Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 846
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Моето мнение е че Яни спечели защото имаше късмет Владо Николов да му отстъпи мястото си. Ако нямаше ангажименти към Левски щеше със сигурност В.Н да продължи и той евентуално да е на финал.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 10:24 от itshristina

# 556
  • Буркина Фасо
Владо можеше да стигне до финал само ако отделните игри бяха съобразени с него.
иначе нямаше шанс.

# 557
Да, той си го каза че той искаше да е в втори дуелист и той да си нареди битките.

# 558
Някой има ли сигурна информация за това кои са финалистите в този сезон на Игри на волята? И жена ли печели? Благодаря!

# 559
Данчо фокусника и той влиза във Фермата.
Това не е вярно Simple Smile
Той сам публикува в ИГ , че не е вярно това.

# 560
  • София
Не бяха ли писали по-напред в темата, че жена печели Игри на волята? И на мен са ми любопитни финалистите, надявам се някой да каже.

# 561
Бяха писали за някаква Радост, но такъв участник няма този сезон. Поне не за момента.

# 562
Някой има ли сигурна информация за това кои са финалистите в този сезон на Игри на волята? И жена ли печели? Благодаря!
Нямам сигурна информация,само дето из нета се върти името на Елица за победителка .Но интересно ,че и из фейса още никой не е писал за победителя .

# 563
Нямам сигурна информация,само дето из нета се върти името на Елица за победителка .Но интересно ,че и из фейса още никой не е писал за победителя .
Както писах и в основната тема - много я дават. С течение на времето ще се разбере дали е Winner's edit или заради интригата с гаджето ѝ.

# 564
Оф, един път да решат да дадат наградата на жена и това да е баш ревлата на сезона. Как пък не си измислиха поне веднъж някой нормален и готин победител...

# 565
  • Стара Загора
Стискам палци Елица да ходи да си реве у тях възможно най-скоро.

# 566
Даже излезе статия в фейса че Елица е "победител" , но не знам дали тази статия е написана от нещата тук които се коментират.

# 567
Не мисля, че е тя. В инстаграм има постове от юли, за разлика от мъжа и, а и доста други, които нямат пост между 14.06. и 16.08.

# 568
Във ФБ някой беше писал  на финал Чакалов, Елица и третия не помня кой, но ми изглеждаше по-скоро като измама.

# 569
Някой със спойлър за това кой ще си ходи в петък от игрите?

Общи условия

Активация на акаунт