Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 98 393
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Мисля си, че победителката наистина е между Александра, Дениз, Капитонова, Деница. Много неща изчетох, къде предположения, къде от достоверни източници. Говори се, че Александра ще върнела пръстена. Според мен, Ергенът накрая ще симпатизира най-много на нея, но Александра ще се откаже и ще върне розата преди финала. И затова между Дениз и Капитонова ще избира.

# 106
  • София
Днес Николай няма да излезе, за мое съжаление. Стига до черните престилки т.е. до обединения отбор.

# 107
Сутринта четох за Ергенът, че рускинята печели, но се разделят и той спал с Блага. Статия от фб, не знам колко може да се вярва.

# 108
Сутринта четох за Ергенът, че рускинята печели, но се разделят и той спал с Блага. Статия от фб, не знам колко може да се вярва.
Рускинята в живота си има гадже богат чичко. Ергенът не представлява никакъв интерес за нея.

# 109
Че е чичко, чичко е.
Но въобще не е толкова богат, колкото го представя/ й се иска.

# 110
Като толкова сте осведомени,кажете кой е този несретник до Капитонова и да се свърша тая мъка

# 111
  • София
Много пъти са пускани негови снимки. Не знам как се казва, но е виждан много пъти, все пак излиза и с него, ходят и на почивки.

# 112
Тя Капитонката неслучайно не качва снимки, другарят по всяка вероятност е женен. По летищата, когато пътуват заедно, се правят, че не се познават, например. То София си е едно малко село, трудно е да останеш чак пък толкова инкогнито и незабелязан.Grinning

# 113
То да не се окаже ,че пътува с дядо си пък ние си мислим друго,хиии!

# 114
  • софия
Явно е с някой нов, а не с благоевградския плейбой, за когото има доста статии в нета.

# 115
Аз снимка на капитоновият жребец не съм видяла!Нито в статии нито тук

# 116
Аз снимка на капитоновият жребец не съм видяла!Нито в статии нито тук

И аз така.
Моля,който има да пусне!

# 117
Колко давате за снимките? Grinning хихи
Човекът явно не е искал да го снимат и се крие.
На последната снимка се вижда и халка. Не мисля, че е някъв богаташ, щом пътуват с едно куфарче двамата с нискотарифна компания до Будапеща. Но са ги видели на летището скоро като ходиха и са се правили, че не се познават. Та има нещо там.

# 118
Ей, опасни сте🌺

# 119
Мерси!Виждала съм много богати българи да пътуват с нискотарифни компании.Последно бяхме с Левон Хампарцумян в един самолет на уиз еър.Той беше със жена си !

Общи условия

Активация на акаунт