Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 573
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • гр.София
HighSpeed, с комбито ли ще ходиш до Турция:joy: Колко пъзела побира:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 466
Пъзелите на Clementoni наистина ли са HQ  или е някакъв търговски трик?

# 467
Пъзелите на Clementoni наистина ли са HQ  или е някакъв търговски трик?
Не съм чула някой да припада по качеството им, така че не мисля, че са нещо особено.

Аз наскоро не съм редила техни, само преди сто години, за 13-хилядника мога да кажа това - парчетата са сравнително лъскави (не от най-най-лъскавите, но все пак), като дебелина са ок, сглобката не е нещо особено - средна работа, надявах се на малко по-стегната. Не влизат много на чужди места.

Аз пуснах поръчка от Комсед още в сряда рано сутринта на намалението. Но песимизмът ми е на макс и все си мисля, че ще ми се обадят и ще ми кажат, че някой от пъзелите не е наличен, тъй като 3 от тях са с ограничена наличност и те изобщо не гарантират количество като пуснеш поръчката. А съм ги направила точно за безплатна доставка и накрая сигурно ще откажа цялата поръчка. Те и не си дават зор да ми я обработят по-рано, че поне ако стане така да отида на място да си взема нещо.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 06:37 от Бухтичка

# 468
Бухтичка, съчувствам ти.

Аз пък издържах цели 6 дни от началото на годината без да си купувам пъзели и вчера се предадох. Поръчах си морската битка на Касторланд от Амазон и добавих още един, защото имам много място къде да съхранявам 4000-ци и ги редя за норматив (сарказъм). Ако ме изправят в съда, ще кажа, че беше намален.

# 469
Ние сме свидетели Joy

Аз си наредих пъзелите, остана само един 2000ник , и се чудя къде по дяволите ще го редя, и как ?

# 470
  • Варна
Аз започнах един White mountain, който с половин см не се събира на дъската ми и го редя на кухненската маса. После ще го продавам. Много е хубав, но не ми харесва, че картинката не е като снимка, а е като картина с бои.

# 471
Май не издържа и да го наредиш Grinning И аз така след миналогодишния Дядо Коледа, който ми взе здравето доста бягам от картини без ясни очертания.

# 472
HighSpeed, я го покажи този пъзел?

# 473
  • Варна
Нервите ме хванаха на рамката още и го разкарах. Не мога насила да редя.

Йоана си го заплю, ще й го пратя. Гибли, ако толкова ти хареса, вземи го после от нея, тя не ги задържа Simple Smile

# 474
  • София, България
Много са големи тези White Mountain, а толкова хубави картинки имат.

Бухтичка, защо не вземеш да го опаковаш този пъзел, който чак сълзи ти докарва и не го прададеш в някоя група?

HighSpeed, сега кой ще започваш? Аз започвам твоя Гибсън.

# 475
  • Варна
Сега мисля да подхвана двойния коледен Фалкон за да си успокоя нервите Simple Smile Установих, че имам десетина Фалкона, които още не съм наредила - този двойния, четворния с магазините и разни единични Simple Smile

На White mountain всички ли са такива рисунки? Ако е така, да не ги гледам повече. Мразя замазани картинки.

# 476
Просто ми беше любопитно да го видя, не искам да го взимам 🙂

# 477
Бухтичка, защо не вземеш да го опаковаш този пъзел, който чак сълзи ти докарва и не го прададеш в някоя група?
Ама той пъзелът нищо не ми е направил, не го давам Joy Сълзите бяха от нерви и заради разпилените части в сортера, които трябваше да губя време да подреждам отново. Просто като цяло влязох в серия да редя много бързо хилядарките, а сега всичко става много по-бавно, време за редене няма и това ме изнервя, ама аз не се отказвам по принцип Satisfied

# 478
  • Срещу планината:)
Значи някога ще си направя такава маса Broken Heart

# 479
Искам да представя на вниманието ви дигиталните пъзели. Има много сайтове в интернета които ги предоставят. Аз използвам Jigsaw planet ( https://www.jigsawplanet.com/ToniAngelove ) който ми позволява да правя пъзели от изображения по ваш избор. Това може да са животни , семейни снимки, пейзажи и какво ли още не. Ако искате да ви направя пъзел ми пишете и ми дайте снимката която искате с избраният от вас брой парчета от 4 до 300 и аз ще го направя за вас. Весела нова година и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт