Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 98 443
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Май ще излезне вярно , че Капитонова е спечелила … ужасно нелепо при това , при положение , че той уж усети какъв човек е тя . Да беше избрал Денис по-добре 🤦♀
Александра вероятно съжалява , че е участвала изобщо . Макар че , така и не мога да си обясня защо всички не я харесват , не само лагера на Виктория .
За Венета не съм учудена , толкова ниско ниво показва , че като нищо го е направила …

# 151
Това би било едновременно интересно, а също и би обяснило противоречите информации Simple Smile

# 152
За Ергенът- Александра връща розата малко преди края , остават Виктроия и Дениз. Виктор е спал с Дениз.
От достоверен източник ли е информацията? Още в началото предположих, че Александра ще се върне розата и ако го е направила. Шапка и свалям, защото само тя е способна да го направи. Хубава или лоша само Александра има душа. Другите са там за победа. Дано спечелят каквото искат не и сърцето на Ергенът, защото не го заслужават. В тик ток имаше един коментар, че я заливат с нещо и тя не издържа и тогава се отказва. Вие знаете ли защо връща розата?

# 153
Сашка , защо връща розата ?
Какво ще рече това?

А санкции за подобно поведение на  пияната Венка защо няма / това за леглото / ?

# 154
става скандал и Виктор не я защитава , не е на 100% инфото .

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 13:53 от Candy_girl

# 155
Хубава или лоша само Александра има душа. Другите са там за победа.
А тя щото не е за победа.
Александра има умения да се показва като жертва, това, че другите й влязоха в тона и я тормозят, само й вдига акциите пред Виктор и зрителите. Иначе не е по-различна от тях.

# 156
Ииии, дано наистина са заснели втори финал, та да не печели Капитолова и всички да се изненадаме приятно.

# 157

Александра вероятно съжалява , че е участвала изобщо . Макар че , така и не мога да си обясня защо всички не я харесват , не само лагера на Виктория .

Въобще, който и да е, щом се е навил да участва в този водевил... е ясно щО за човек е и какво му е нивото.

# 158
За мен няма нищо достойно да стоиш месеци, търпейки агресия и обиди и накрая да се откажеш. Защо Александра се подложи на това унижение. Поне да остане до края и да спечели, да победи съперниците.

# 159
  • София
Предаването не се снима месеци, а сигурно към 40 дни, те в началото не я тормозеха. Бяха на групички, които се караха, после явно си е казала, че все ще издържи две седмици, но явно нещата са излезли напълно от контрол, щом си е тръгнала сама.

Аз също смятам, че сама се постави в ролята на жертва, но те прекалиха, няма нищо нормално в това да чупиш чужди вещи, да не говорим това с леглото й. Това е психически тормоз.

# 160
  • Варна
За съд са си. Може Алекс да се е разочаровала от Виктор и затова да му е отказала. Стояла е там, защото е виждала отговор на чувствата й и изведнъж да е сглупил нещо.

# 161
За съд са си. Може Алекс да се е разочаровала от Виктор и затова да му е отказала. Стояла е там, защото е виждала отговор на чувствата й и изведнъж да е сглупил нещо.
И аз си мисля, че е седяла защото е виждала нещо между тях. Сигурно или ще я разочарова. Я защото не я е защитил или просто е спрял да и обръща толкова внимание. Каквото и да е щом отказва роза за мен е победител, защото друга никоя не се отказва. А това, че спал с Дениз не се учудвам. Дано сега като види каква е всъщност поне се дистанцира от Тея змии иначе край с реномето му. И дано има Афтър епизод както в другите държави, за да разберем какво е станало след финала.

# 162
Последно с Благовеста или с Дениз е спал?

# 163
В крайна сметка коя избира Витьо?

# 164
В крайна сметка коя избира Витьо?
Е не прочете ли?
КаПитонова, се урежда.
Това излезе в жълтата преса още в началото на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт