Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Аз отворих 2-3, ми те са достатъчни. Няма смисъл да гледам ИВ.😆 Фермата се зарекох да не гледам след Ванчето и какво ще правя докато вие гледате?? Освен да се науча да плета.

# 421
  • Sofia
esstela,
Скрит текст:
пише,че :
-победител е жена-Радост Примкова
-ще има скрити брат и сестра
-няма да има капитанска битка,а ще бъде наддаване с жълтици
-имената на племената
-трима водещи
-момиче,известно от вип брадър
-няма да има стопанство,а ще се казва фермерство
и...май това запомних.Simple Smile
.

# 422
Според мен някое детенце си иЗмисля. Не намирам Радост Примкова дори и в Гугъл, абсурдно ми звучат и другите.

# 423
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Adoralova,извинявай,ако ти е дошла в повече!

Никакви извинения не ми дължиш.Първо, съвсем по темата е и второ,проблема си е лично мой щом отварям линкове.
Просто не очаквах толкова много информация  при това и името на победителя.

Да бъде предупреждение за другите,които не искат да знаят основните неща в сезона.

# 424
Да бе, че и Рачков трети водещ. Ще минавам на Фермата.

# 425
  • Варна
Ави, благодаря.

# 426
Аз изгледах всички клипчета.
Това не ми пречи да гледам формата, ако на Фермата не издържа.

# 427
  • Sofia
Бях чела някъде за подобни имена на племената.
За другото - малко ми е прекалено,за да е вярно,ама знам ли...

Мери,отърва се Grin Sweat Smile

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 22:52 от avi10

# 428
Сигурно е някой от екипа или наблюдавал много от близо, струва ми се напълно достоверно. Не вярвах, че ще има чак името на победителя.

# 429
Наистина огромен спойлер , но все пак не вярвам да е на 100 % . Половината кадри са снимани сякаш тайно .
Скоро ще разберем дали е истина , още от самото начало ще проличи по водещите и имената .
И , ако все пак всичко е вярно , няма да им стане хубаво от продукцията . Макар че , и за ергена всичко се знаеше , ама пак се гледаше докрай с надежда информацията да не е вярна .

# 430
Пък ако го спипат кой бълва такава информация, тежко му! То даже не ако, а като, щото не е трудно да се разбере кой ги качва тия неща.

# 431
Хора, може ли Иван Гинчев също да е в фермата? Защото преди няколко седмици профила му в инста беше private , а сега е отворен? 😲🤔

# 432
  • София
Не мисля, че всичко ще се окаже вярно за ИВ. Аз не разбрах кой ще е третия водещ?

# 433
Вероятно Димитър Рачков … аз хич не си го представям точно в това предаване .

# 434
Понеже Иван чете тук все си мисля, че ние тук с писаниците си, "" Ех, какви сезони имаше", като не изключвам и себе си, ги провокирахме да направят такъв с бивши участници.

Идеята за Аll star сезон не е лоша при условие, че изцяло предаването е от стари състезатели. Би било чудесен завършек на продукцията. Тогава има смисъл. В момента старите имат сериозен booster спрямо новите състезатели(ако не са Кирил Михов, Ивайло Герасимов, Надка или Шопски) и ако вота е отново най-знчимия елемент за определяне на победителя, то нещата са пределно ясни. Та в този смисъл възможно е тази година вотът да отсъпи примерно на игрите.

Общи условия

Активация на акаунт