Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 98 010
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Това за победата на Виктория и даването на избор - любовта или парите ми се вижда абсолютна пързалка. Simple Smile

# 256
  • София
А знае ли се кога е финалът? Като дата на излъчване. Другата седмица или?

Надявам се Александра да спечели. Или никоя. Защото просто Виктория не заслужава победата - служебна или не. Съвсем ще си вирне носа. Александра, от друга страна, след целия тормоз и подигравки много ще се зарадвам, ако спечели. Да им видя физиономиите на всички, които бяха срещу нея. Wink

# 257
Аз също предпочитам Александра да спечели, но още на 4 стр. тук писах че Александра според мен се отказва сама. Сега се чудя дали ще я изкарат в кофти светлина утре за да не загрозяват постъпката на Виктория, която уж ще е победител. И защо пазят Дениз и ни показват в последно време хрисимия и характер. Една от двете ще е победител явно.

# 258
  • Варна
Ако наистина пазят Дениз трябва да са много глупави, кой ще се върже на тая глупост, че видиш ли Денизчето има ореол.

# 259
  • София
Надявам се това за няколкото варианти за финал да е вярно и продукцията да се е подготвила така, че да може в последния момент да покаже коя е победителката, като се съобразят с настроението на публиката. Че Виктория и Дениз просто не заслужават победатата. Александра не е перфектна, но е най-достойна от жените там на този етап от играта. А и си личи, че има привличане между нея и Виктор. Докато с другите две е някаква абсолютна пародия всичко. Да не говорим, че ми е чудно как този контингент жени са успяли да запазят в тайна коя е победителката. Grinning

# 260
Има и друг вариант да ни ги показват всички с костурите им за да оправдаят не избирането на победителка от страна на ергенът.

# 261
Ако наистина пазят Дениз трябва да са много глупави, кой ще се върже на тая глупост, че видиш ли Денизчето има ореол.
Ама е факт, че го правят.
Факт е също, че Виктор ни подготвя в доста интервюта, че тя е участничката, към която коренно си е променил отношението и възприятията.
Факт е и че я бутат на срещи постоянно.
Факт е, че ѝ "помогнаха" тя да знае всички отговори свързани с Виктор, включително че е кръстен на баба си. WTF???
Резнаха я за онова хулиганско поведение и от доста епизоди насам тя не влиза пряко в конфликти, а само ходи по срещи с Виктор.

# 262
Не знам как могат да изкарат Питона в добра светлина след всичко. Прочетох резюмето на Лейдизон и очевидно Виктор е запознат добре със скандала, защото пише, че той взима решението коя да си тръгне и коя да остане.
При това положение, ако не изхвърли Виктория, аз също бих си тръгнала на секундата, без значение, че остава ден до финала. То е въпрос на достойнство вече всичко. Но ми се ще да не е такъв глупак, наистина.

# 263
  • София
Аз си мисля, че тази реплика на Деница: “Виктор най-после прогледна.” Няма да има нищо общо с Александра. Просто пак така са монтирали кадрите за заблуда на публиката и да има тръпка/очакване. Най-вероятно след речта на ЛУДмила, че трябва да се изкоренят плевелите, Виктор е решил да я послуша и затова я гони. След нея ще е Деница.

И още нещо - в началото на формата Виктор се следваше с почти всички дами в Инстаграм, вкл. с Алекс. В момента се следват само с Дениз. Thinking

# 264
Това значи, че Александра не си тръгва след изливането на виното от страна на Виктория, което според инфото предстои утре явно. Сигурни ли сте, че утре си тръгва Деница?
Александра остава вечерта след като Виктория ѝ плисва виното,но видимо е обидена понеже Виктор дава роза на Виктория. За Деница е сигурно Wink

# 265
Това значи, че Александра не си тръгва след изливането на виното от страна на Виктория, което според инфото предстои утре явно. Сигурни ли сте, че утре си тръгва Деница?
Александра остава вечерта след като Виктория ѝ плисва виното,но видимо е обидена понеже Виктор дава роза на Виктория. За Деница е сигурно Wink
Нормално да е обидена и да си тръгне в такъв случай. То бива, бива "не искам да се бъркам в отношенията между вас", ама това е прекалено. Страхотен пример, страхотен мъж (ако е вярно).

# 266
Тогава спрямо снимките на Александра с Деница от 07.11 в Инстаграм те се засичат след това. Значи Александра излиза трета. Значи все пак остават злобилите на финал.

# 267
Егати разочароващият финал ни очаква.

# 268
Виктория и Виктор скоро ще си заключат профилите в ИГ за постоянно…😀😃

# 269
Виктор най-добре да се скрива в миша дупка, ако не заеме някаква мъжка позиция.
Няма да му хареса това, което ще види като "обществена любов и харесване".

Общи условия

Активация на акаунт