Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 983
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Точно. Да се обвърже с жени, чиято работа е да се събличат по бельо пред мъже /Дениз/. А Виктория я интересуват само парите.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 20:36 от Miriel

# 286
След всичко, което преживяхме от Февруари-насам, за тяхно добро се надявам да не печели петнистият Питон, защото просто си представям тълпи с факли и вили, тръгнали към Виктор Satisfied
Ако не спечели Александра на този етап,

# 287
И аз така, ама утре май точно тя ще си ходи.

# 288
Момичета, някой беше качвал една снимка на Александра, на която е с булчинска рокля, та по тая логика не би трябвало да си ходи утре, освен ако снимката не е била от нещо неизлъчвано.

# 289
Утре си тръгва Деница!

# 290
Момичета, някой беше качвал една снимка на Александра, на която е с булчинска рокля, та по тая логика не би трябвало да си ходи утре, освен ако снимката не е била от нещо неизлъчвано.

Снимката е от фотосесия за списание "Сватба". И не е само тази снимка. Избрали са нея за лицето на пролетното си издание. Май не е добре да търсим под вола теле, но може и да е намек.

# 291
  • София
За Деница чувах, че е трета. Ако Алекс си тръгне по свое желание утре има логика...

# 292
За Деница чувах, че е трета. Ако Алекс си тръгне по свое желание утре има логика...
Логика няма 🤌🏻💁🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🗿
Не се стърпях

# 293
нов споилер от Розмари както и във темата писахте Деница си тръгвала днес. Това значи, че Александра е трета ако съдим по Инстаграм.

# 294
# 295
Хич не ми се иска да напусне Алекс. Нали даваха, че имат среща, изглеждаха щастливи. Защо ще си тръгва чак сега, а не в последния епизод. Физиономията й била, като че ли ще откаже розата, ама може да е като монтаж и заблуждение.
И все пак ако си тръгне Алекс, предпочитам Дениз пред Виктория

# 296
И на мен никак не ми се иска да се откаже Алекс, възможно е да е монтаж друг момент, но мен ме притеснява, че в анонса показаха, че ѝ дават роза - т.е. щом това не е оставено като изненада, значи обратът ще е друг...

Нали в следващия епизод ще дойдат близките им, представяте ли си Алекс как ще се почувства след този тормоз, да прегърне и пообщува с някой, който истински я обича и подкрепя!? Според мен това най-вече може да ѝ е повлияло да си тръгне с достойнство и да не търпи чуждите малодушия...

Иначе гледахте, предполагам, на Витя с погребалната физиономия сторитата, където горко съжалява, че не бил знаел, защото ако знаел, щял веднага да изпидурка Виктория...Тц тц. ThinkingTired Face

# 297
Доста плоско извинение от негова страна. Не беше нужно да знае всичко, беше достатъчно като вижда Александра сама и разстроена и характера и маниера на рускинчето. Можеше сам да си направи извода, ама откъде толкова акъл.

# 298
Е какво има да знае? Тя няколко пъти я нарече психопат пред него

# 299
Е какво има да знае? Тя няколко пъти я нарече психопат пред него
А него индиректно го нарече глупак, че единствено той не го вижда.

Общи условия

Активация на акаунт