Пъзели - 35, Коледна тема 2021

• 28 686
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
За съжаление мога да редя само на дневна светлина и това много ограничава времето за редене…

# 136
[quote author=Ghibli link=

Мен ме настигна разочарование - както се зарадвах за пъзела с морската битка, той се оказа изчерпан в Малчугани. Има надежда да заредят пак, но ще е след време.

🙁🙁🙁🙁Сигурно съм взел последния!....

# 137
  • Русе

Този беше очариователен,изпълнен с много детайли.Ще влезе в листата на любимиците ми.
Eurogeaphics-1000.ч.Никакви забележки към качеството

# 138
  • Варна
А аз си обещах, че ще спра ама докопах още един, от немския ибей. Утешавам се единствено с това, че всички, които съм купила, са бързо продаваеми и на добра цена, ако опре ножа до кокала Simple Smile

# 139
  • София
HighSpeed, днес дадох към Sali двата, които трябва да финишират при теб.
Утре ще завърша Piatnik-a, тези дни хвърчим като финикийци, та почти не остава кога да редя. 1000 части вече три дни... ММ ме пита дали нямам темпертура или нещо друго не ми е наред Grinning А пъзелът е супер, поправи ми мнението за марката Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 18:34 от ToniShu

# 140
Пъзел ще си подаря. Преди години бях наредила доста всички си ги закачих на стените, някой друг стои нареден и съхранен в килимчета. Време е за рестарт. От Озон съм харесала няколко.

# 141
  • София
Рапортувам, че получих от Тони двата пъзела Laughing Освен това получих и коледен подарък - книга, която отдавна заглеждам, сега вече си я имам. Тони ,благодаря! Не знам как си улучила, че освен пъзели, много обичам да чета ( книгите все пак са водещи).  Изпадам в затруднението на жабата, която се чудела дали да застане в групата на красивите или на умните Grinning

# 142
Привет и от мен Simple Smile

Най- накрая намерих малко време да поредя. Извинявам се за лошата светлина. Много съм доволна от качеството, цветовете на дневна светлина са много красиви. Пъзела е на Cherry Pazzi.

# 143
Аз се занимавам с това последните 2-3 дни:

Cobble Hill, 1000 части. Харесва ми качеството и нестандартните парчета. Повече ми харесва от Master pieces и Sunsout.

# 144
Този пъзел ме измъчи бая, може би най-дълго реденият до сега, но пък много красив и сантиментален, тъй като ми е подарък от човек от групата 😍🎄

# 145
Рапортувам, че получих от Тони двата пъзела Laughing Освен това получих и коледен подарък - книга, която отдавна заглеждам, сега вече си я имам. Тони ,благодаря! Не знам как си улучила, че освен пъзели, много обичам да чета ( книгите все пак са водещи).  Изпадам в затруднението на жабата, която се чудела дали да застане в групата на красивите или на умните Grinning

И аз съм с такъв проблем. Много обичам да чета. Опитвам всяка вечер да лягам до към 23:30 за да мога да отделя поне час за четене. Ама голям зор, едното хоби често страда заради другото.

# 146
  • Варна
Аз съм на периоди. Пъзели, пъзели, пъзели. После книги, книги, книги. Добре, че е четецът.

Захванах един Шмид. Почти е готов. Снимки утре на светло.

# 147
  • София
HighSpeed, карай, моля те, на "книги, книги, книги", докато минат празниците и наредя пъзела Laughing

# 148
  • Варна
Засега съм зациклила на пъзели, пъзели, пъзели, но аз накупих достатъчно, а и няколко пътуват насам Simple Smile

# 149
Страхотни пъзели, а някои толкова сложни ми се струват... Предстои ми първи пъзел от 1000 части, чак ме е страх да го отворя 😁

Ето наредения ми Снежко

А каква е идеята на пъзелите-загадки?

Общи условия

Активация на акаунт