Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 98 458
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Добре бе, тоя толкова ли е умрял да спи с тез грозотии, на всичкото отгоре кухи, пияни, други проситутки. Определено ги е преценил по-добре в предвид че са там и зад кадър, отколкото нас. Вярно че уж ще вземе едни 70 хил (някъде се писа), ама да не са пък 1 млн че такива саможертви ще прави.
А той защото е прекрасен- присадена коса, изкуствени зъби и още кой знае колко подобрения има. Като вземат да припадат по "красавци" тип Кен, че направо нямат спирачки. Каквито грозотиите, такъв е и ергенът им.
Всеки случай е класи над тях . А ти на коя си рода, че се обиди така 😭

# 181
Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира  Сашка и й дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и й лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взима отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна и не я е защитил и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели.
PS Знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка на мойта козметична и тя й е разказала.
А те нали уж договори подписват, как се е разприказвала Сашка така, че и на козметичка....Не могат ли да ги глобят нещо?

# 182
  • София
Скрит текст:
Добре бе, тоя толкова ли е умрял да спи с тез грозотии, на всичкото отгоре кухи, пияни, други проситутки. Определено ги е преценил по-добре в предвид че са там и зад кадър, отколкото нас. Вярно че уж ще вземе едни 70 хил (някъде се писа), ама да не са пък 1 млн че такива саможертви ще прави.
А той защото е прекрасен- присадена коса, изкуствени зъби и още кой знае колко подобрения има. Като вземат да припадат по "красавци" тип Кен, че направо нямат спирачки. Каквито грозотиите, такъв е и ергенът им.
Всеки случай е класи над тях . А ти на коя си рода, че се обиди така 😭
[/quote]
Sweat Smile Sweat Smile
По-скоро ти ме обиди с предположението си, че имам такива познати. Не са ми в scope-a, sorry.

# 183
Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира  Сашка и й дава на нея последната роза. Виктория се ядосва и й лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взима отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна и не я е защитил и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели.
PS Знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка на мойта козметична и тя й е разказала.
А те нали уж договори подписват, как се е разприказвала Сашка така, че и на козметичка....Не могат ли да ги глобят нещо?
Да имат подписан някъв договор,  но то тези слухове за Виктория, че ще спечели и че Сашка ще върне розата тръгнаха още миналия месец, Аз само го потвърждавам, щото го чух днес. 😉😊

# 184
Не вярвам да е спал с която и да е от двете.
E, как бе, нали го правел по 6 пъти на ден, как го виждаш на сухо за 2 месеца?! Че той ше се спомине сигурно, милия! Минал си ги е по няколко пъти всичките, вероятно. Поне оборотните.
Хахаха,те май основно за това са там😀

# 185
Ами тоест Виктория печели служебно така да се каже?! И как егото й е позволило да изберат друга, но накрая щото няма накъде тя да е избраната.. И Виктор искал Сашка, но понеже си тръгва се насилва да е с другата?! Няма логика в поведението на двамата. По - скоро май не са заедно след предаването. Много фалшиво и насила би било.

# 186
Ако това е вярно, то ще излезе като пълен палячо пред цяла България. Най-малкото ще е страшно недостойно и просташко от страна на Виктория, а той ще е нелеп , ако въпреки всичко 'избере' нея..

# 187
  • София
Ако това е вярно, то ще излезе като пълен палячо пред цяла България. Най-малкото ще е страшно недостойно и просташко от страна на Виктория, а той ще е нелеп , ако въпреки всичко 'избере' нея..
Те може и да не го излъчат, както не са излъчи ли и другият тормоз над Алекс.

# 188
Рускинята е нагла, така че за победата ще приеме

# 189
Бахти дебила е този, значи.
Ще лисне няква си чаша вино в очите и оня ще си стои?
За която и от двете да състава на въпрос.
Трябвал  им такъв...

# 190
Те може и да не го излъчат, както не са излъчи ли и другият тормоз над Алекс.
Да, това със скандала между двете почти сигурно няма да го излъчат. Най вероятно ще скалъпят нещо за пред зрителите за сеир и драма и Виктория ще излезе победителката, а Сашка жертвата която не е издържала  и се е отказала и си е тръгнала.

# 191
  • Варна
Значи все пак има справедливост и смотаната рускиня печели по милост.
Капитонова, цял живот ще си така, втори избор 😂😂😂😂😂

# 192
  • Terra incognita
Той, Виктор, отдавна дава заявки, че не желае да взима отношение в спорове между жени. Не иска да си цапа ръчичките, но така не става. Иска да изглежда готин и добър в очите на всички. Не харесвам такива хора.
Сега, аз малко съм скептична към този спойлер, относно победата. Не вярвам да тръгне да го разправя на козметичката си. Все пак са обвързани с клаузи и глоби. Публична тайна е, че споделиш ли нещо на козметичка/ фризьорка, всички ще го узнаят.

# 193
Той, Виктор, отдавна дава заявки, че не желае да взима отношение в спорове между жени. Не иска да си цапа ръчичките, но така не става. Иска да изглежда готин и добър в очите на всички. Не харесвам такива хора.
Сега, аз малко съм скептична към този спойлер, относно победата. Не вярвам да тръгне да го разправя на козметичката си. Все пак са обвързани с клаузи и глоби. Публична тайна е, че споделиш ли нещо на козметичка/ фризьорка, всички ще го узнаят.
Така е права си и аз се зачудих, като тя ми каза без да съм я питала кой е спечелил или нещо такова. Жената сама се похвали, че Сашка й е казала. Случайно се заприказеахме на тема Ергена и дойде приказката. Също деликатно потвърди слуховете, че Сашка е била компаньонка в чужбина преди години 😏😊.
Дописвам се :не симпатизирам на нито една участничка, най малко пък на тези двете "финалитски",. Пиша за да не излезе че хейтя Сашка, не я познавам лично и не знам какъв човек, нито я следвам където и да било. Руската бл*д още по малко искам да следя или да познавам недай си Боже 😁😁😁.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 23:08 от Pink flamingo

# 194
Е, затова не харесвам козметички, фризьорки и прочие... свърталище на клюки ...
Отивам да си чакам реда и обсъждат току що тръгнала си клиентка, а докато беше там.... оооо Муци, страхотна си...
Бляк..

Общи условия

Активация на акаунт