Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 865
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
И аз искам финалистите, ама нямаааа кой да ни ги напише.

# 511
Темата за спойлери не може да бъде с ограничения, именно защото е за спойлери. Който влиза в темата, знае, че тук се коментира свободно всякакво инфо за различни риалитита. Който не иска да знае, да не влиза в тема за спойлери.

# 512
Ама за да се коментират спойлери, някой трябва да има достоверна информация и да има желание да я сподели в темата.

# 513
Ами вече има такава. И още ще има. Пък колко е достоверна как да  разберем веднага? Никак. Но се коментира такава информация, каквато е представена в темата. И да се окаже после, че не е на 100% достоверна, какво? Няма дарама.

# 514
И аз искам финалистите, ама нямаааа кой да ни ги напише.

И аз искам, някой да ми ги драсне на лично и на мен 😂

Ама за да се коментират спойлери, някой трябва да има достоверна информация и да има желание да я сподели в темата.

Много вярно ! В желанието е цаката 😉

# 515
Нали темата е за спойлери. Ако тук ще се пишат неща на лични, за какво е тази тема тогава? Всяко предаване си има тема. Там повечето не желаят да се издава нищо. Ок съм с това. За това се създадае тази тема. И тук пак се намира някой да забрани да се издава. Ами да се закрива и тази тема и ако трябва пак почваме да си пишем на лични..

# 516
Не може никой да забранява. Не може и да изисква. Може просто да не влиза в темата. Тя е създадена, за да си коментираме свободно каквато информация имаме.

# 517
Излезе нов клип на фермата

Явно тези двете да са от новите??

Ето и Чадвар , може ли някой да каже коя е жената до Дидо??

# 518
  • Разпиляна във въображението
Чавдар все едно ще укротява динозавър Simple Smile

# 519
Апфф, Чавдар?? Кирил и Ивайло да бяха вкарали направо...
Жената до Дидо ми прилича на Красимира от сезон 7 или Данна от сезон 6, но и двете бяха твърде безлични, така че едва ли са ги поканили.

# 520
  • Вестерос
Красимира е била канена, но е отказала. Мен ми мяза на Лората...

# 521
Красимира е била канена, но е отказала. Мен ми мяза на Лората...
Не Цочева от сезон 5, а онази от сезон 7. Но пък ми потвърди думите, че е била безлична Laughing

# 522
  • Вестерос
Сега се сетих, тя беше с друга коса и очи.

А това може да е просто нова участничка.

# 523
  • Другата България
Жената е Нина от сезона на Дидо.

# 524
  • Вестерос
Ау да, която имаше голяма заявка, а отлетя още в първите седмици

Общи условия

Активация на акаунт