Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 98 449
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
E, това го четох, но имаше и статии, че с пуснат слух за това, за да си прави реклама или продукцията да отклони вниманието.
Даже четох, че е сниман и допълнителен епизод след финала, заради гафа със слуха....

# 166
Допълнителен епизод с психотерапията му след цялата простотия ли Joy

# 167
Последно с Благовеста или с Дениз е спал?
Според мен и с двете.  Grinning

# 168
Някъде бях прочела, че с Блага е спал ама навън вече.

# 169
Не вярвам да е спал с която и да е от двете.

# 170
Аз вярвам … той едва се размина пред камерите , та без тях … особено с Гергана , Блага и донякъде Дениз , напълно вероятно .

# 171
E, как бе, нали го правел по 6 пъти на ден, как го виждаш на сухо за 2 месеца?! Че той ше се спомине сигурно, милия! Минал си ги е по няколко пъти всичките, вероятно. Поне оборотните.

# 172
  • София
E, как бе, нали го правел по 6 пъти на ден, как го виждаш на сухо за 2 месеца?! Че той ше се спомине сигурно, милия! Минал си ги е по няколко пъти всичките, вероятно. Поне оборотните.
Вероятно го е превърнал в професия и по цял ден това прави? Smiley Като започнат да се изказват неподготвени в стил "колко съм coool".

# 173

6 пъти на седмица каза.

# 174
  • София

6 пъти на седмица каза.
Успокоих се!

# 175
На ден, каза.
Дано Александра наистина му върне розата.

# 176
Добре бе, тоя толкова ли е умрял да спи с тез грозотии, на всичкото отгоре кухи, пияни, други проситутки. Определено ги е преценил по-добре в предвид че са там и зад кадър, отколкото нас. Вярно че уж ще вземе едни 70 хил (някъде се писа), ама да не са пък 1 млн че такива саможертви ще прави.

# 177
  • София
Добре бе, тоя толкова ли е умрял да спи с тез грозотии, на всичкото отгоре кухи, пияни, други проситутки. Определено ги е преценил по-добре в предвид че са там и зад кадър, отколкото нас. Вярно че уж ще вземе едни 70 хил (някъде се писа), ама да не са пък 1 млн че такива саможертви ще прави.
А той защото е прекрасен- присадена коса, изкуствени зъби и още кой знае колко подобрения има. Като вземат да припадат по "красавци" тип Кен, че направо нямат спирачки. Каквито грозотиите, такъв е и ергенът им.

# 178
Права си, но той сякаш е една идея по-симпатичен барабар с присадките. Обаче тез зверкини нищо не ги е подобрило. При тях и присадките не са помогнали.

# 179
Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира  Сашка и й дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и й лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взима отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна и не я е защитил и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели.
PS Знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка на мойта козметична и тя й е разказала.

Общи условия

Активация на акаунт