Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 347
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
(Аз обикновено пиша марка и прочие, но понеже го бях показала по-рано, сега пропуснах.)
Анатолиан, 1000 части, казва се "Seasons house".
https://www.ozone.bg/product/pazel-anatolian-kashta-na-sezonite-1000-chasti/

# 76
  • София
Mimok, за първи път го виждам, каква марка е?
Йоана, какво стана с озон и липсващите части?

https://www.ozone.bg/product/vintage-cookies/

# 77
Мина Лиза, днес получих мейл от тях. Предлагат ми или да им върна пъзела и да ми върнат парите или да ми дадат код за 20% отстъпка за книги и пъзели. Мисля да им върна пъзела, утре ще им пиша.

# 78
IvanGeorgiew, продавам ги повечето. То иначе с тези темпове трябва тотално да се разоря.

mery_poppins1, допада ми идеята за състезание Simple Smile Въпреки че вече едва ли ще се класирам 😄 Ноември направих 10 и едва ли ще го подобря освен ако не са с по-малко части.

Кучета на кея
1000 и 54 части
Black Sea Puzzle
Нов тандем с детето 😁

Пристигна ни новата маса, малко по-голяма е и ще бъде още по-удобно за пъзелите 😁 И познайте какво правих тази сутрин отново. Реших да проверя 40-хилядника на Равенсбургер дали пък няма да се събере на части. За 5 см не стига 😄 Приемам, че е за добро, и без друго е изчерпан и мира нямаше да имам докато не го намеря 😂

# 79
  • Варна
Състезание ако ще правите, трябва да бъде само с еднакъв брой парчета.

# 80
  • София, България
Йоана, много се радвам, че се реши проблема.

Mimok, благодаря ти за линка, аз изобщо не гледам D-toys и затова съм го пропуснала.

HighSpeed, само да те питам този на Шмидт сега ли го купи, някакъв линк?

Аз довърших вчера с детето втория на Гари Уолтън ( въпреки многото детайли пъзелите му се редят адски бързо, сигурно общо за 2 часа го наредихме), ще го снимам след малко и за разпускане ще почваме детето един 750 части на Master pieces - както казва Джо "този с кочана" Joy

# 81
  • Варна
Този ли?

https://www.ozone.bg/product/1000-view-from-the-conservatory/

Аз вече съм група Сребро Simple Smile

# 82
  • гр.София
Втория коледен на Фалкон. Може и да направя 3 от 4

# 83
  • София, България

Точно този, мерси много!

Ето една уникално лоша снимка на пъзела:

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 13:20 от Мона Лиза

# 84
  • София
HighSpeed, честито за промоцията Grinning

Ео го 2000-ка приключен, сега ще търся рамка 70х100, че иначе трябва с килимчето ми да го пращам към Бургас. Но пък се оказа лесно да прехвърлим пъзел от масата на килимчето (и в рамка ще е лесно да се сложи).

Започнах днес този и е доста по-качествен от предишния Piatnik, който редих.

# 85
  • София, България
HighSpeed, честито за промоцията Grinning

Ео го 2000-ка приключен, сега ще търся рамка 70х100, че иначе трябва с килимчето ми да го пращам към Бургас. Но пък се оказа лесно да прехвърлим пъзел от масата на килимчето (и в рамка ще е лесно да се сложи).

Започнах днес този и е доста по-качествен от предишния Piatnik, който редих.

Този с вратите ли беше предишният, който май накрая акостира при мен? На мен много ми хареса (може би защото беше лесен Joy )

# 86
  • София
Да, да, той! Но този е по-качествен според мен - парченцата са добра дебелина, няма слепнали, не се чупят/белят и нямаше прах в пакета с частите.

# 87
Тони, това се казва бързина! Много детайли видях сега на снимката ти за пръв път, хората вдясно не ги бях забелязала (не знам младоженци ли са или просто дамата е в бяло).

# 88
  • Русе
Тони, разкошен е този пъзел.
Потник не съм редила от години.Предиэбяха с много хлабава сглобка,но с чудесен принт.Ако ще продаваш този коледния бих го взела.Heart

# 89
  • Варна
Мона Лиза, и аз не издържах на този Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт