Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 892
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 11:12 от valley_of_roses

# 481
  • Варна
Оф,тоз литовец нещо.....

Вал, кажи за полицая, любопитна съм.

# 482
Аз пък искам да знам всичко и най вече кой печели. И пак си гледам и ми е интересно.
Само да не спечели пак Веселка или Хепито че.....

# 483
  • Стара Загора
Веселка нали е с нов мъж, явно за нова къща ще рИве.

# 484
  • Вестерос
Дано не е Веселка 🤦🤦🤦🤦

# 485
  • Варна
....и Дидо.

# 486
Аз пък искам да знам всичко и най вече кой печели. И пак си гледам и ми е интересно.
Нали знаете,че финала е на живо. Сега са ясни само финалистите, победителят декември Wink

# 487
Нали знаете,че финала е на живо. Сега са ясни само финалистите, победителят декември Wink
Е, да де. Финалистите кои са.

# 488
  • Вестерос
Не, не знаем 🙄 само гледаме от ден първи на първи сезон ...

# 489
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ковид тактически ме избягва все едно съм с 2 ваксини и бустер.

# 490
Ковид,много ти благодаря за всичката информация,която ни "снасяш".
Аз имам един въпрос към теб - Не се ли притесняваш,че ще разкрият кой си или кои са роднините ти? Ясно е,че си вътрешен човек или роднина на такъв.
Сетих се и за още един въпрос - Като знаеш кое,как ще се случи(може би си и гледал дуели и тн),ще гледаш ли отново по телевизора?

Хах не те отбягвам, нямах време да отговоря подобаващо.
Не се притеснявам, договор с тях нямам и не съм имал. Това е един вид сладко отмъщение 😁  Знам развръзката, но не знам детайлите и ми е интересно кое как ще излезе след монтажа, затова ще гледам за да разбера как ще представят дадена ситуация, която знам реално каква е в действителност, на екран.

# 491
  • Другата България
След толкова сезони вероятно няма човек, който да не вярва и да не знае как се манипулира всичко в ИВ.
Няма да е изненада за никого, дори напротив - за мен лично ще е изненада ако нещо стане "честно и почтено".
Ама и аз ще гледам за забавление.

# 492
Вижте на какво попаднах.Сега дали е истина не знам. Но ако е...
https://www.facebook.com/258949140323/posts/pfbid0ADoX9ex6Eb2dkQ … VhoSwew2zqh9T2vl/

# 493
Четох и аз това.... Да се чуди човек.. Тервел ми остави гаден вкус с негово участие в вип брадър с Лияна...

# 494
Тия двамата само от юргана не излизат ...

Общи условия

Активация на акаунт