МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 17

• 57 924
  • 839
  •   1
Отговори
# 120
  • На изток от Ада
Здравейте, ще разкажа моята история на кратко. 4 спонтанни аборта, в ранни г с  8-, 11 седмица . Нямам деца. Изследвах тромбофилия, Нк клетки имах терапия. Последна Б 2020 в края на годината. Правих и терапията... Спукан околоплоден мехур и изтекли води от инфекция... Решихме с Мм да правим фертилити тест. В темата за кюретажа ми казаха да пуснем и СГ. Какво ще кажете? Спермата как влияе за аборт, знам ако се некачествени, с яйцеклетката.
През около година и нещо ми са забременяванията.

# 121
Изключително много влияе и ви съветвам да пуснете и ДНК фрагментация заедно с разширената спермограма. Ако има лоша морфология и/или висока ДНК фрагментация, може да се окажат причините за аборти в начална бременност.

Здравейте, ще разкажа моята история на кратко. 4 спонтанни аборта, в ранни г с  8-, 11 седмица . Нямам деца. Изследвах тромбофилия, Нк клетки имах терапия. Последна Б 2020 в края на годината. Правих и терапията... Спукан околоплоден мехур и изтекли води от инфекция... Решихме с Мм да правим фертилити тест. В темата за кюретажа ми казаха да пуснем и СГ. Какво ще кажете? Спермата как влияе за аборт, знам ако се некачествени, с яйцеклетката.
През около година и нещо ми са забременяванията.

# 122
Здравейте,
Може ли да ми кажете според вас, как е тази спермограма и имаме ли шанс за естествено забременяване?
Също и можете ли да ми предложите добър уролог в София за разчитане на резултатите? Аз съм при д-р Цветков в Надежда,видях че д-р Макки разчита резултатите там
Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 20:09 от petia13

# 123
  • София
То с ин витро ще е трудно при тези показатели, а какво остава за естествено забременяване.
Нека съпруга ви да започне да пие бабини зъби и МАКА нещата значително ще се подобрят, витамини и минерали също.

# 124
То с ин витро ще е трудно при тези показатели, а какво остава за естествено забременяване.
Нека съпруга ви да започне да пие бабини зъби и МАКА нещата значително ще се подобрят, витамини и минерали също.

Здравейте, благодаря за отговора!
Пие бабини зъби 4 месеца и профертил, но са си все така.
Някой ако може да ми предложи добър уролог при когото да отидем. Като чета отзиви за д-р Макки, май ще пропуснем при него..

# 125
  • София
Бабините зъби които пие с колко процента сапонини са и по колко мг. на ден пие, защото е много важно пропорцията и чистотата на бабините зъби за крайния резултат в комбинация с мака задължително двете заедно имат синегрично действие и много добър резултат.
Отидете на преглед при Кацаров

# 126
Бабините зъби които пие с колко процента сапонини са и по колко мг. на ден пие, защото е много важно пропорцията и чистотата на бабините зъби за крайния резултат в комбинация с мака задължително двете заедно имат синегрично действие и много добър резултат.
Отидете на преглед при Кацаров

По 2 таблетки на ден пие бабини зъби, но без успех.
Утре ще звънна за час при него, дано нещата не са толкова сериозни!
Много благодаря за мнението! ❤️

# 127
  • София
На мен пък не ми изглеждат много зле тия цифри.
Пуснете още една спермограма след месец два.

# 128
На мен пък не ми изглеждат много зле тия цифри.
Пуснете още една спермограма след месец два.

Здравейте!
Това ни е първата спермограма. Бяхме при д-р Шефкетова в Токуда . Изписа ми стимулацията с фемара, като каза че при него няма проблем, но нищо не се получи и затова потърсихме 2 мнение.
Нямам направена цветна снимка, а както разбрах от форума, трябва да имам при такава стимулация, затова и ще си направя другия месец в Надежда. Ходихме при проф. Давидов в Токуда, той ни каза, че сме за инвитро...
Надявам се в Надежда, наистина да има Надежда. Аз съм с ПКЯ, но все пак се надявам нещата да се случат. На 28 години сме, още сме млади.
Много Ви благодаря за мненията и съветите!
Успех Ви пожелавам! 🍀

# 129
  • София
На тази обема и подвижност са добри, но морфологията и тук е лоша.
Видях бабините зъби които пие даваш му нищожна доза затова няма ефект. Той пие 2 табл. от 250мг= 500мг, а дневната доза е 2000мг в комбинация с 1500мг. Мака

# 130
Може ли съвет на кой производител да взема бабини зъби и мака? При нас морфологията е 4 %, но подвижността е зле и му изписаха Профекунд Б, съдържанието мака в една таблетка е 200мг. Явно няма да е достатъчно.
На тази обема и подвижност са добри, но морфологията и тук е лоша.
Видях бабините зъби които пие даваш му нищожна доза затова няма ефект. Той пие 2 табл. от 250мг= 500мг, а дневната доза е 2000мг в комбинация с 1500мг. Мака

# 131
  • София
Ще погледна и ще ти пратя линкове, на бабините зъби трябва да пише 90% сапонини това е чистата форма, защото има с 60%, 45% и с по нисък процент, но от тях ефект няма. За маката също ще ти изпратя ефекта е невероятен.
На една приятелка мъжа и беше много зле 0 морфология, бързо подвижни и бавно подвижни 0, имаше само трептящи и след прием на точните пропорции извадиха нормални спермата.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 14:23 от pepita5

# 132
Маката трябва да е черна ли? Аз вземам насипна мака, на цвят е бледо кафява.

# 133
  • София
Не е задължително да е черна

# 134
Всяка мака е с такъв блед кафеникав цвят, но са три вида, за мъжете е най-подходяща черната мака, така съм чела. Може да прочетете в Интернет, а за жените, ако не ме лъже паметта, е по-полезна червената.

Общи условия

Активация на акаунт