Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
И на мен не ми се иска да отказва Александра /най-вече заради кефа на Виктория/,но..отказва.И,може би,добре прави.Не знам как ще бъдат монтирани нещата,но чух,че е имала голям скандал с Виктор и 100% нищо от това няма да бъде излъчено.
А единственото ми обяснение,за да бъде оставяна Виктория да си развява коня както си иска,е наистина да са верни слуховете,че е платено,за да спечели.Имайки пред вид кои са продуцентите,никога няма да изпуснат такива пари.
Да ѝ беше купил един Ролекс чичото,вместо да плаща,ама...

п.п.Между другото,май и гривната още не са ѝ дали на Александра.Трябвало първо да "махнат"някои елементи. Mr. Green

# 301
И на мен не ми се иска да отказва Александра /най-вече заради кефа на Виктория/,но..отказва.И,може би,добре прави.Не знам как ще бъдат монтирани нещата,но чух,че е имала голям скандал с Виктор и 100% нищо от това няма да бъде излъчено.
А единственото ми обяснение,за да бъде оставяна Виктория да си развява коня както си иска,е наистина да са верни слуховете,че е платено,за да спечели.Имайки пред вид кои са продуцентите,никога няма да изпуснат такива пари.
Да ѝ беше купил един Ролекс чичото,вместо да плаща,ама...

п.п.Между другото,май и гривната още не са ѝ дали на Александра.Трябвало първо да "махнат"някои елементи. Mr. Green
Я дай малко подробности за скандала с Виктор, моля!

Той я е убеждавал да остава ли? И това като му отказва розата или преди това? И отказва на финал или ден преди това.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 15:15 от geri1919

# 302
То се знаеше за гривната, че ще е кьор-фишек и само колкото да направят реклама на Алтън Баш ли, беше? Ами машалла, дето се вика.
А на Дениз обувките дали са й дали. Седя и я мисля направо.

# 303
Тя въобще обу ли ги поне на един от коктейлите?

# 304
Тя въобще обу ли ги поне на един от коктейлите?
Бас държа, че са и стягали, нищо че твърдеше да са нейния номер. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 305
То и аз на нейно място не бих обула такива грозни обувки. Не стига че чепати, ами и в този лингурски цвят...

# 306
Чакай да видим сега кога и за какво са се карали Александра и Виктор, че ми стана много интересно.
Клюкарката в мен проговори. Sweat Smile Smiling Imp Joy

А можеше да им се получи поне за месец - два, да му се не види!
И ние щяхме да изкараме един happy end.

# 307
Хубава работа, напразно изядоха момичето за гривната, а дори не са й я дали... Ама едно не може да им се отрече - знаят как се прави сеир...
И на мен ми е интересно да разбера повече за скандала с Виктор. Защото погледът на Алекс когато връща розата, наистина е... лед. Simple Smile

# 308
  • София
Ех… и моето любопитство разпалихте - разкажете, моля! Grinning

# 309
  • Sofia
То се знаеше за гривната, че ще е кьор-фишек и само колкото да направят реклама на Алтън Баш ли, беше? Ами машалла, дето се вика.

Гери,и аз не знам много подробности,но преди да ѝ даде розата е било.Най-вече за липсата му на позиция и безхарактерното му поведение.След това отказва розата и остават Виктория и Дениз.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 22:20 от avi10

# 310
Значи все пак дори и след скандала е получила първата роза (която няма да приеме). Хм. Това говори много. Simple Smile

# 311

Гери,и аз не знам много подробности,но преди да ѝ даде розата е било.Най-вече за липсата му на позиция и безхарактерното му отношение.След това отказва розата и остават Виктория и Дениз.
Че те през деня не би ли трябвало да са на среща? Там на някакви скали.

# 312
  • Sofia
Е,то кога какво точно е снимано и какъв е бил сценария...,е друга тема,налЕ. Wink

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 15:50 от avi10

# 313
Е то той на скалите не е ли с Капитонова на среща? И нея да гушка

# 314
На мен ми се стори, че е Алекс и нейният глас беше

Общи условия

Активация на акаунт