Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 745
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Ми там е работата, че си е баш подходящ за нея. Да не кажа, че му е под нивото даже.
Шоу да има. Иначе аз също смятам,че Виктор е готин и тези патки са му под нивото.
Но пък и не е невъзможно да не бъде харесан от някое момиче де. Едно време преди 100 години много харесвах един мъж,ама много. Но като се запознахме и го поопознах бързо дадох заден 🤣

# 61
И аз дойдох да гледам коя е "победителката", а пък чета само общи приказки. Май се оказа, че никой нищо не знае.

# 62
Значи не гарантирам за 100% достоверност,но Виктория печели,и естествено след това не са заедно Simple Smile
Също така Виктор бил същия какъвто го представят в предаването-възпитан,мил,джентълмен и като цяло се видял в чудо с тези женки вътре. Хонорарът му е 70к.

# 63
И аз идвам със същия дпойлер за победителката - Виктория К.

# 64
  • Варна
Отвратителна новина, също като Виктория.

# 65
Очаквах повечко спойлери за Ергенът Wink Но ще следя темата изкъсо, тепърва може да с епоявят пикантерии Simple Smile

А някой с вътрешно инфо за Хелс Китчън?

# 66
Защо мислите, че Капитонова печели, но не са заедно после? Нали имат договор и преди да се излъчи финала нямат право да се виждат и да са заедно. Така че ако някой е решил, че не са заедно, защото не ги засичат, да не се д объркал.. Или има друго инфо, че се разделят?

# 67
  • София
Защо мислите, че Капитонова печели, но не са заедно после? Нали имат договор и преди да се излъчи финала нямат право да се виждат и да са заедно. Така че ако някой е решил, че не са заедно, защото не ги засичат, да не се д объркал.. Или има друго инфо, че се разделят?
Защото тя беше досега в Йордания със стария си приятел, както и преди това в Доминикана ми се стори, че го мернах в огледалото, но може и да бъркам за там.

А за Благовеста и Гергана не се изненадах, държат се като Плеймейтки, които така си изкарват парите, потвърждават слуховете от жълтите сайтове. Мен Дениз ме учуди, очаквах, че и тя познава само този начин на общуване с мъж, но засега се държи прилично с него.

# 68
Качвала ли е нещо със стария й приятел, защото нали и те нямат право да качват/излизат с други докато дойде финала, точно за да не се издаде избора му..

# 69
  • София
Тя и преди не е качвала с него, но в темата бяхме пуснали снимки. Крие го сигурно заради разликата в годините им.
А сега за Йордания, на сторито и видеото си се виждаше, че е само с мъж, маса за двама, мъжка ръка, броеница. Виктор през това време беше лайф от София. Така че със сигурност не е била с него.

# 70
И аз четох , че тя печели , макар че през цялото време била обвързана . Ако нямат хонорари , остава да е влезнала за слава .
Надявам се да не е вярно , не , че има много фаворитки , но предпочитам някоя друга , че на тази без това самооценката и е в небето .

# 71
Тя Виктория е ясен победител, спряга се отдавна.
За Сървайвър има ли някой спойлер?

# 72
  • София
А някой с вътрешно инфо за Хелс Китчън?
Хелс Китчън още се снима и не се знае победителя.

# 73
За Сървайвър четох един всезнайко във фейса,че Зоран,Ванко и Карин са финалната тройка,но са по скоро разсъжденията му отколкото истинско инфо според мен.

# 74
Хелс Китчън още се снима и не се знае победителя.
Ха, мислех, че и него го гледаме на запис...

Общи условия

Активация на акаунт