Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 914
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • in Wonderland
Вероятно Димитър Рачков … аз хич не си го представям точно в това предаване .

Промотират нов формат, с водещ Рачков.
Та, според мен със сигурност няма да е в ИВ.

# 436
Да и аз това се замислих . И според мен няма да е вярно , за това писах , че още от началото ще разберем дали е верен спойлера , или поне част от него .
Рачков ще води ново предаване , а и си е комик .
А човека пуснал толкова голям спойлер , не се ли замисля за последствията . Склонна съм да вярвам , че голяма част от него е фейк .

# 437
Възможно е момичето в социалните мрежи да се представя с друго име, а Примкова да е презиме, фамилия.. Може да е Радостина Иванова в пространството, примерно. Като пример давам, че във ФБ ми излиза жена с такава фамилия. Има снимки от 2014-та с момиченце на около 11-12 години. Вече това момиченце би трябвало да е на около 20 години и е напълно възможно да е участничката.
Възможно е спойлерите да са достоверни. Всички са върху една и съща сцена на отборна битка, и наистина сякаш тайно са снимани. Винаги има фенове отстрани да зяпат. Тях не могат да спрат да снимат, нито да им затворят устите с договори.
Крайно време е жена да спечели. Ако бяхме в Щатите, щеше да е тъмнокожа жена, за да е толерантно Simple Smile Но ние тука такъв цвят нямаме, затова ще насилят нещата да е жена. Иначе ще ги обявят в сексистко предаване.
Ако следващият сезон е all stars, сещам се за един участник, който обикаля като цветарка и пуска 24 часа в денонощието лайфове от личния си живот, изживява се като огромна звезда, та той ще спи поне седмица пред входа на Нова, за да го включат.

# 438
Хайде да се хванем на бас, че изобщо няма участничка на име Радост Примкова Simple Smile ще се разбере на 4-5 септември най-късно.

Изобщо не намирам ни Радост, ни Радостина с такава фамилия - все щеше да я има в някой избирателен списък. 90% от участниците се възползват от онлайн популярността си след предаването и тя трябва да е много несъобразителна, за да не се направи лесна за намиране в социалните мрежи. Прегледах и последваните на ясните участници - няма ни една Радост.

# 439
Възможно е , на мен ми се иска да не е напълно верен . Интересно ми е да знам какво предстои , но предните години беше по-загадъчно , тук е много категорично , чак прекалено категорично .

# 440
Дано, ако спечели жена, да е заради заслуги, а не да бутат някаква " Мани" само и само да има и дама победител 🤔

# 441
Дано, ако спечели жена, да е заради заслуги, а не да бутат някаква " Мани" само и само да има и дама победител 🤔
Надеждата умира последна.

# 442
Снимките на Игрите завършиха и вече всеки участник е свободен по договор да публикува и лайква в социалните мрежи отново.  Понеже незнам кои ви разкрих и кои не ето ви един лек списък с хора, които да следите Wink

Няма да ви разкривам никакви други подробности от предаването освен участниците. Както на мен ми е тъпо да гледам мач, на който знам резултата, предполагам, че така е на всички и с реалитата Wink

Въпреки,че сме в темата за спойлери ви ги слагам отново в скрит текст

Скрит текст:
Мануела, Мирела Илиева, Лефетеров, Илиян, Касим, Елина (на бобката гаджето),Ралица Кашимова, Зорница Стоилова, Цветан - Гиганта,  Михаела Тодорова, Александра Фейгин, Генчо Милков, Илина Георгиева, Звезделина Георгиева, Виктория Григорова, Евгения Джеферович и Фифо Атанасов (най-комплексният участник според мен)

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 21:14 от Ковид

# 443
Евгения Джаферович къде участва, че беше се покрила, а от днес е отново активна в инстаграм?

# 444
Евгения Джаферович къде участва, че беше се покрила, а от днес е отново активна в инстаграм?

В игрите беше, пропуснал съм я в списъка, но за нея ви казах отдавна,че е вътре Wink

# 445
  • Другата България
Този Бобката с гаджето Елина кой е?

# 446
  • София
За на Бобката гаджето съм ок, надявам се на Андрей жената да не са одобрили, защото тя хич не е за това предаване.

# 447
Обаче акаунтът е баннат вече Simple Smile дали някой не следи темата тук:)

# 448
Има ли участничка на име Велислава? А Елица Янкова?
А Ники Чакалов не е ли там в крайна сметка?

Акаунта в Тикток го забравете… детски измислици Simple Smile

# 449
Кой е "Бобката'?
п.п. Разбрах Simple Smile

Т.е. няма никаква Радост....

Общи условия

Активация на акаунт