Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 745
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Вестерос
😱😱😱

# 721
  • Варна
Един от финалистите за Фермата е Чавдар.

Което много ме радва.

# 722
Значи Яни , Чаво и две жени?

# 723
Супер! Аз съм доволна. Новите мъже  са ми неприятни всички без Влад. Кои са жените? От старите без Веселка и Ванче ме устройват. От новите само Камелия и Мирела засега.

# 724
Ужас. Надявах се този да си излезе още снощи, ама не.

# 725
Ами, да честитим победата на Яни. Някой каза, че се е справил отлично с  финалните битките.В сравнение с Чавдар , а и почти сигурно и с другите финалисти  ще получи повече вот.И готово. Аз обаче не го харесвам

# 726
  • Вестерос
Аз ще се радвам за Яни, душица е, работи си.

# 727
Еха, Чадвар да е на финал вместо Дидо?? Браво. Е , значи наистина Яни ще е победител, освен от новите коренно не си променят отношенията. Някой беше казал че жена от новите ще е на финала. Кажете само че Аксения и Симона не са на финала?

# 728
Аз не харесвам Яни. А от новите, за сега не виждам някой, който би ми харесало да победи. Всъщност, все ми е тая. Но не съм съгласна и че Чавдар е толкова черен.

# 729
Червените ще водят в даден момент от битката за територия, но не се знае как ще завършат:

# 730
Ферма не гледам, но видях вчера Яни на фермерския пазар в Лидл. Приятен човек, говореше си с хората, симпатичен. Не снимат ли още или и там са приключили?

# 731
  • Вестерос
Фермата я снимаха от май до август тази година

# 732

За двете жени има ли инфо?

Както и за предстоящият дуел в събота?

# 733
Коя от резервите влиза при Червените в ИВ? Възможно ли е да е Веселина, щом са в шок? 😂

# 734
За Валери и аз не съм много сигурен, но доколкото разбрах е, че отпада рано и на пъзел, и доколкото чух е, че отпада другата седмица. Ще видим доколко е вярно.
НЕ е спойлър, а мой си разсъждения .Сега може да номинират Касим, задето се изложи днес.Жълтите жени пък да номинират Валери, задето пусна бързо капитанството.И в елиминационната битка, все пак Кас да се стегне и да спечели.И ето думите , който цитирам се сбъдват.

Общи условия

Активация на акаунт