Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 752
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Аз също разбрах, че гласят Живка за победител. Най-вероятно някой, който знае колко точки има всеки от изиграните игри, е издал как върви гласуването в момента и е сметнал, че явен победител засега е Живка, но това са само предположения.

# 31
Чесно казано, аз не си обяснявам, защото продукцията би искала определ участник да спечели. Попринцип съм си наивна към тези неща, но обикновени хора са влезли, няма звезди, че да бутат някой. До сега не съм видяла финалист, който да е станал нещо различно от това когато е влязъл във формата.
Сигурна съм, че почнаха да пускат от продукцията фалшиви спойлери последните години, но това го разбирам, искат да оставят тръпката на хората. Според мен и пука само за гледаемост и сме... за финалист едва ли.

# 32
По -добре Живка от Киро и Мартина!
Въпреки,че не успях да я харесам,по-приемлив вариянт е Живка.Пацо не заслужава

# 33
  • На морето!
Утре какво ще гледаме - дуели, в които Мартина и Кирил ще спечелят и поетапно отпадане на участниците с най-малко точки?

Мисля, че Пламен ще спечели този сезон.

# 34
Може и да бъркам, но мисля че след дуели и гласуване на фермерите и сумират и точките от смс. Защото смс са вече активни, пуснаха им номерата вече. Така че би трябвало да отпаднат не след битките, а след сумиране на всичко. Тогава май махат един, гласуване и тогава махат и втория и третия.

# 35
Точно така ще е, да. Както миналата година - играят игри, след игрите имат някакъв брой точки - след това идва фермерският вот, като от него също трупат точки. Накрая започват да разкриват вота на зрителите от този с най-малък до този с най-голям, като това се случва вече на края, и започват да отпадат. Имаме спойлер, че игрите са на запис и вече се знае кой е взел повече точки - Кирил при мъжете и Мартина при жените. Имаме ли обаче информация с колко точно повече са взели ? Дали разликата е бая голяма или някаква минимална ?

# 36
Четиримата бяха преди малко в бтв.Чели са какво пише за тях,Киро особено е осъзнал,че няма кой да гласува за него😂

# 37
Четиримата бяха преди малко в бтв.Чели са какво пише за тях,Киро особено е осъзнал,че няма кой да гласува за него😂
А осъзнал ли е отвратителното си поведение и защо няма да гласуват за него? Или никой не го пита?

# 38
А осъзнал ли е отвратителното си поведение и защо няма да гласуват за него? Или никой не го пита?
Мисля,че не!Но сега се прави ,че уж си е взел поука .Не успя да даде адекватен отговор на въпроса,ако дъщеря му и жена му се срещнат в живота с такъв насилник ,той как ще се почувства

# 39
  • Великобритания
Сори , ама Кирил няма какво да осъзнеае - съвсем сигурна съм , че си е същия противен дървеняк и отвън .. то си му личи  по противната физиономия

# 40
Хора, последно да ви попитам - имаме ли някаква представа с колко водят Мартина и Кирил, тъй като те са спечелили повечето точки? Не, че няма да научим след 1-2 часа, но аз все пак да попитам преди финала Simple Smile .

# 41
Не знам с колко водят, но като видях зрителския вот си мисля дали Любо не е купил сим карти да се гласува. Дори и най-ниският процент да е на Киро хич не е добре, при положение и че е спечелил игрите. А не мога да повярвам, че има 17% гласували за него.

# 42
Сори , ама Кирил няма какво да осъзнеае - съвсем сигурна съм , че си е същия противен дървеняк и отвън .. то си му личи  по противната физиономия
Абсолютно си права.Дори е некадърен да изиграе,че осъзнава.За мен този е насилник и нищо не може да промени впечетлението ми.И по измъчената физиономия на жена му си личи,какъв благ характер има мъжът и😂

# 43
Сори , ама Кирил няма какво да осъзнеае - съвсем сигурна съм , че си е същия противен дървеняк и отвън .. то си му личи  по противната физиономия
Абсолютно си права.Дори е некадърен да изиграе,че осъзнава.За мен този е насилник и нищо не може да промени впечетлението ми.И по измъчената физиономия на жена му си личи,какъв благ характер има мъжът и😂

Все забравям да го напиша и аз - точно, жена му много изтормозена изглежда. Ако е мислела, че има адекватен човек до себе си и всичко им е нормално, сега може да й се отворят очите след реакциите на хората.

За вота за Кир и Марчина залагам на 2 и 9%

# 44
Привет! За всички, които следят “Ергенът” и искат да споделят и коментират спойлери, можете да го правите тук, без да накърните чувствата на четащите в основната тема.🤪
Та по същество - упорито се говори, че Капитонова ще бъде победителка.

Общи условия

Активация на акаунт