Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 29 477
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Аз заглеждам ebay и amazon ама засега само заглеждам. Попазарувах малко, нататък пак.

# 451
  • София
Аз пък един Aquarius с AC/DC загледах. Но вече бях приключила поръчката, за щастие Simple Smile Много криво с цените на внесените американски пъзели, ама май няма как да ги пуснат по-евтино, с тези мита и с този транспорт от там насам Sad
Давам по едно добро мнение за Eurographics (на мен са ми сред препдочитаните) и за Арт. От първите само веднъж съм попадала на кофти пъзел; вторите определено не са върха на сладоледа, но пък това е отразено в цената, и то повече от справедливо. Нито една от двете марки не е истиснки проблемна, според мен; само Eurographics определено може да свалят малко цените, защото качеството им не е като на Schmidt или Falcon (но и не е Step или Castorland).

# 452
  • Варна
Тъкмо загледах едни Дудъли, очите ми останаха. Ама 25 долара за парче плюс транспорта дотук...

# 453
  • гр.София
Master Pieces, 500 части

Снощи, докато го редих, малкия загаси лампата, за да ми покаже как свети една негова играчка и се оказа, че пъзела свети:grinning: Аз се чудех защо някои парчета са странни на допир, а то какво било... изобщо не ми хрумна и не бях разгледал кутията. Освен това се оказа, че има 12 скрити елемента в пъзела.

# 454
Като го наредите, може ли да го купя да зарадвам дъщеря ми?

# 455
  • София, България
Тони, и аз го загледах този на AC/DC ,много ми хареса, ако по-натам го купуваш, имай ме после предвид.

Мими, аз редих един от тази поредица, много са хубави!

# 456
  • гр.София
Сигма, за кой пъзел питаш?

# 457
За кученцето.
Имаме същото.

# 458
# 459
о благодаря.

# 460
  • Варна
Обаче пише, че е изчерпан.

# 461
Явно не е, защото го поръчах.
След ден два ще кажа дали е дошъл.

Даже ми калкулира цена 13,49

# 462
  • Варна
Явно си грабнала последната бройка. Браво Simple Smile

# 463
  • София
И аз готова. Някой беше питал за този дали няма да го пускам да пътува после, но засега смятам да го задържа Simple Smile И аз съм моторджия и въпреки че на сърце са ми по-друг тип мотори, този ме докосна Simple Smile

Аз го исках. Много е красив.
И мъжът ми и синът ми карат всякакви мотори ( започнаха да събират мотори , както аз пъзели Satisfied )

# 464
  • Варна
Ти във фейсбук групите членуваш ли? Тия за пъзелите. Взех го от една варненка, чисто нов, която погрешно поръчала два броя. Може би като нареди нейния ще го дава. Мога да я попитам, ако толкова ти е легнал на сърце този Simple Smile

Хора, някой знае ли колко струва един Анатолиан 1000 части в Турция? Намерих им сайта, но цени няма и възможност за поръчки няма. А края на пролетта е възможно да ми се отвори път за пазар нататък и ако стане, познайте какво ще пазарувам. Та ми е интересно за цените, понеже лирата нали е много ниска сега.

Общи условия

Активация на акаунт