Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 997
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Ню Йорк
А дали първоначалната информация, че печели Виктория не е пусната от самата Виктория? За да донатрупа още слава, това момиче е готово на всичко само и само да се говори за нея…

100%, както и информацията за Сашка е пусната от самата Сашка.

# 226
Галактическа принцеса, на база каква информация го гарантираш със 100%?Единствената причина да го твърдиш, е ако ти си Сашка.

# 227
  • Ню Йорк
Галактическа принцеса, на база каква информация го гарантираш със 100%?Единствената причина да го твърдиш, е ако ти си Сашка.

Сакън, недей. Щях да се гръмна ритуално, ако бях Сашка.

# 228
В описанието на следващите два епизода на страницата на Ергенът пише, че ще нарече една от претендентките "г-жо Стоянова" и другите щели да се отчаят, че победата е предизвестена. Коя мислите, че ще бъде въпросната жена? Grinning

# 229
В описанието на следващите два епизода на страницата на Ергенът пише, че ще нарече една от претендентките "г-жо Стоянова" и другите щели да се отчаят, че победата е предизвестена. Коя мислите, че ще бъде въпросната жена? Grinning
Александра Wink

# 230
Участничките нямат хонорар, а дали победителката има?
Това са си мои разсъждения, обаче имам усещането, че Александра ще си тръгне.
Ако го направи, какъв избор има Виктор?
 На този етап трябва да му е ясно, че с Виктория не може да има нищо дългосрочно, защото финансово не може да си я позволи. Все я подпитва, дали би искала отношения с нея, може би защото се съмнява че в реала тя би му обърнала внимание без нужните финанси. Самата тя не знам дали харесва Виктор изобщо или просто я гони спортна злоба и желание за победа. Просто да си докаже че е победителка. А и той май търси жена, която да не е финасово зависима от него.
Тогава какво му остава? Май само Дениз. Отвори се заведение с името Дениз, първоначално се твърдеше че е нейно, после бързо се отрече, но кой ще си кръсти заведението на нея? Не е изключено, но ако се дава хонорар и на победителката, може и да си е с нейно участие. Ако Алекс отпадне по една или друга причина, Дениз ми е по-вероятна от Виктория, нищо че май тръпка към нея няма. Просто не виждам коя друга.

# 231
А може и на всички да им е ясно че никой с никой няма да се взема. Това е просто шоу някакво. Далеч съм от мисълта че някой си търси половинка по подобни предавания.

# 232
Не е нужно да може да си позволи Виктория, а да правят успешни колаборации в Инстаграм и на други места и да печелят последователи. Всъщност той не търси точно приятелка, а кариера, точно като нея. Двама wannabe може да се комбинират, като Наум и жена му, Петканови и други

# 233
  • София
Може и да си е представяла нещо такова, но ме съмнява. Много труд за нея, а и ще й повлия зле на възможностите за спонсорство. Според мен предпочита да си развива сама проектите, без излишна "тежест", а рекламата й е полезна за двигане на тарифата. Тя иска друг да й купува ролексите, не тя да си ги заработва Wink

# 234
Според мен има повече от един вариант за финал, защото (въпреки договорите) продукцията не може да разчита на точно тези участнички да запазят с месеци тайната, а и така ще могат да използват удобно общественото мнение за крайна преценка.

# 235
Някой със сигурен спойлер за Hell's Kitchen?

# 236
В темата на предаването, някой твърди че  със сигурност в топ 3 са
1. Валентина
2.Виктория
3. Николай

# 237
За 1 и 3 ок, ама Виктория? То ще е голямо бутане и лансиране, ужас. Дано Камен е на нейно място.

1. Валентина
2.Виктория
3. Николай

# 238
1. Валентина
2.Виктория
3. Николай
Ужас, Валентина отдавна трябваше да е аут, а я бутат напред. Ако не беше такава скандалджийка и не обиждаше наред, нямаше да стои там.

# 239
За 1 и 3 ок, ама Виктория? То ще е голямо бутане и лансиране, ужас. Дано Камен е на нейно място.
АЗ не понасям и тримата, тъй че се надявам да не е верен спойлъра 😁

Общи условия

Активация на акаунт