Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Борис от трети сезон на ИВ.

# 451
  • Другата България
Борис от трети сезон на ИВ.
И аз разбрах, но пък вероятно въпросите ми са тъпи само с изгледан първи сезон .....

# 452
Така ли няма други хора , та вече и по семейна линия ги избират .
Не , че нямат качества , но щяха ли да са там , ако не бяха те …

# 453
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Обаче акаунтът е баннат вече Simple Smile дали някой не следи темата тук:)

Акаунта Ковид ли е баннат?
И аз не виждам никаква Радост в списъка и си отдъхнах...честно да ви кажа Laughing Искам спойлери,но не и името на победителя.

# 454
Акo акаунта е баннат, не следва ли, че инфото е вярно?

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 00:14 от dany_nik

# 455
  • Другата България
Акт акаунта е баннат, не следва ли, че инфото е вярно?
Тик ток акаунта е баннат - така аз разбрах.
Ковида не е казвал нищо за развитие на играта, а само за участниците.

# 456
Да, профила в тик ток го няма вече. Ако е някой само наблюдавал тайно, едва ли ще знае и чуе имената на участниците. Но имаше доста снимки , няма как все нещо да не е вярно.

# 457
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За на Бобката гаджето съм ок, надявам се на Андрей жената да не са одобрили, защото тя хич не е за това предаване.

След втория кръг не са се обадили повече,така каза.Защо да не е за това предаване?
Нито е кифла,нито е с напомпани мускули,приятна на външен вид без киборг излъчване с филъри навсякъде,много гъвкава и спортна..
Аз лично много исках да я гледам на терен.

Сега си мисля,че анонсираните участници от Ковид са малко на брой и предполагам,че в движение ще влизат нови. Та..въпросната Радост може и да е от тях (но дано въобще да няма такава). За спойлерите,все нещо вярно ще има,щом е изтрит скорострелно,значи на някой не е удобен..

# 458
Абе няма никаква Радост.
Вижте последваните от Евгения Джаферович участници, има ги всички, за които Ковид каза, Радост - не!
ТикТок не е платформа на Нова ТВ, че да банва за изтичане на инфо. Репортнали са двама-трима и са изтрили акаунта.
Ковид каза, че това са НЯКОИ участници. Аз открих още няколко. Защо вярвате повече на дечица в Тикток, отколкото на ясните знаци в Инстаграм?

# 459
Ужасно ми е трудно да повярвам в името на Александра Фейгин, макар че в инстаграм последния й пост е от края на май. Да не е обявила край на състезателната си кариера и да съм пропуснала? Да отиде в това предаване със стари контузии на коляното и идеята да поднови тренировки след него би било... интересна идея.

# 460
Има ли участничка на име Велислава? А Елица Янкова?
А Ники Чакалов не е ли там в крайна сметка?
Да - Велислава Тодорова. Да .Да там беше

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 09:44 от Ковид

# 461
  • Стара Загора
Да, не е там или да, там е?

# 462
  • Другата България
И за трите имена отговорът е "Да".
Така го разбирам аз.

# 463
За Чакала май не е там, гледах един клип в Тик Ток и Чакалов се изказваше надълго , че не бил избран.

# 464
  • in Wonderland
Ужасно ми е трудно да повярвам в името на Александра Фейгин, макар че в инстаграм последния й пост е от края на май. Да не е обявила край на състезателната си кариера и да съм пропуснала? Да отиде в това предаване със стари контузии на коляното и идеята да поднови тренировки след него би било... интересна идея.
И аз ще съм страшно изненадана ако Саша е вътре, точно поради посочените от теб причини. След СП останах с впечатлението, че продължава с кариерата си в пързалянето. Ще видим, ако пък участва, ще я гледам с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт