Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 98 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Да, и това е така - голям екип, всеки може да се разприказва. Не знам точно как протича предаването и кога се снима, но също така ме съмнява отпадналите участнички да не знаят нищо и да чакат да научат всичко от телевизора и когато се излъчва за всички. Но да - изключително трудно е предаване на запис да остане тайна, да не кажа дори невъзможно, още повече пък да се разбере кой се е разприказвал.

# 211
Единственото логично в този спойлер ми се струва това, че Алекс може сама да си тръгне, напълно способна е да го направи според мен, ако се разочарова. Обаче Виктор да гледа като теле в железница и да не порицае Питонката, някак ми е трудно за вярване.
Но ако по някаква голяма случайност този спойлер е верен, това обяснява депресарския му вид в Търси се. Като знае какво ще се излее по негов адрес заради избора, който са му натресли, е съвсем оправдано да е провесил нос. Simple Smile

# 212
А дали някой не ги пише тези спойлери за да накисне Александра, че била уж казала. Сега това ще гръмне и по вестници и къде ли не. Или е от продукцията спусната новина за да видят ако са заснели два финала, кои ще се понрави на зрителя.

# 213
Добро утро. Това с чашата вино е било последната капка, която е преляла "чашата" на Сашка след тормоза (не само от Виктория а и от другите) с кремове, дето са й чупили, парфюми,което няма да излъчат. Има много неща, които е прежделяла и няма да се излячат явно Според мен Виктор изобщо нищо не е направил да я защити , а даже напротив и затова Сашка се е разочаровала много и му е върнала всичко и си е тръгнала накрая.

# 214
Разбрах за още една версия за финала на "Ергенът". Информацията не идва обаче от фризьорката ми или маникюристката ми Stuck Out Tongue Winking Eye . Накрая остават Александра и Дениз, първата печели, но отказва розата на Виктор.  Та си мисля, че каквото и да е станало наистина Александра отказва, поне това се повтаря в различните версии.

# 215
Е, това трябва да си голяма мазохистка да изтърпиш всичките шматки до края, и на края баш да се откажеш. Няма логика. Никаква. Вместо като печаливша да им натриеш носовете най-сетне. Иначе за какво е влезнала и се прави на много влюбената?

# 216
Ами, ако откаже розата, но реално тя е избраницата на ергенина, за мен пак тя си е победителката. Просто му казва - ариведерчи, не мЪ кефиш. Simple Smile Другата уж спечелила винаги ще си е първа подгласничка.

# 217
  • София
Промото беше за другата тема, ама си видях грешката, чак когато започна епизода.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 01:57 от Mari_Mar

# 218
Трябвало е просто да подари и двете последни рози на Наумчо и двамката да отплуват щастливо към залеза. Ергенът от следващата серия може пък да си вземе поука 😂 Жалко само, че развалиха настоящото предаване и не остана никаква романтика още в самото начало, а сега вече дълбаят тинята на дъното. С нетърпение чакам да свърши излъчването, че да видим какво ще забърше Викторчо извън телевизията, и дали ще му намерят роля на големия екран, може в някой екшън филм Hug

# 219
  • Ню Йорк
Няма как Виктория да плисне чаша с вино в лицето на Сашка и после да спечели. Във всяко едно предаване при физическа саморазправа отстраняват участника. Нещо друго е било, а може самата Сашка да си пуска слухове, каквито и изнасят.

# 220
За пореден път се уверявам колко голяма  сила е бг мама
https://www.kliuki.bg/480844/%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%8 … 0%ba%d1%82%d0%be/
Откъде ли им е информацията... А?

# 221
За пореден път се уверявам колко голяма  сила е бг мама
https://www.kliuki.bg/480844/%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%8 … 0%ba%d1%82%d0%be/
Откъде ли им е информацията... А?

Хахах, да, и на мен сега ми излезе някаква статия от блиц, пак цитират бг мама и конкретната потребителка хаххахаха

# 222
Като нищо, ако някоя от тук си измисли нов ник с име близко до това на участничка и скалъпи 5-6 поста, с които да "разкаже" как е едно от момичетата и пусне "нещо пикантно", след два-три дни ще цъфне същото "сигурно инфо" из някоя медия; ) от "Сигурен източник". Smile

# 223
А дали първоначалната информация, че печели Виктория не е пусната от самата Виктория? За да донатрупа още слава, това момиче е готово на всичко само и само да се говори за нея…

# 224
А дали първоначалната информация, че печели Виктория не е пусната от самата Виктория? За да донатрупа още слава, това момиче е готово на всичко само и само да се говори за нея…

Това отдавна си го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт