Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 98 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Е, нали не е задължително 100% да си избере жена от формата? Може да завърши и без хепи енд и кой от къде е.

# 91
Последно чух,че няма спечелила участничка. Уж имало симпатии,но не било достатъчно за връзка. Така го бил чувствал ергенИНА.Но въпреки това имало много интересни и романтични ситуации. Изобщо не претендирам за достоверност. Казаха ми,а аз изклюкарвам на вас 😂

# 92
От една позната чух, че е, изтекла е информация за Ергенът. Снимани били два финала - единият с Капитонова и втори, защото се разбрало, че тя ще спечели. Вторият бил с Дениз. 😵 От трън та на глог.
Но може и просто спекулация да е.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 19:25 от black_meri

# 93
То сега се раздуха, че ще е Дениз или Капитонова, за това предлагам да е Елвира, тогава изненадата ще е пълна. 😀

# 94
Извинете за незнанието, но как така са снимали два финала? То вярно, че всичко е сценарии и прилича на турски сериал, ама все пак… 🤓

# 95
  • Велики Преслав
Може би беше глупаво от моя страна, но писах на Александра по инстаграм, като тактично изразих недоволство, че (самоцитирам се) госпожица Капитонова печели. В отговор получих, че дадената ми информация за победител "може да е грешна"
Останалото беше да продължа да гледам, защото нещата тепърва щели да се развият.
П.С сякаш аз предпочитам Капитонова да победител. Дениз ми е отвратителна.

# 96
  • Варна
Ще излезе верен спойлера, че Алекс стига до тройката, но се ядосва нещо и му връща розата. Другата, която казват, че ще спечели е Дениз, което пак е тъпо, щото аз не я харесвам 😂😂

# 97
Аз съвсем в началото, четох, че Деница се хвалила, че печели. Така, че ще видим..

# 98
  • Велики Преслав
Аз съвсем в началото, четох, че Деница се хвалила, че печели. Така, че ще видим..
Ами супер. Деница може да изглежда като майка му, както повечето се подиграват, но аз за нея мисля, че е добра.
До сега, не е влизала в конфликти, не е и задръстена. Капитонова ми е лигава, подла и прекалено нахакана и хитра.

Когато чух, че уж тя печели, си спомних за Фермата. Както Викория, така и Живка беше най-хитрата от участниците.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 12:27 от Васил Василев

# 99
За Капитонова спекулациите (ако не се лъжа) тръгнаха, след като по едно време се появи с нова кола. После стана ясно, че е участвала във формАта. След това, обаче, май въпросната кола изчезна и започнаха спекулации, че чичото, чиято държанка е, си я е взел. Grinning
Така че- игра в центъра.

# 100
Аз доволна,ако Деница печели 😀

# 101
  • Варна
Днес Мила отпада, гледайте промото за довечера. Някой във фейса беше снимал промото и там се видя.

# 102
  • София
Аз чух за Деница, че е трета.
Ако Александра печели това би обяснило защо толкова й се дразнят всички сега.

# 103
Днес Мила отпада, гледайте промото за довечера. Някой във фейса беше снимал промото и там се видя.
Наистина го гледах 100 пъти и нищо не виждам, кажи ми как разбра, че имено Мила пада?

# 104
  • Варна
Наистина го гледах 100 пъти и нищо не виждам, кажи ми как разбра, че имено Мила пада?

На най-последния кадър, дават Мила как събаря всичко и прави физиономия, клипа все още се върти във фейса, има вариант да са изрязали последния кадър, не им е за първи път.

Посипвам си главата с пепел, извинете, че подведох и вас.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 22:53 от esstela

Общи условия

Активация на акаунт