Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 567
  • 746
  •   2
Отговори
# 480
  • София, България
Забравих да покажа барбекюто.

# 481
Ле-ле, 50 поста, едвам ги изчетох 😁.
Моя първи нареден за тази година. Качество мн. добро, хубави цветове,  сглобка превъзходна ( може без лепене да се използва като килимче 😀).

# 482
  • Варна
Мери, това Кобъл ли е?

# 483
ТОЙ все пак дойде! Поръчан два пъти, първия път от Англия (още не е изпратен), втория път от Германия. Та май ще се прежаля и януари-февруари ще са ми декември 😂

# 484
  • Варна
И аз януари подкарах коледните ама пък това никак не намалява кефа Simple Smile

# 485
Мери, това Кобъл ли е?

Да, 1000 ч на Cobble Hill

# 486
  • Варна
Ей такова искам аз!

# 487

И аз! Ако някой дърводелец изработва, да предложи оферта 😊

# 488
  • София
С тази височина ще е неудобно за редене на пода, а за маса ще е тежичко, предполагам. Няма майтап, моята маса доста тежи (но все пак може да се пренася сгъната, де). А това, като гледам, е направено от доста хубава дървесина и би излязло *къпо дори при дърводелец вместо от магазин.

Аз се чудя с този панорамния колко точно съм прецакана; то са едни размазани цветя, то е едно чудо... За два дни наредих рамката и две парченца небе Grinning Ще видим уикенда как ще тръгне.

# 489

И аз! Ако някой дърводелец изработва, да предложи оферта 😊

И аз искам, имам познат дърводелец, даже два, трябва да ги питам.

# 490
Успях! Relieved

Утре ще се опитам да снимам на дневна светлина. Не съм особено доволна от крайния резултат, муцуните на елените сякаш са размазани, а единия е твърде осветен.
Сега започвам къщичката на Art Puzzle. Май трябва да мина курс "Как да изберем пъзел?" Grinning . Реших да сортирам рамката и малко други части. Резултатът :
Скрит текст:
Определено няма да започна от рамката и май занапред ще се въздържам от пъзели на марката. Доста от парченцата са като разслоени...

# 491
  • София
Аз не разбрах какъв е проблемът с рамката?

# 492
Toni, почти цялата рамка е само бяло, няма да се справя аз.

# 493
Този наредихме, 1500 ч. Качествени здрави парчета, някои са с нестандартна форма. Лесно се реди по - гол.част от картината.
Ще го предложа за продажба, защото нямам свободно място за закачане на стените.
https://www.ozone.bg/product/anatolian-4542-nyakade-v-parizh-1500-chasti/ Парижки уличен живот

# 494
  • Варна
Селската гара:

*Камея, опитай когато снимаш светкавицата да се падне под пъзела. Така ще имаш по-малък засветен участък, а излишното ще отрежеш, когато качваш снимката Wink

Общи условия

Активация на акаунт