Предполагам, че шансовете клонят към нула, но все пак ако случайно някой ден тръгнеш да се разделяш определено имам интерес 
Даже има някакъв шанс да пристигне тази година май. Опитах се да откажа пъзела от английския, но не стана, защото беше в поръчка с друг артикул за безплатна доставка. И сега ще си имам два сигурно
То кой го знае английския кога ще дойде, в момента като гледам най-рано за края на януари ако изобщо го получат скоро. 

Ето нещичко от мен.

Поръчах ей това чудо - https://www.amazon.ca/Ravensburger-Tropical-Impressions-18000-Pu … zle/dp/B0000AP6LC
Поръчах го от американския сайт на Barnes & Noble. И пристигна...и после пак получих известие от пощата и пристигна още един...и после още един. Пристигнаха 3 огромни пъзела! Явно се беше получило някакво объркване, даже мисля бяха изпратени от различни държави. И аз много се чудих какво да ги правя, но накрая се отказах да им ги връщам заради разходите, кутиите бяха големи и тежаха. А не ми беше ясно как и дали ще ми ги възстановят, тогава бяха малко по-други времена. Два от пъзелите си намериха нови собственици, вече не помня подарени или на символична стойност. Третия си го пазех дълги години, но накрая като стана ясно, че стая за редене няма да имам, а трябваше да се местим и не ни се мъкнеше се разделих и с него. Ама не съжалявам, сега на избора, който има, по-скоро не бих го редила този. Препоръчани теми