Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 933
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
За Фермата -Ангел ,Яни , Гуспата ,Гечо и Хепи Ванче  за сега .
Е че супер , но как Хепито е била там като я следвам редовно и в периода на снимки, е била къде ли не.

# 361
  • Mediterraneo
Сигурно ли е за Лудото Ванче? Рядко противно същество, само тя може да ме откаже да гледам сезона.

# 362
Иван и Андрей пак ли ще ми причиняват (не)Хепи Ванче? 😂😂😂 Дано не е вярно това. Отделно не разбирам как така ще вкарват и победители от минали сезони? Взеха 100 000 веднъж, стига им.😅

# 363
90 000 , 10 процента дават на държавата. 😆😆 Иначе бих гледала пак Калоян или Боби от сезон 6.

# 364
Ох, тоя Гуспата има сега да се дуе с новата си любов. Не искам да влиза той!

# 365
Не е честно Гуспата да влиза, ако побеждава в игрите, винаги ще има съмнение, че има вътрешно инфо. А и ми е доста неприятен мазник. Сега с младата жена не се трае.
Но пък от Иван и Андрей всичко може да се очаква, не нужно да са честни или етични към зрителя, колкото повече резил и цирк, по-добре за тях.

# 366
Доколкото прочетох Гуспата щял да се откаже след контузия,но ще е във Фермата .Финци  ( хлебар ли беше ,пицар ли ) и той щял да е там.

# 367
За Фермата -Ангел ,Яни , Гуспата ,Гечо и Хепи Ванче  за сега .

От къде имаш тази информация ?
После да не искаш инфо от мен, помолих те нещо...поне споделяй от къде ти е инфото

# 368
Ковид ,не се сърди ,това е тема за спойлери ,а не същинската тема на Фермата . Не споделям, където не трябва !
От теб знам 3 имена ,другите от друг потребител.

# 369
  • Другата България
Сигурно ли е за Лудото Ванче? Рядко противно същество, само тя може да ме откаже да гледам сезона.
Да.

# 370
Изобщо не харесвам този Финци.Дано е сред първите изгонени

# 371
Информирайте ме малко, поледно време не пускаме телевизор и явно всичко съм изпуснала. Във Фермата ще вкарат участници от старите сезони ли?

# 372
# 373
Доколкото разбирам, Бети и Ники също ще са наставници този сезон.

# 374
За Гуспата все още не го вярвам и се надявам да не влиза. Не го харесвах в неговия сезон. Яни ми е много любим. Хепито ще я преживея някак, като ги няма "Сезонът е наш". Може да се вземат с Яни 🤭 Но той не е секс символ...
Колко стари муцуни ми липсват, сега осъзнавам.

Общи условия

Активация на акаунт