 8-9-10 вечерта, че и повече понякога е почти невъзможно, съответно шанса О да е през седмицата е 5:2 Grinning Той вечер след 11 е дроб, физически не стават нещата. Така де, стават, но не до край. Аз сутрин - абсурд! Не е от глезене, просто дамата не се е събудила и положението е много търкаво. И това е било винаги, даже още преди да живеем заедно се знаеше, че единя е morning rooster, а другия - night owl Simple Smile Като прекарвахме основно уикендите заедно не пречеше, ама сега... Ако остана някой ден хоум офис се разписваме сутирнта към 10-11, но уви, това е рядкост.

# 144
Дейзи, не я виждам чертичката съжалявам, пусни кръвен щом това с мъдреца те притеснява, стискам ти палци!

Пълнолуние, страхотен фоликул, стискам палци да оцелите момента и след две седмици да ни се похвалиш с две дебели черти!

Станах доста многословна, та останалото по темата за графика и добавките го слатам в скрит текст.
Скрит текст:
Аз преди няколко месеца бях взела една комбинирана добавка за нея и него отделни блистери.
Признавам, че ми се стори и финансово по-добре, че само моите бяха на почти същата цена.
В момента, в който му ги показах, репликата беше:
"Защо не ме попита предварително, започваш да ми купуваш лекарства като майка ми."
(ММ обикновено ако настине и тя веднага тича вкъщи със сиропа).
Скарахме се, на мен пък ми стана супер тъпо.
Седят си още неговите недокоснати в шкафа и чакат или да размисли, или да им изтече срока, каквото стане първо.

Ние сме двойка от почти 8 години, та и това явно си казва думата..
Иначе първите 2 години, защото тогава не живеехме заедно, когато намерим удобен момент, винаги бяхме на линия.
Сега вече я се разпишем на 5 дена, я не.. покрай О два опита са ни максимума, който сме постигали, 3 дена подред му е много.

# 145
Да, друг е и е на 3-ти ден, та се опитвах да броя 🙄
Аз броя от другия ден,ако ми дойде следобед или вечер.

П.С. Yvka,този прогестерон е друг,но и аз не знам за какво е точно,не съм го пускала.

# 146
  • Замък сред облаците
Девойки, пробването му е майката. Много зависи от неща, които не знаем оплождането  - колко време след пика на ЛХ се отделя яйцеклетката реално (де ти 12 часа, де ти 48), колко време преживяват сперматозоидите на вашия мъж точно, колко време пътуват по тръбите (сложете средно от 45 минути до 12 часа също).
Аз и двата пъти забременях със секс в деня на пика, с О предполагаемо на следващия ден.  

За добавките наистина е трудно да ги убедите понякога, но точно практическите доводи - повишават качеството, оптимизират се резултатите, двамата заедно го правите това бебе обикновено действат.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 19:04 от АА

# 147
Момичета, при всеки ще има едно НО относно секса по график или не. Всеки човек е различен и е важно да си намерите как е най-удачно за Вас. Както писах ние от 3 години и повече опитваме, нямам бременност за сега, 37 години съм и няма време за НО при нас. Просто времето си минава и няма да става по-цветно положението за мен. За това може да ви се виждам и понякога по-крайна с вижданията ми за мъжките чувства Grinning

Fayona Hug

*Make*a*wish* Къде се загуби момиче, чакам те с хубави новини.

# 148
При нас положението е почти същото ММ не мърмори за добавките, но му трябва напомняне ...Мрън! По принцип той е много активен за разлика от мен, много рядко да е супер изморен и да не му се прави , но с правилния подход получавам необходимо внимание 😁. За сега аз все още не съм почнала с репликите "Хайде давай, сега е момента" или "имаме толкова дни за опити" ...понеже по този начин и аз се напрягам. Правя си тестове за О и почвам да му мъркам на ушенце 😅😅 .. Предполагам, че без изключение тук всички ме разбирате, по нашия си женски начин

# 149
Чета ви и си мисля как аз по-скоро имам обратния "проблем. ММ иска да стане веднага и на всяка цена. Още от 6тия ни месец опити иска да пробваме ин витро. Колкото и да е мило,че е отдаден мен това ме стресира допълнително. Постоянно следи кога съм в О., кога и дали съм на лекар,при кой лекар и т.н и като не стане веднага след смяната на лекар започва да не го харесва и да иска да търся друг. А аз вече наистина не виждам какво повече от това да направя. Обиколих уж най-добрите специалисти и категорично смятат,че ще стане естествено с търпение. Ама не става пък 😤 помрънках ви и аз 🙈

Общи условия

Активация на акаунт